Банер
0_2f89a_b76a58be_XL.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

ЗА ХОРАТА И ВЗАИМООТНОШЕНИЯТА ИМ
Написано от Маг Селена   
Сряда, 15 Август 2007 00:00
Хората трябва да проумеят, че всички са духовни същества, способни да привличат или отблъскват от аурата си енергиите на другите човешки същества. Човешкото общество днес се занимава главно с взаимоотношенията между хората, между расите, идеологиите, религиите, съпрузите, братята и сестрите, и т.н. Затова ще започна, като заявя факта, който се пренебрегва от повечето хора в днешния свят, а именно, че всяко човешко същество, което се инкарнира на нивото на Земята е Божествено. Затова хората трябва да проумеят, че всички са духовни същества, способни да привличат или отблъскват от аурата си енергиите на другите човешки същества.


Хората заемат голяма част от времето си с взаимоотношенията си с околните тям, като се опитват да им помагат или пречат, стараят се да им служат за пример, докато вървят по еволюционния си път или пък да ги подвеждат. Това не може бъде пренебрегвано, защото хората един за друг са си смисъла на живота: съпругът за съпругата, родителите за децата, братята за сестрите, съседите за съседите. Отношенията за тях имат основно значение, тъй като определят характера на живота им. Лошото обаче е, че те в невежеството си допускат непрекъснато груби грешки, които предопределят не само тези отношения, но и целият им по-нататъшен живот.


Искам да кажа обаче, че Божествения план не познава никакви грешки и случайности. Неговият механизъм така е устроен, че дори в този свят на постоянно увеличаващи се конфликти и насилие никой не умира, никого не убиват, никого не изнасилват, никого не тормозят, никого не малтретират физически безпричинно. Потърпевшия страдалец било чрез натрупаната си карма и постъпки, както от миналите си животи, така и от настоящия, е привлякъл събитието към себе си. Но макар и да върви сред най-голямото зло на Земята, той ако е чист по дух, няма да бъде засегнат от нищо. Силите на злото не могат да навлязат в аурата му, освен ако сам не им позволи.


Тук искам да отбележа, че ако даден човек общува само с хора, които поддържат мненията и преценките му, понеже са на неговото ниво на съзнание и еволюция, ако контактува само с хората, които подкрепят слабостите му, по този начин той ограничава собственото си духовно израстване и еволюция. А ако страни от всеки, който би задържал „огледалото“ пред него, просто защото не харесва онова, което казва или прави, тогава отхвърля човека, който е бил „изпратен“ да му поднесе някакъв важен урок.


И друго трябва да бъде разбрано: ако човек се влияе от думите и делата на хората, трябва да разбере, че това просто отразява нещо вътре в него, което все още не е научил и приел като индивид.


Всеки, които влиза в аурата на някого, заслужава неговото пълно внимание и размисъл, но толкова малко хора са готови да отдадат това от себе си, защото не виждат, че в човека пред тях стои Божествеността на неговия Създател. Човека не проумява, че съществото пред него е било сътворено от Създателя, за да му даде неговата енергия.


Конфликтът във взаимоотношенията на хората е инструмент за тяхната еволюция и им дава възможността да получат урок и възпитание в критичен етап от живота им. Затова трябва да разберете, че всеки човек, с който установявате връзка и е привлечен към вас, има Божествено значение и представлява шанс да научите нещо, както и да еволюирате. Може да не разбирате смисъла от живота на всяко човешко същество, може да не виждате смисъла на онова, което прави, може да не проумявате взаимоотношенията, които произтичат от срещата ви с него, но осъзнайте, че това е част от Божествения план. Не е ваша работа да поставяте под въпрос тази Божественост, а да я приемате смирено с познанието, че такова е естеството на еволюционния ви път. Разберете, че трябва да научите нещо от тази връзка, в противен случай нямаше да сте там точно в този момент


Когато наблюдавате така наречените трагични събития в живота около вас, когато виждате как хората страдат, знайте, че това не е сляпа случайност, нито пък е зла орис. Всяко нещо се случва с определена цел. Всеки човек привлича даден аспект от живота си, бил той насилие или спокойствие.


МАГ СЕЛЕНА



Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2024 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .