Банер
ОДИН.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

Аз дойдох да ви подтикна напред
Написано от Маг Селена   
Вторник, 24 Март 2009 11:00

Възлюбеният Бабаджи, 28 декември 2008г


АЗ СЪМ Бабаджи, дошъл при вас в този ден както винаги за сърдечна беседа и с надежда да намеря във вашите сърца разбиране и готовност за сътрудничество.

От времето, когато напуснах вашия свят, аз се старая да работя с всички сили, за да може човечеството на Земята да съумее да преодолее съществуващите препятствия, за това, да дойде колкото може по-бързо това време, когато няма да бъде нужно да се страда толкова.

Причината за страданието и неговата дълбочина са обусловени от вас самите.

Ето защо е много важно да различавате онези моменти в своя живот, когато създавате причините на бъдещите страдания за вас и вашите деца. Затова е необходимо да бъдете много внимателни и предпазливи в живота си.

Защото понякога, само за да се наложите и за да победи вашата гледна точка, вие сте готови да вървите против своята съвест и да извършите много неблаговидни постъпки. А струва ли си това? Да хабите усилия, скъпоценна Божествена енергия за да утешите своето его?

Не си струва! И аз ви казвам, че настъпи период във вашето развитие, когато сте длъжни осъзнато да подхождате към всяко свое действие. Защото тези действия, които вие ще извършвате в угода на своето его, много бързо ще се проявят във вашия живот в качеството си на гнили плодове.

Затова бъдете по-мъдри, бъдете по-смели. Не се страхувайте да отстоявате своите възгледи и убеждения, дори ако те противоречат на възгледите на хората, които живеят редом с вас.

Вие следва да се ръководите в своя живот от висшата мъдрост и да вървите по висшия път!

И дори тогава, когато ви се струва, че никой не ви разбира и около вас няма никой, с когото можете да споделите своите открития в областта на познанието на Божествената Истина, не тъжете. Аз съм винаги до вас. И другите Възнесени Владици винаги са до вас. Стига само да създадете мисловен образ и да се обърнете към нас, и ние вече ви чуваме.

Не мислете, че сте сами във вашия свят, защото всички Възнесени Учители присъстват редом с вас точно там, където се намирате сега. За нас няма препятствия в пространството.

Ние бързаме да се отзовем на вашия призив със скоростта на мисълта и сме готови да ви подкрепяме във тези начинания, които извършвате в името на Христос, в името на Буда, в името на Мойсей, в името на Мохамед, в името на много Същества на Светлината, които са идвали във вашия свят и са ви обучавали на Божествената Истина.

Между нас няма противоречия. Ние представляваме едно семейство, една Община. Какво ви пречи да направите същото на физическия план?

Вашите противоречия на религиозна почва са измислени и създадени от онези хора, които се опитват да настояват на своето и са готови на всякакви неблаговидни постъпки за това. Изберете Висшия Път! Винаги се стремете да видите общото, което съществува в различните религии и религиозни течения и ще видите, че общото е много повече, отколкото различията.

Ние всички сме едно семейство. Няма нищо, което някога да ни е разделяло. Всичко това напуска вашия свят и подлежи на изгаряне на сметището на историята.

Идва период на ново мислене, когато ще бъде срамно да обвинявате в ерес хората, които не споделят вашата гледна точка. Настъпва период когато изключително много хора, принадлежащи към различни религиозни течения ще разберат, че това, което векове ги е разделяло вече го няма. Тяхното ниво на съзнание ще им позволи да се издигнат над противоречията и да видят общото.

И онези религиозни дейци, които отстояват старото, вкопчват се за църковните догми, ще бъдат принудени да променят своето съзнание или ще се окажат в самота и ще проповядват в пустинята. Защото хората ще напуснат тези храмове, в които Бог не пребивава.

Чувствителността на хората ще им позволи да откриват тези места по земното кълбо, в които вибрациите са съзвучни с нашите вибрации. И селищата и общините, които ще създадете на тези места в много близко време ще позволят на мен и на другите мои братя да идваме на гости при вас отначало за малко, а след това за все по-дълго и по-дълго.

Разберете, вашите вибрации и вашето мислене сега се явяват това препятствие, което не ви позволява да се издигнете на следващата еволюционна степен на развитие. Опитайте се да се издигнете по-високо, моля ви.

Представете си, че стоите зад ограда и не виждате това, което ви обкръжава. Иска се съвсем малко усилие, за да преодолеете тази преграда и вие ще излезете на свобода и с учудване ще видите, че светът е много по-разнообразен, по-интересен и има за какво да се живее!

Сега вашето съзнание е много стеснено и вкарано от вас самите в устойчиви стереотипи. Трябва да преодолеете това състояние на вашето съзнание. Пробийте черупката и излезте на Светлина. Вие приличате на пиленца, на които е дошло времето да се излюпят от яйцето и да пристъпят в непознатия свят.

Старият свят с неговите ограничения и противоречия трябва да остане в миналото. Аз много се надявам на вас, на вашето мъжество и твърдост, на вашата смелост и способност да действате във всякакви ситуации.

Аз не веднъж съм казвал, че настъпи период, когато светът трябва да влезе в новото време. Не е нужно да се бавите и не е нужно да гледате в чуждата паница. Съществуват само вашите лични взаимоотношения с Бога и никога не си заслужава да се ориентирате за вашето духовно придвижване по съседите и познатите.

Има механизъм, който съществува във вашите сърца и този механизъм винаги знае в каква посока се движите.

И когато вървите към Светлината, вие нямате съмнения. Съмненията започват, когато започнете да се оглеждате назад и да сверявате своя курс по онези ваши стари познати, които са се скрили в своите дупки и не излизат на Светлина.

Настъпи Ново Време. Време за онези, които са смели, за онези, които са открити, за онези, които са енергични и за онези, които са трудолюбиви.

Побързайте да не изпуснете Божествената възможност! Побързайте да направите вашата крачка в Новия Свят!

Аз дойдох да ви дам импулс, да ви дам ускорение, да ви ободря. Защото виждам, че на много от вас не им достига смелост и решителност. Много от вас са подложени на влиянието на своето обкръжение и не са склонни да действат самостоятелно.

Аз дойдох за да ви подтикна напред!
По-смело!

АЗ СЪМ Бабаджи. ОМ.

 

Татяна Микушина

sirius1-bg.net

 



Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2024 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .