Банер
11390270_1673632489514908_6168170673437955116_n.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

Сънят и билките
Написано от Деяна Христова   
Събота, 22 Септември 2007 00:00
Истината е, че сънят е единственият начин, по който тялото и съзнанието ни си почиват.
Истината е, че сънят е единственият начин, по който тялото и съзнанието ни си почиват. Зареждате се с нови сили, протичат важни за организма процеси, които могат да се случат само докато спите и изобщо- сънят е незаменим.


Какво да правите обаче, когато по една или друга причина сънят не идва. Когато и овцете, и музиката и затискането не помагат, можете да опитате да върнете съня в очите си с билки.

Пасифлора

Според легендите символизира страстите христови. Чай от листенца пасифлора помагат срещу тревожност и лека форма на безсъние. Сложете в 250 милилитра студена вода една супена лъжица листенца от пасифлора, сложете на котлона и оставете да ври две минути.

Валериан

Можете да използвате тинктура от валериан, като няколко капки в малко вода са достатъчни да ви дадат нужното спокойствие преди лягане.

Глог

Според легендата от глог е направен христовият венец. Пак според легендата, този храст не може да го повали нито гръм, нито Дявола, защото се е докосвал до Исус. Цветчетата на глога се запарват в продължение на десет минути. За една чаша чай ви е небходима кафена лъжичка цветчета.

Липа

Чаят от липа се препоръчва не само през зимата и не само при настинка и грип. Цветовете му успокояват и помагат да се отпуснете и да заспите. Как се използва: една кафена лъжичка сушени цветове се запарват за пет минути, можете да подсладите с малко мед.

Популярно лекарство за безсъние, което се препоръчва от народните лечители в Коста Рика, е приготвеният по следният начин чай: свежи накълцани цветове и няколко листа от петуния се заливат с 1¼ чаши гореща, но не вряла вода и се оставят да престоят 25 мин без да се похлупва съда. След това се прецежда, подслажда се с кленов сироп и се ароматизира с ванилова есенция. Чаят се отпива бавно на малки глътки.


Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2024 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .