Банер
bear.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВАТ ЕЛФИТЕ?
Написано от Маг Селена   
Неделя, 21 Януари 2007 00:00
/отговор на писмо на читател)

Чувал ли сте приказки за Елфите или мислите, че това са просто измислени и митологизирани същества?! Е, не са, защото Вие с близките Ви сте бил пряк свидетел именно на присъствието на Елфите като съвсем реално явление в нашия свят. Сега ще Ви разкажа за тях.

Всички Елфи имат един и същи произход. Елфите в самото си начално на съществуване са били високи, стройни, снажни но ги е покосила най-вероятно странна болест или пък са станали жертва на черна магия, т.е. с течението на времето те са деволюирали.Ръста им постепенно започнал да се смалява, докато е стигнал на големина до около 10-20 см. Според преданията на гърба си имат ефирни крила, с които летят. Във Вашия случай сте попаднали на мощен Елфийски източник, който най-вероятно се намира близо до пещера или някакъв подземен, кух и сух тунел, най-вероятно свързан с пещера. Едно Елфийско семейство обикновено се състои от 150 до 200 същества. Помислете!!!

Елфите се делят на Светли (весели, палави и закачливи) и Черни (сурови и дори жестоки, които също са игриви, но по свой си начин и то най-вече през късните нощни часове). Светлите Елфи според преданията имат златисти коси и чудни мелодични гласове. Те изобщо не се боят от Слънчевата светлина, защото тя е най-добрия техен приятел и източник за енергия! Светлите Елфи живеят във “Елфийски град” построен високи над земята, на най-високото и старо дърво в околността. Те прекарват повечето си време във въздуха и се хранят с плодове. Живота им продължава до 1200 години обикновено, но някои от тях са и безсмъртни.

А сега ще Ви разкажа за Черните Елфи, които “танцуват” пред прозореца на леля Ви. Освен физически (такива, каквито сте ги видели всички вие и което е изключиелно рядък случай), те се явяват и на духовен план, но там обикновено ги виждат само истинските ясновидци, защото пребивават в друго измерение на съществуване. Черните Елфи са “изгнаници”, принудени да напуснат своя Елфийски народ. Основната причина за “изгнанието” им е най-вече използването на черна магия от самите тях. Изгонени са под земята и в тъмните пещери много-много години назад от любящите Светлината Светли Елфи. Тези зловещи същества създали свои домове и ги нарекли “ПОДЗЕМИЕ”. Така Черните Елфи станали господари и господарки на тъмните пещери и подземни тунели. Те са в тясно сътрудничество със злите демони под Земята. Живеят също на семейства от 150-200 броя същества. Появяват се обикновено там, където има злодеяния или хора с негативни прояви и намерения, макар и дълбоко скрити в душите им. Черните Елфи са известни и под името ДРОУ. Всяко разумно същество ги избягва. Черната магия е засегнала не само душите на ДРОУ, но и техния външен вид – кожата им е потъмняла, косите им са станали бели, очите им светели с ЧЕРВЕНА СВЕТЛИНА, такива, каквито сте ги видели вие. Това е явното доказателство за бушуващия в тях гневен “огън”. Те ненавиждат Светлината, за тях тя е живо проклятие. Черните Елфи превъзходно се ориентират в тъмното, благодарение на топлинните излъчвания и притежават вродени магически способности. Уменията им се губят, ако не се намират близо до Елфийския подземен източник. Черните Елфи умеят да се “разтварят” в нощта, особено ако те са застрашени от някакъв светлинен източник. В това сте се убедил и Вие!!! Ако нощем Черен Елф стои неподвижно, без да атакува или пък танцува, то много трудно може да бъде забелязан, дори и при пълнолуние! Черните Елфи имат вродени съпротивителни сили против всякакъв вид заклинания и в това отношение се отнасят с голямо недоверие към другите раси или разумни видове. При тях цари “матриархат”. Черните Елфи-жени са ЖРИЦИ НА ЧЕРНАТА БОГИНЯ ЛОЛС – “Кралица на Паяците”. Всички Черни Елфи ненавиждат всичко, което съществува над земята, но нищо не може да се сравни с омразата им към Светлите Елфи. Никой, който не пренадлежи към рода на Черните Елфи, не знае колко далеко се разпростират под земята владенията им. В окултизма много добре е известно, че те владеят “междупространствената магия”.

Ще Ви помоля да не привличате вниманието им, като ги наблюдавате, защото могат да Ви причинят беда, ако по някакъв начин ги обидите или нараните, а те са свръхчувствителни. Черните Елфи могат жестоко да Ви отмъстят като урочасат най-малко добитъка, с който виждам, че се занимавате!!! Не Ви съветвам и да ги гоните, защото никой не е в състояние да направи това с тях! По-скоро се дръжте с безразличие и без проява на интерес към тях! Така няма да Ви вредят. Но никога не забравяйте, че най-мощното оръжие срещу тях е Светлината, независимо от какъв източник е тя!!! Ама най-добре е да не ги предизвиквате!



Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2024 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .