Банер
sv78THxhAl0.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

Как да издигнем съзнанието си
Написано от Маг Селена   
Събота, 27 Октомври 2012 17:13
Аз съм Адама от Телос. Как да бъде издигнато съзнанието е широкообхватна тема, мили мои, ако трябва да бъдат писани книги на тази тема, те биха обхванали една безкрайна енциклопедия.

Отговорът на въпроса е като диамант с няколко хиляди фасети, като всяка една представлява дадена възможност, чрез която можете да издигнете съзнанието си извън границите на сегашното ви разбиране за естеството на живота на тази планета. 

Преди да искате да издигнете съзнанието си, е необходимо всъщност да си зададете няколко въпроса като тези:

Какво означава да издигна съзнанието си?
Защо бих желал да го направя?
Какво се случва, когато се издига съзнанието?
Как това ще се отрази на сегашния ми живот?
Какъв би бил резултатът от такова духовно пътешествие, което буквално никога не свършва?

Започнете ли веднъж да съзерцавате отговорите на тези въпроси дълбоко в сърцето си, вие вече давате начало на процеса. Вашето собствено Божествено Аз ще пристъпи напред в границите, в които му разрешите. То ще започне да ви изпраща подтици и напътствия, за да ви подпомага в процеса. И това е процес, скъпи мои. Той се разраства чрез увеличаването съгласно вашия уникален жизнен път и съгласно степента на действие и интензивност, които влагате в процеса. 

Когато добиете по-широко разбиране относно въпросите, издигането на съзнанието ви ще става все по-лесно. Може, едва ли не, да направите забавна игра на безпределни разкрития с него. 

Нека, ако желаeте, да ви дам кратко описание на всеки един от тези въпроси, като ви оставя с домашното за разширяване на тези концепти в хиляди пъти повече – не толкова много в мислите ви, но основно в сърцето ви. Сърцето ви, скъпи мои, е върховната интелигентност на душата ви.
 

Какво означава да издигнете или разширите съзнанието си?

Това означава да започнете да бъдете много по-осъзнати във всички нива и аспекти от живота си. Да не живеете повече на автопилот. 

Означава да сложите край на умопомрачението в живота си, като най-малко в рамките на всеки ден медитирате или съзерцавате целта на изследването на „Истинския Аз“. Започнете да се отваряте за възможности. Изследвайте чудесата и величието, които се намират вътре във вас, около вас, в природата и навсякъде по тази планета и в тази Вселена. Изследвайте сложността и заплетеността на други царства на Земята, на които никога преди това не сте обръщали внимание. Изследвайте сърцето си и открийте Златния Ангел, който живее вътре в това Божествено Аз, от което вие наистина сте част, друг аспект на вашата безсмъртна идентичност. 

Започнете да изследвате обширността и чудесата на Любовта и Издържливостта да бъдеш това, което вие наричате Майката Земя. Тя дарява с душа и се грижи за живота, интелигентността и енергията на всяка една жива частичка на Земята, включително всички видими и невидими царства. Вашата Майка Земя е тази, която за милиони години на еволюция е поддържала живота за вас, която е поддържала Нейното тяло за среда на еволюиране. Почитайки Нея и Нейното тяло, тя  е тази, която може да ви съпроводи извънредно много в издигането на съзнанието и вибрациите ви. 

Започнете сега най-чудотворното пътешествие на себе-разкриване на това, което наистина сте, като безпределно божествено същество с временна човешка опитност. 


Защо бих искал да издигна съзнанието си?

Човешката опитност е станала за последните няколко хиляди години по-скоро трудна и изпълнена с предизвикателства на Земята основно, защото нивото на съзнание, обитаващо повърхността на тази планета е паднало. Вие сте разрешили на себе си постепенно да се спуснете от височините на величието ви на високо съзнание на първите три Златни Епохи към сегашния ви жизнен път, който не надминава Божественото Същество, което сте. В голяма степен, хората са изгубили контакта си с техния Божествен Аз и в много случаи все още почитате Бога извън вас. 

Когато издигнете отново съзнанието си до нивото на Божественото ви Аз, обгръщайки вашата Божествена Природа в нейния цялостен размер, всички ваши минали дарби, които са  ваше Божествено Рожденно Право, ще бъдат възвърнати. Още веднъж, вие ще сте в състояние да проявите в ежедневието си свободата, магията и изяществото на безгранично Божество, което в действителност сте, извън воала. 

Завинаги ще издигнете себе си над болката и страданието на сегашното ви ограничение, в което живеете. 


Какво се случва, когато човек издига съзнанието си?

За вас би било от полза да прекарате време за осъзнаване на това, колко ограничени сте в момента. След това
 отделете време за размишляване на истинското значение на свободата и какво свободата означава за вас самите. Вземете решение какво е това, което искате в живота си. Как бихте желали да видите, че се разгръща живота ви? Какви са мечтите ви? Какво искате да проявите или получите в сегашната ви инкарнация? Какви са целите ви? Осъзнавате ли, че можете да имате всичко това, издигайки съзнанието си над ограничените ви възприятия? Това е начина, по който ние създадохме такъв рай и безупречност в живота в Телос. Ние отворихме сърцето и мисълта си за възприемане на безупречност и неограниченост, която беше очаквана като начин на живот на тази планета. 

Така е било в продължение на три Златни Епохи на тази планета преди милиони години преди падането на съзнанието. Случаят с човека не е изяждането на ябълката от Ева, както някои от вас все още вярват. Това е алегория или метафора. Става дума за съгласие на високо ниво на съзнанието, което е било достигнато по него време. То е било създадено чрез желанието за опитност в полярността и за разделението от Бог. Това е създало процеп в съвършенството, което съществува в днешни дни и познанието на магията на високото съзнание постепенно е започнало своето падение вътре в този процеп на дуалността, който вие в моменат преживявате. Миналите ви познания са се изгубили и са станали външни за вашата осъзнатост, нека да кажем преди милиони години.

Това, скъпи мои, означава, че вие все още разполагате с това знание в най-дълбоките кътчета на душата и подсъзнателната ви мисъл и че сте в състояние да ги възродите отново в настоящата ви осъзнатост. Когато се освободите от грешните и деструктивни вярвания, които ви ограничават толкова дълго време вече, вие ще можете да си спомните вашето минало състояние и изцяло да го проявите в настоящия си физически живот. 


Как ще въздейства на сегашния ми живот?

Като започнете да покачвате съзнанието си, вашите най-съкровени желания, вашите интереси и приоритети ще се променят. Ще започнете да осъзнавате, че вие и само вие сте създател и главен управител на живота си, въпреки всички други външни прояви. Ще използвате новата си осъзнатост и познанието, че печелите от разширяването на съзнанието, за създаване на нова реалност за вас самите, такава, каквато винаги сте искали без каквито и да е ограничения. 

Ще започнете да изграждате живот обкръжен от повече красота, повече радост, повече свобода, изобилие, любов и щастие, което някога би било възможно. И това е начина, по който съзнанието ви ще въздейства на сегашния ви живот. Постепенно, като започнете повече да отваряте сърцата към тази възможност за нова реалност, като започнете да изчиствате емоционалното си и ментално тяло от старата система на вярвания, която повече няма да ви служи и като запазите себе си в сегашната си ограничения, всички ваши мечти ще започнат да се проявяват като ваша реалност. Вие ще сте свободни да изживеете тази любов, която винаги сте искали, без значение, какво е това, за което сте копнеели. 


Какъв би бил резултатът от повишаване на съзнанието ми?

Резултатът е безкраен и безграничен. Във вашата космическа еволюция, вие ще започнете да покачвате съзнанието си завинаги към вечността. Ще разпознаете истинската си идентичност като безкраен и безсмъртен Бог/Богиня, като дете на Любовта, създадено от Любов. Вие ще знаете, че сте дошли от Любовта и че ще се разтваряте към все по-велика и по-велика Любов. Вие сте дете на най-всезнаещия и великолепен Бог, създаден със същите характерни качества – копие, ако желаете – и нищо друго, по-малко от това. Вашата загубена памет ще бъде възвърната. 

Дори, ако има препятствия за премахване от пътя; дори, ако има трески, които отново да изглаждате и върхове за покоряване в началото на пътешествието ви, не бихте ли искали да излезете извън малката кутийка, в която сте живели и да откриете, какво друго е възможно за вас на вашата планета? Това търсене на Истината може да разгърне за вас живот към  великолепна наслада и чудеса, които са дори извън вашите най-смели мечти. 

Попитайте себе си, дали сте изолирана цивилизация, живееща на тази планета или ние всички сме братя и сестри, родени от Любовта на един и същ Създател? Дали сте сами или сте част от всеобятно и безкрайно творение с безкрайни  разновидности? Когато излезете от малката кутийка, в която живеете, вие несъмнено ще започнете да отркивате „истинския живот“ и ще осъзнаете, че малката кутийка е била само илюзия, защото вие не сте разделени или пък сте сами. Вие сте част от Всичко Което Е, Любов без край. 


Какво означава да яхнете вълната на Възнесението?

Вие сте предназначени за евентуално издигане на съзнанието ви от великолепие към по-голямо великолепие, към безкрая. Повечето хора на повърхността мечтаят да отидат на небето, когато умрат. Сега с новия, разгръщат се цикъл на тази планета, няма повече да има нужда да умрете, за да отидете на небето. Небето скоро ще се прояви точно тук на Земята за всички тези, които изберат да яхнат вълната на Възнесението. Желаете ли да започнете най-великолепното си пътешествие точно сега? Или избирате да продължите в съзнанието на човешките окови? Веднъж щом задълбочите тези въпроси, ще започне вашето свещено пътешествие, ако то все още не е започнало. 

Отворете сърцето и съзнанието си към другите царства на Земята. Вие ще откриете колко магически и съзвучни са те. Потърсете да разберете, какво наистина са животните и каква е тяхната роля на тази планета и как също така те биха могли да ви помогнат. Освен да ги категоризират по вид, външност, размер и размножаване, хората на тази планета знаят или разбират много малко относно животните. Отворете сърцето и мисълта си за това, което е над, под и около вас във видимия и невидимия свят, което никога досега не сте наблюдавали. Когато направите това, ще започнете да се отваряте към безусловната любов и към такива чудеса, които ще възвишат съзнанието ви с вълните на енергията на Възнесението, която сега нахлува на тази планета. 

Вашето Възнесение към Свобода, вашият връх от хилядите животи прекарани на тази планета в мъчение и развитие сега е много близо. Никога до сега в историята на Земята Възнесенето не е бивало толкова лесно постижимо, както се предоставя в момента на този цикъл на Възнесение на вашата Майка Земя. Не искате ли да яхнете вълната на Възнесението с Нея? Вашето Възнесение към духовната ви свобода е било целта на всички ваши инкарнации от самото начало. Тази цел ви се е изплъзвала толкова дълго време, че повечето от вас са забравили, че това е било целта на всичките ви инкарнации, за усвояване на нужните духовни инициации, които евентуално ще ви отведат до тази цел.

Никога преди това в цялата земна история, не се е предоставяла възможността Възнесението към Свобода и към Живот на Божествено Величие да бъде постигнато в краткия период на няколко години. Ще го приемете ли сега или ще чакате отново 25 000 години до следващия цикъл на Възнесение на друга планета, изживявайки същите трудности, на които сте били подвластни толкова дълго време? Изборът е ваш, скъпи мои. В Любов и Съчувствие ви изпращам този призив за събуждане. 

Аз съм Адама, ваш брат и приятел. 


Превод: Карина Кристоф
Канализирано от Адама,
Предадено чрез Аурелия Луиз Джоунс,
Източник: lemurianconnection.com


Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2023 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .