Банер
11034258_1632561560288668_1818958233398285330_n.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

ЗА СЕМЕЙНИТЕ ПРОБЛЕМИ
Написано от Маг Селена   
Вторник, 02 Януари 2007 00:00

Ако между семейните партньори не съществува Божествената любов, то това семейство неменуемо е обречено на провал.

 

- Селена, в едно от предишните интервюта беше казала, че при теб идват много често хора със семейни проблеми. Можеш ли да кажеш какви са основните причини за тези проблеми и помагате ли в такива случаи?

- Сигурно ще си помислиш, че веднага ще кажа, че това са преди всичко магиите, които тегнат върху единия или пък върху двамата партньори?! Уви, това също е една от причините, но тя не е преобладаваща в даденото направление. Когато става въпрос за семейство, то можем да кажем, че става въпрос за любов. А когато стане въпрос за любовта, вече можем да говорим за Божествената любов, която е основа на всичко съществуващо около нас хората. И веднага искам да добавя, че семейството е създадено от Бога за да му служи.

 

И ако между семейните партньори не съществува Божествената любов, то това семейство неменуемо е обречено на провал. Освен това човека много често бърка Истинската любов със своите емоции, чувства и желания, подведен в не малко от случаите от сексуалните си нагласи и изживявания. Сексуалните удоволствия винаги водят до излишно изразходване на енергия, а Божествената любов води до съграждане и извисяване на същата. Така, че с основание мога да твърдя факта, че човешките неовладяни емоции, лъжливи чувства и неправомерни желания, както и сексуални наслади са едни от основните причини за дисхармонията във взаимоотношенията на повечето брачни партньори.

 

В древността понятието развод например, просто не е съществувало, защото са съществували така наречените предопределени бракове, т.е. жената и мъжа са умеели да разчитат свързващите ги кармични проявления, които на свой ред са и определяли така наречените преопределени бракове. Те са умеели да слушат своята развита интуиция и безпогрешно са се различавали като напълно подходящи и синхронни брачни партньори. А в днешно време болшинството от жените и мъжете са с неовладяна енергетика и подтиснато подсъзнание, което ги отдалечава от правилния им избор по отношение на брака.

 

Преди шест години имах един много интересен случай. При мен беше дошла г-ца Влахова, която беше на двадесет и пет години. Младата русокоска живееше с един 62 годишен чужденец, който беше много богат. Те нямаха брак. Г-ца Влахова беше разтревожена от факта, че 62 годишния господин напоследък станал много дистантен и потаен. Започнал да не й дава толкова много пари, както в началото на връзката им, а отгоре на това започнал да я ограничава в още редица неща. А когато станело въпрос за сключване на брак между тях, той много бързо сменял темата. Г-ца Влахова потвърди съвсем уверено, че тя обича безкрайно много този човек и, че не може да живее без него. Помоли маг Живин да й направи “бяла любовна магия”, за да може най-после да се омъжи за обичния си избраник. Аз и маг Живин й казахме съвсем честно, че връзката й с този господин не е предопределена и между тях просто не съществува никаква любов. Тя се самозалъгва и създава погрешна илюзия, защото преди всичко желае да бъде подсигурена финансово в живота си и не изпитва истинска любов към партньора си. Обяснихме й също така, че партньора й я харесва, защото е млада и красива, но за жалост не я обича, а я притежава просто като вещ и в резултат на всичко това те двамата ще се разделят просто до броени седмици. Проведохме доста дълъг разговор с г-ца Влахова, докато най-после тя действително прозря истинската ситуация около нея. Едва тогава маг Живин й предложи магически талисман, който можеше да я свърже с предопределения за нея партньор. Разума в нея надделя и тя прие с охота талисмана, защото разбра, че връзката й с предопределения за нея партньор щеше да й донесе не само сигурност и финансова подкрепа, но и истинска, Божествена любов, която би я направила невероятно щастлива. След три години време г-ца Влахова ни посети отново. Разказа ни какво се беше случило след посещението й при нас. Само след няколко месеца тя срещнала един млад мъж от Германия, който безумно се влюбил в нея и който бил доста заможен. Този господин я приел такава, каквато е, с всичките и позитивни, и негативни качества. Г-ца Влахова изпитвала странното чувство като, че ли го познавала отдавна и това й чувство я накарало да го обикне от цялото си сърце. Те сключили брак, от който брак им се родило едно момченце. Била много щастлива и решила да сподели щастието си и с нас!

- В кои случаи най-често се намесваш или наемаш по-скоро, да помогнеш на дадено семейство и по какъв начин правиш това?

- Преди да се пристъпи към каквато и да е помощ, заедно с маг Живин проверяваме щателно цялата ситуация около проблема засягащ взаимоотношенията в семейството. Никога не залъгваме с празни обещания човека, който е дошъл за помощ при нас, защото има случаи в които наистина може да се помогне чрез определено магическо въздействие за запазване на връзката между парньорите, но има и случаи, в които каквото и да се направи от рода на магията резултат няма да има. Дори напротив, ако насилиш събитията, проблема може да се задълбочи още повече и да донесе още по-големи неприятности и страдания на това семейство.

 

Всяко едно наше действие е съобразено изцяло с кармичната предопределеност на човека. Ние никога не променяме негативните кармични дадености, на който и да било от двамата партньори, защото това вече е черна магия, а с такава не се занимаваме. Винаги се съобразяваме със сбодната воля на човека и неговото право на избор, защото работейки по този начин ние не нарушаваме кармичните закони. Когато се намесваме за корекция във влошените взаимоотношения на брачните партньори и двамата с маг Живин въздействаме преди всичко върху дадените обстоятелства около тях, защото променяйки обстоятелствата се променят и ситуациите свързани с проблема. По този начин ние не вредим на нито един от двамата партньори, като не променяме и неговата карма. Случаите, в които се намесваме най-често са когато над някой от двамата партньори, а често и над двамата, тегне родово проклятие или черна магия или пък когато единия от партньорите се заблудил благодарение на неовладяни емоции, чувства, желания и е изневерил на другия.

 

Така например при нас беше дошла г-жа Симова, която вече беше стигнала до развод със съпруга си. Тя ми подаде една негова снимка и ме помоли да кажа какво става с него?! Видях, че този мъж е под влияние на тежка черна магия, направена от неговата любовница. Какво се беше случило? Там, където работеше този мъж дошла да работи една черноока жена, която никога не била омъжвана. Тя страдала от тоя факт и често се оплаквала на въпросния съпруг, че нямало кой да й помага в къщи за “мъжката” работа, че не й достигали парите, че самотата я убивала. Съпругът бил състрадателен и започнал да помага на колежката-самотница. Започнал често да закъснява вечер в къщи, а впоследствие и да не се прибира по цели нощи. Станал раздразнителен, агресивен и неконтролеруем във съпружеските си взаимоотношения с г-жа Симова. Накрая спрял да се грижи за семейството си, като не давал и “пукната” стотинка в къщи. Преустановил и добрите си взаимоотношения с децата си. Разболял се, но въпреки това отишъл да живее при любовницата си. Аз видях, как, къде, колко пъти и при кого е ходела любовницата на господина, за да му поръча черна любовна магия само и само да го оплете в “любовната” си интрига. Отгоре на това любовницата беше и много силен енергиен вампир, а освен това страдаше и от сексуални мании. Така нещата бяха стигнали до развод, а г-жа Симова искаше да запази семейството си. След като побеседвахме с нея, маг Живин веднага се зае да изчисти черната любовна магия и даде на госпожата силна тройна защита против направата на друга подобна. След около месец време се чухме с г-жа Симова отново. Тя звучеше много обнадеждена. Каза ни, че съпруга й се прибрал в къщи след един бурен скандал с любовницата си, защото я видял как флиртува и с един друг негов колега, по-младичък от нея. След няколко дена любовницата била отново засечена от него в прегръдките на по-младичкия колега. Съпруга на г-жа Симова решил да поговори с този млад мъж. Отишъл и му обяснил как е постъпила въпросната любовница с него и му обяснил с какви похвати си служела тя. Младия мъж се поозадачил, но само след няколко дни любовницата успяла да му отмъкне заплатата и да отиде с трети колега на почивка на море. С г-жа Симова се чухме отново след един месец. Новините вече бяха съвсем задоволителни. Съпруга й започнал да се лекува и съвсем “изтрезнял” от заблудата си, която го довела до изневяра. Отношенията им се възстановили и брака им беше спасен, а въпросната колежка-любовница беше дисциплинарно уволнена от фирмата. Бих могла да ти разкажа за стотици най-различни случаи и ситуации в сферата на семейните проблеми, както и за различните проблеми във дадена връзка между партньори, които още не са стигнали до брак, но смятам това за достатъчно.

 

 



Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2024 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .