Банер
ВОЛХВИНЯ.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

Психофонията- лечебната сила на пеенето
Написано от Стоян Захариев   
Петък, 01 Юни 2007 00:00
Пеенето може да ви помогне да се опознаете и дори да промените начина си на живот. Именно с това се занимава психофонията или „вокалната терапия“.
Психофонията е създадена от Мари-Луиз Оше и се базира на работа върху гласа, подобна на разпяването при професионалните певци. Чрез школуването на гласа се открива ефектът, който звука оказва върху тялото.

Хората се научават, че тялото им е усеща звука по специален начин. Целият процес е свързан с отпускане и отваряне на съзнанието, работи се също и върху петте сетива, което позволява на певеца да задълбочи благотворното влияние на песента върху тялото.

Все пак не става въпрос за лечебни звуци- да речем изпълнението на тон ре помага при едно нещо, а на фа при друго. Психофонията помага да опознаем по-добре тялото си, да се научим да се отпускаме и да се вслушваме в себе си.

Вибрациите, които се създават в тялото при пеене, имат благоприятен ефект и върху организма. Правилното диафрагмено дишане обогатява кръвта с кислород и регулира кръвното налягане.

У нас все още психофонията все още не е много разпространен вид терапия, но уроците по пеене също ще ви помогнат да се отпуснете, а и защо не да направите музикална кариера.


Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2024 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .