Банер
f19a01221872f0fb3be5394d9269ef9c.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

Подправена реалност - трета част
Написано от Маг Селена   
Неделя, 02 Ноември 2008 16:24

Филмът "Матрицата" действително е невероятен, тъй като твърде плътно се допира до истината. Например, тук са изложени някои сюжетни извадки от "Матрицата" в двустишие с наново разтълкуваните представи за матрицата:

1.1. Човекът създаде машини, за да печели от тях;
1.2. Човекът създаде мисъл-форми като същества от втори ред, за да печели от тях.

2.1. Машините на човека станаха съзнаващи и способни да ръководят собствената си съдба;
2.2. Мисъл-формите на човека придобиха индивидуално съзнание и управляваха собствената си съдба.

3.1. Машините се опитаха да унищожат свободата на своите създатели и да поемат управлението;
3.2. Съзнаващите мисъл-форми се опитаха да отвлекат реалността от Бог и Човека.

4.1. Човекът се бореше с машините чрез премахване на енергийния източник, слънцето;
4.2. Човекът се бореше със съзнаващите мисъл-форми чрез отказа да им отдава мисли или чувства.

5.1. Машините се обърнаха към човека като към енергиен източник;
5.2. Мисъл-формите се опитаха да манипулират човека да ги снабди с енергия.

6.1. Машините поставиха човека във виртуален затвор, за да завземат неговия ум, докато енергията е изключена;
6.2. Мисъл-формите поставиха човека в тази затворническа реалност на емоционални вълнения, за да източват тези емоции за поддържането си.

7.1. Един човек се събуди от илюзията;
7.2. Хората се събуждат.

Твърде сходно е. Дали е по-близо до истината от тази статия? Може би.

Всичко в статията до този момент беше написано с голяма увереност. Оттук нататък нараства нивото на предположенията. Така, че подгответе се да прочетете някои спорни мисли, които са на границата между просветление и параноя.

Ако матрицата е способна на генерира нашата реалност дали би могла също така да произвежда участници в тази реалност?

Би ли могла да вземе управление над други хора и да ги направи свои агенти? Този сценарий се предлага в обезпокояващия сайт "The Brainwashing Site".

Вместо да го преглеждате, Ви съветват да разгледате себе си. Но що се касае до тази статия, в този сайт се твърди по същество, че нашата реалност е подправена, използвана е от метафизична централна разумна мрежа за сондиране, управление и събиране на реколта от енергиите на успелите да оцелеят, които не са се поддали на влиянието на (новата) матрица.

Всеки друг е един от "тях" - или симулация на човек, или бивш човек, чийто индивидуален Висш Аз е бил заменен от общ централен възел, обслужващ матрицата.

Тези "хора" се използват от матрицата за създаване на мелодраматични ситуации за Вас, за да управляват Вашите мисли и действия и след това да жънат изобилието на Вашите лууш резервоари.

Авторът е експериментирал, наблюдавайки действията на другите около него, за да изпробва валидността на тази теория. Ето някои от тактиките, които агентите на матрицата могат да използват за манипулиране:

Карат Ви да се чувствате зле, за да събират реколта от Вашия лууш. Претърпявайки робството на негативните емоции, вие отделяте лууш. Често това е премаляващо усещане в стомаха ви, или буца в гърлото ви.

Това е физическо усещане за външно протичащ изпомпващ процес, чрез който Вашият лууш се изсмуква през Вашите чакри в етерни проводи до места по цялата земя, луната или хиперпространствени хранилища и средства за рафиниране.

Положителните емоции също произвеждат лууш, но той е с друго качество и вибрация и трябва да се преработва по-прецизно от отрицателните емоции, които са естествената храна за негативните същества от втори ред.

Така страданието е предпочитания индукционен метод при правене на избор.

Поставете хора около Вас, които усилват лошите Ви черти, или натрапват неща, каквито на Вас Ви липсват (подиграват се). Карат Ви да се чувствате нисши. Или пък Ви пренебрегват, когато направите нещо добро, а хората хвалят други, които са извършили по-лоши неща от Вас, опитвайки се да Ви накарат да се чувствате изоставени и ядосани (тези емоции са еквивалентни на лууш продукция).

Те си говорят един на друг по такъв начин, че да можете да ги чувате и казват неща, които пряко Ви касаят, макар че при нормални обстоятелства за тях би било невъзможно да знаят такива неща. Например те се оплакват за нещо конкретно, за което вие се оплаквате, но никога не сте говорили за това.

Когато имате нужда да отдъхнете или да оставите работата си, те ще си поиграят с каквито и да са Ваши характерни слабости и ще Ви разбъркат ума, сякаш да Ви накарат да им помогнете, или да отидете с тях някъде, или да Ви държат ангажирани. Или пък се опитват да Ви отегчават. Това Ви държи изморени и под техен контрол, неспособни да завършите работата си.

Синхронността при тяхната поява показва, че това не е просто случайност.

При взаимоотношения, ако сте с друг оцелял, те ще образуват две групи - едната, за да се събере около Вас и да Ви накара да възприемате неправилно Вашия партньор чрез това, което те Ви казват, а другата около Вашия партньор, за да накарат него или нея да Ви възприема неправилно.

Те ще си играят с Вашите и неговите/нейните чувства, за да причинят страдание, произтичащо от "съвпадащо" неразбирателство, произвеждайки лууш за източване от тяхна страна.

Те проектират синхронността - от ексцентричната до нормалната, от причиняването на болест и нещастие на Вас или обичаните от Вас неща, - за да причинят изпращането до Вас на отпадъчни съобщения със специфичен характер. Тъй като измъчването е допустимо, те могат да Ви навредят физически, но не могат да Ви убият, докато Вие не се опитате да ги убиете.

Така те могат да изгорят Вашата къща, да унищожат Вашия автомобил, да Ви затрупат със законови сметки, да Ви измъчват, но не могат просто да дойдат и да Ви убият, освен ако не действат чрез друго същество от първи ред.

Или може би те избират да не го правят, защото това би означавало преждевременно прекъсване на реколтата от лууш.

Ако Вие се самоубиете, вие се подлагате на възможно най-обилното производство на лууш.

Самоубийствата поради любовни терзания представляват техния възможно най-голям добив от един единствен човек. Доколко Вие избирате да им позволите да правят това, поддавайки се на тяхното измамно превъзходство, също има значение.

Те могат да накарат други да действат неразумно и да променят поведението им в насока, която Вие не считате за положителна.

Например Вашето общуване с някого може да върви чудесно и внезапно той или тя го прекратяват и оттогава никога повече не получавате известие от тях.

Вие знаете със сигурност, че не сте казали нищо, което би могло да причини това. Те Ви подават подсъзнателни намеци за тяхното "превъзходство" чрез демонстриране на невъзможно щастие или умение, прочетени във Вашия ум, например: "знаех, че се канехте да се обадите" или "а-ха, ЗНАЕХ СИ аз"!

Подправяйте лошите си навици, за да се подсилите, както когато ако не се храните добре и те няма да се хранят добре. Когато отлагате, те също отлагат. Когато се опитвате да се освободите от тяхната обусловеност, те ще Ви изпратят изпробващи въпроси, за да разберат къде сте, докъде сте стигнали и къде отивате. Тогава те Ви отговарят, спорейки с Вас защо трябва да продължавате да вървите по досегашния път.

Това се различава от нормалните обстоятелства по това, че един човек прави изпробването, а спори друг човек, очевидно несвързан с него. Въпросът е дали тези хора в действителност осъзнават, че изпълняват специфични мисии на централното управление на матрицата, или дали също като Вас са манипулирани да не знаят, че манипулират други?

С други думи, това повече прилича на "Шоуто на Труман", където актьорите знаеха, че са актьори, или на "Матрицата", където мнозинството от хората бяха спящи? Този автор би предпочел втория вариант и в сайта "The Braiwashing Site" да е посочено неправилно, че 95% от населението на света само се преструва, че живее свой собствен живот, когато всъщност то заговорничи в контрола над Вас.

Добре, сега можете да видите основанието на моите предупреждения за предстояща параноя в статията. Колко насериозно се възприема тази втора половина от статията? Това трябва да решите Вие, но не без вяра или невежество, а без да имате познанието. Наблюдавайте Вашата реалност и се опитвайте да видите нещата в нея, които са неправилни - всички дефекти, синхронности, пукнатини и конспирации.

Няма да Ви отнеме много време да разберете, че нещо не е наред. Да избягате от този затвор или да се предпазите от него е друг въпрос. Не можете да унищожите матрицата, нито пък трябва да го правите, тъй като матрицата поддържа реалността. Тя е инструмент, а източникът на неправилното боравене с нея са злоупотребяващите, но не самия инструмент.

Следователно правилния подход е да се работи с нея и вътре в нея срещу прелъстителя.

Ако възстановим нашите окултни умения, активираме отново нашата латентна ДНК, ако  посрещнем факта, че ние сме суверенни същества от първи ред, може би ще разбием тези окови.

Програмата на матрицата е поела в ужасно погрешна посока. Време е да сменим канала.


XBGNET


Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2024 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .