Банер
Svarog-2006.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

НЕЩО И ЗА СЕКСУАЛНАТА МАГИЯ ...
Написано от Маг Селена   
Сряда, 24 Януари 2007 00:00
откъси от книгата

В посока на изневярата голяма роля играе “сексуалната” магия, която естествено е винаги в краските на черната магия. Как се прави ли? Ще дам един малък пример: в напитка или храна се слага менструална кръв или секрет от половите органи. В аспекта на “черната сексуална” магия огромно въздействие оказват също и различни видове извращения и перверзии по време на половия акт. Към подобен род похвати за разделяне на двама съпрузи прибягват обикновено сексуално незадоволени маниаци или хора, в това число и колеги, които са изпълнени до краен предел със злоба, завист, мъст, омраза. Само преди няколко дни се сблъсках с един интересен случай.

 

Г-жа Видева си определи среща с мен по телефона и дойде много разтревожена. Сподели, че нейният съпруг си имал любовница, която била туркиня и се занимавала с ясновидство и магия, определено черна. Обясни ми, че съпругът й първоначално отишъл за консултация при същата “любовница”, за негови лични бизнесдела. Зловредната магьосница завидяла на добрите отношения със съпругата му и решила да си го “присвои” за собствена изгода – хем ще й носи пари, хем няма да е самотна, защото до момента имала три развода. И така нищо неподозиращият верен съпруг попаднал под властта на черната магия на въпросната туркиня и й станал предан любовник.

В диапазона на черната магия за раздяла на двама съпрузи може да се причисли и въздействието на така наречното “психотронно въздействие”. Какво представлява то? Това са специално подбрани за даденото псивъздействие ултразвуци, които представляват своего рода “пиукане” в телефонната слушалка или GSM, което обикновено нарочената жертва възприема като смущения по трасето на линията. На психотронното въздействие, честно казано, се устоява изключително трудно. Веднъж попаднал в биополето на жертвата, специалният ултразвук я подчинява изцяло на властта на оператора, тоест черномагьосника, който може да я командва, както си иска. По този начин черномагьосникът може да доведе двама съпрузи до окончателна раздяла, до нелечимо заболяване и дори до смърт.

 

Ще ви разкрия една малка тайна. В България съществува един такъв окултен център, чието име няма да спомена.

Преди по-малко от месец при мен дойде жена с напълно разбито здраве и психика. Тя сподели, че много често в дома й започнало да се звъни в необичайни и късни часове по телефона, като в слушалката се чувало нещо като “пращене”, “стържене”, “пиукане”. След три-четири месеца на подобен род “обаждания” съпругът й си намерил любовница и съсипал окончателно семейството си. Насочих я към добър и вещ специалист в областта, който й помогна отново да се съберат със съпруга й.

 


Колкото и странно да звучи, от дългогодишната ми практика, а пък и както се вижда от примерите ми, това, разбира се, са мъжете. Те са с много по-лабилна психика от жените. Освен това имат повече комплекси от жените. Другият фактор, който подтиква мъжете към изневяра, е тяхната предразположеност да тълкуват и възприемат неправилно дадено поведение на съпругата към тях като обида, което ги кара да си отмъстят на брачната партньорка, да я накажат или унижат именно чрез изневяра. Освен това мъжете не са предразположени да споделят вътрешните си душевни проблеми със своята половинка, което ги тласка към огромната грешка да имат извънбрачна връзка, а това вече говори прекалено много и за тяхната безотговорност и безчовечност.

Когато разглеждаме едно семейство, можем да кажем, че става въпрос за любов. А когато стане въпрос за любовта, вече можем да говорим за Божествената любов, която е основа на всичко съществуващо около нас. И веднага искам да добавя, че семейството е създадено от Бога, за да му служи. И ако между семейните партньори не съществува Божествената любов, това семейство неминуемо е обречено на провал. Освен това човек много често бърка Истинската любов със своите емоции, чувства и желания, подведен в немалко случаи от сексуалните си нагласи и изживявания. Сексуалните удоволствия винаги водят до излишно изразходване на енергия, а Божествената любов води до съграждане и извисяване. Твърдя, че неовладените емоции, лъжливите чувства и неправомерните желания, както и сексуалните наслади са едни от основните причини за дисхармонията във взаимоотношенията на повечето брачни партньори.


 


 


 
Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2021 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .