Банер
ВЕЛЕС.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

Хармонията – основен ключ за допускане на Въплъщение във Възнесението
Написано от Маг Селена   
Събота, 27 Октомври 2012 17:29
Зохар е много древен учител от града на Шамбала от вътрешността на Земята. Той ми каза, че живее 250 000 години в същото тяло. Височината му е над 4,5 метра. На външен вид изглежда на възраст около 35 години и има светеща бяла коса. Той добави: не онази бяла коса причинена от процеса на стареене, но такава в резултат на интензивната работа с бялата светлина вътре в сърцето. По природа и сътворение той е научен изследовател и живее в Шамбала в по-голямата част от живота си. Една от любимите му теми е да говори за качеството на хармония като основен ключ за достигане на нивото на съзнание, необходимо за допускане във празненството на Възнесението. 

Той е един от тези, които са осветявали с присъствието си, напътствията и помощта си за изграждането на Телос преди 12 000 години, когато лемурийците за първи път са се преместили там. Той ги е напътствал и съветвал 5 000 години преди това, когато те за първи път са започнали да подготвят града за обитаване, когато са разбрали, че континентът им е предопределен да бъде унищожен. 

Зохар ми каза, че в началото никой в Шамбала не е знаел със сигурност, какво е можело да се очаква от тази нова Лемурийска цивилизация при присъединяването ѝ към мрежата на Агарта вътре в Земята. Било е решено тогава в Шамбала, че тези новодошли, трябва да бъдат наставлявани много отблизо. 

Зохар ми каза, че след дългото му пребиваване в Телос през последните 12 000 години, той наистина е заобичал този град от Светлина и Любов. Това, което лемурийците са постигнали за такъв кратък период от време сравнено, с която и да е друга цивилизация намираща се много по-дълго време под земята,  надминава всичките очаквания, които някой планетарен или междугалактически съвет е можел да си представи преди 12 000 години. 

Неговите думи са следните: „Прекарах много време в Телос през последните 12 000 години от самото начало. Израстнах до степен да обичам повече това място, отколкото дори собствения ми град Шамбала. Дори сега, все още прекарвам много време в Телос, но вече не поради същата причина, както преди. Сега отивам там не като наставник за прогреса и развитието им, а просто защото обичам и силно се наслаждавам на това да бъда в този величествен град на Светлината в присъствието на неговите обитатели.
 
Красотата, изобилието, братството и творчеството, които съществуват там в такова съвършенство, илюстрират много по-добре, откъдето и да е другаде, че чудесата на Любовта и Хармонията могат да бъдат достигнати, когато една цивилизация и нейните хора изберат като колектив, да въплътят пълнотата на Любовта на Създателя. Телос и неговите обитатели е изтъкнат космически пример за удивлението, че Любовта може да бъде постигната.“

Той също така ми каза, че е идвал на повърхността няколко пъти в миналото за кратък период от време, и че много се е радвал на срещите и разговорите с народа на повърхността. Той добави: „Сърцето ми копнее, точно, както и това на вашето лемурийско семейство от Телос, да имате възможност отново да се движите сред нас, като братя и да разкрия към всички вас моите напътствия и мъдрост.“
 

Учителят Зохар

Благодаря, Аурелиа, че ме помоли да кажа нещо в твоята книга. За мен е удоволствие да разкрия енергията си за
 такова усилие. Нека да кажа следното. За да бъде този свят изцяло просветлен и да бъде издигнат в Светлината, е изключително необходимо всеки един от вас, който живее тук, лично да приеме хармонията. Всеки един трябва да го направи; това е условие. В противен случай, тези които не го направят, ще бъдат издърпани надолу от собствената им безочливост. Ще ги достигне болест, създадена от липсата на Светлина и те просто ще умрат, основно, защото те няма да имат способността да бъдат щастливи в Новия Свят. Разбирате ли?

Сега това е вашия избор, възлюбени. Или избирате да го направите, или не. Развръзката на еволюцията ви е изцяло зависима от вашите собствени избори, които взимате всеки ден и във всеки един момент от деня. 

Народът на повърхността се приближава сега по-близо до това, което се нарича „събиране на реколтата“. Знайте, че силите, които са в този свят –  силите на тъмната страна, илюминатите –  се опитват да спрат това на всяка цена. Знайте, че колкото повече те се опитват да спрат това, толкова повече вървите по правилния път и се приближавате. Разбирате ли?

Правителствата на планетата ви не осъзнават все още, че хората, които живеят във вътрешността са там толкова дълго време, много по-дълго, отколкото техния ограничен ум може изобщо да си представи. Те все още не осъзнават, че те не са тези, които са отговорни за тази планета, и че тяхното време на управление скоро ще се завърти към драматичен край. Техният балон на илюзия скоро ще се спука и ще се зароди цикълът им на отговорност. 

Сега е времето да се дистанцирате от всички онези, които не търсят да прегърнат хармонията в живота си. А всички онези, които желаят да въплътят хармонията или желаят да бъдат приети към тяхното семейство в Телос, е необходимо да направят следното: 

• Трябва да се стремите да останете в състояние на хармония/мир по всяко едно време, с цялото ваше същество и цялата ваша природа. Защото без хармония, ще има разединение. А с разединението настъпва разрушение. 

• Независимо от това, какво хората биха направили или казали, вие трябва да останете в хармония/мир. Ако някой се опита да ви нарани, тогава го благословете и не го оставяйте да бъде част от вашата реалност.

• Ако попаднете неочаквано на нехармонична ситуация, тогава се дистанцирайте. Не сте задължени да стоите там, където хармонията не управлява.

• Търсете истината и хармонията по всяко време и никога повече не позволявайте на себе си да се отклонявате от тази посока или в противен случай ще се саморазрушите. Тези от вас, които продължат да се съпротивляват на новите енергии, които навлизат във вашата планета, няма да са способни да извършват това още дълго време. Новите енергии сега стават толкова силни и интензивни, за да ви изведат към промените и трансформациите, които всички сте очаквали. Тези, които се съпротивляват, ще се самоунищожат.

• Не е необходимо повече да приемате чувствата на разединиение и вина. Не съжалявайте за това, какво сте или през какво минавате, за да балансирате дълговете по отношение на живота си. Стремете се по-скоро винаги да се самоусъвършенствате. 

• Хармонията трябва да е главен приоритет в живота ви и бъдете сигурни, че ще застели пътя ви за достъп в Залата на Възнесението. Вие ще знаете, кога сте достигнали това ниво, защото тогава няма да се безпокоите за нищо. Каквото и да ви направят или кажат хората, няма да е в състояние да огорчи сърцето ви по един или друг начин.

• Този, който е в пълна хармония/мир е изцяло щастлив с Творението. Такъв човек поддържа пълното приемане на това, което е. Когато достигнете това, вие сте готови за вашето възнесение. 

Откакто почти се асоциирам като жител на Телос, аз ще съм там, за да ви приветствам и да подкрепям, победата ви в Светлината. Намасте, мои възлюбени приятели! Силно ви обичам  всички вас!


Превод: Карина Кристоф
"Протоколите на Петото Измерение",
Канализирано от Зохар,
чрез Аурелия Луиза Джоунс,
Източник: "Телос" (книга 3) 


Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2023 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .