Банер
360089-e1328879401623.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

КАК ДЕЙСТВАТ МАГИЯТА, УРОКИТЕ И ПРОКЛЯТИЕТО
Написано от Маг Селена   
Понеделник, 22 Януари 2007 00:00

Ако искаш да постигнеш дадено желание или цел трябва силно да го пожелаеш и то ще се реализира.

- Селена, би ли могла да кажеш как действа магията и как тя поразява човека? Обикновено се говори, че има черна и бяла магия. Искам да те попитам още нещо именно във връзка с това – може ли бялата магия да навреди също на човека така, както и черната?

- За да отговоря на тези въпроси първо трябва да поясня какво значи магия. Магията е целенасочено действие на волята и мисълта. Ако искаш да постигнеш дадено желание или цел трябва силно да го пожелаеш и то ще се реализира. Дори не са нужни сложни магически ритуали, за да постигнеш необходимия ефект, свързан с определена цел.

Нужно е да го помислиш, да го пожелаеш. Но има и една малка тънкост – за да упражниш волята си за постигането на дадено желание много важен е мотива, който движи личностните нагласи на човека или мага, магьосника, вещера, наречи го както искаш. В моята практика аз разделям магията на професионална и непрофесионална. Професионална е онази магия, която е създадена от окултно посветен маг или магьосник, за непрофесионална магия говоря тогава, когато тя е причинена волно или неволно от най-обикновен и непосветен в езотеризма човек.

Но по какъвто и начин да е сътворена зловредната магията, тя поразява човека предимно на финните планове, т.е. първо нарушава структурата на енергийното му тяло – астралното или етерното. Едва тогава удря физическото тяло. Зловредната магия удря концентрирано в най-слабото място на енергийното тяло и започва да разрушава неговата матрицата. Когато матрицата бъде разрушена, магията едва тогава се прицелва във физическото тяло на потърпевшия.

Магията няма цвят! При нея има мотив. Но ако говорим все пак за цвят на магията, то определено мога да кажа, че в практиката си съм виждала какви поражения може да нанесе така наречената “бяла” магия. Ще ти дам един пример – при мен беше дошла млада дама, отчаяна, депресирана, с нежелание за живот. След като се омъжила имала прекрасен съвместен живот със съпруга си, но само до един определен период от време. Младата дама сподели, че съпруга й е изключително привързан към майка си и изпълнява всяка нейна прищявка. Не се грижи за детето им, не проявява никакъв интерес към нея. Повечето време прекарва при майка си, като я финансира изцяло.

Дамата затънала в дългове, разболяла са, лекарите обаче не можели да й помогнат с нищо, лекарствата не давали нужния резултат. Свекърва й през цялото време обаче била много добре настроена към нея, въпреки всичко те се разбирали, само дето съпруга станал по-различен и започнал да проявява Едипов комплекс, т.е. нищо не можел да свърши без да се консултира с майка си. След като сканирах въпросния съпруг, аз видях, че върху него действа именно така наречената “бяла” магия. Магията беше направена по поръчка на майка му и беше съвсем професионална изработка. Защо?

От добри намерения, разбира се. На съпруга внезапно починал баща му и майка му останала съвсем сама в големия апартамент. Тя се уплашила от самотата си и от това, че сина й не живее при нея и твърде рядко и помага финансово. Тогава решила да потърси магическа помощ. Отишла при един мой колега и споделила страховете си с него. Той й поискал една тлъста сума и й казал, че ще направи всичко възможно сина й да започне да се грижи повече за нея. Така и станало, обаче “великия” магьосник разбил семейната хармония и любов на въпросната млада дама. Направил е само добро на майката на съпруга й, но е навредил на цялото младо семейство. Маг Живин изчисти магията, която тегнеше върху съпруга на младата дама и при тях отново се завърна семейното щастие. Дори дамата взе, че и оздравя!

- А уроките и магията едно и също нещо ли са и ако се различават, то по какво се различават?

- Уроките и магията са две различни неща. Най-често биват урочасвани малките деца. При тях едва след третата годинка започва да се формира ауричния (енергиен) калъп и тъй като те не са защитени са и най-често потърпевшите. При урочасването обикновено този, който примерно се радва на дадено дете под някакъв претекст, то той точно в този момент волно или неволно “изсмуква” неговата жизнена енергия.

Детето реагира много осезателно на този дефицит и в повечето случаи започва неистово да плаче. Но често съм попадала на случаи, когато детето е получавало и силни конвулсии, гърчове само от едно урочасване. Това не означава обаче, че само децата биват урочасвани. Има хора, на които ауричното поле е много рехаво и слабо, и когато злобен и завистлив човек привидно се “зарадва” на подобен човек, в момента в който “дръпне” от неговото енергийно поле, то настъпва същия дефицит, както и при детето.

При уроките няма определен мотив за действие, при тях обикновено се краде жизнена енергия, докато при магията е обратното. Спомням си , че преди години при мен беше дошла г-жа Кидикова със девет годишната си дъщеря. Детето често получавало гърчове и припадало, след което нямало никакъв спомен какво е ставало с него. Г-жа Кидикова се обърнала за помощ към известен психиатър. Направили скенерно, магнитно-ядрено и електроенцефалографско изследване на мозъка на детето.

Изследванията били идеални – не показвали никакви отклонения от нормата или пък наличието на някакви туморни образования. Тогава психиатъра и казал да вземе и да отиде при ясновидка, тя може би ще успее да помогне да детето. Майката се разтичала, поразпитала тук-там и попаднала на едни мои клиенти, които я посъветвали да ме посети и й дали моите координати. Казах на г-жа Кидикова, че нейното момиченце е урочасано, и че основната причина за гърчовете и припадъците е именно това урочасване. Маг Живин изчисти уроките на момиченцето, възстанови енергийния баланс на ауричното му поле и детето се оправи, оздравя така да се каже.

- А какво би могла да кажеш за проклятието?

- Проклятието е силно негативно пряко енергийно въздействие. То се формира от изключително зло пожелание. Проклятието може да бъде хвърлено само върху един човек, може да бъде хвърлено върху цялото семейство или пък род. Ефектът му е невероятно силно поразяващ, най-силно например е майчиното проклятие. Ако е хвърлено само върху един човек, то този човек започва да боледува видимо без причина, срива му се семейният и личен комфорт, срива му се бизнеса.

При семейното проклятие освен изброените до тук последици, между членовете на семейството вече се поражда дълбока омраза и ненавист, от което произлизат различни видове междуличностови неразбирателства и големи конфлекти. При родовото проклятие се стига вече до там, че рода бива поразен до девето коляно. В този случай рода се прекъсва, жените от него спират да раждат или пък следват чести смърни случаи от различни видове заболявания, или пък злополуки.

Преди три години при мен беше дошъл г-н Спасов. Той сподели с мен, че вече шест години се опитват със съпругата си да заченат дете, но това не се получавало изобщо, въпреки всички усилия на медицината. Сестра му също била омъжена, но и тя до ден днешен нямала деца, а и тя, и съпруга й били абсолютно здрави. Сканирах го. Видях, че върху г-н Спасов и сестра му тегне жестоко родово проклятие, което беше хвърлено върху неговия дядо по майчина линия. Това беше и основната причина да не се раждат вече деца в този род. Маг Живин отстрани с голямо старание тежкото родово проклятие и само след година г-н Спасов се сдоби с наследник.

Из "По въглените към Светлината"
Автор: Н.Т.Н.Селена (Волхвиня Ярослава)



Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2024 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .