Банер
202030255321[1].jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

Очите издават болестите
Написано от Петя Петкова   
Понеделник, 17 Септември 2007 00:00
Очите са едни от най-важните и сложни органи в човешкото тяло...
Очите са едни от най-важните и сложни органи в човешкото тяло. Те неслучайно са наричани "огледало на душата".

Но не само. Очите могат да бъдат определени и като "огледало на болестите", които скрито се развиват в човешкия организъм. При заставане пред огледалото и внимателно вглеждане в очите, може да се установи дали организмът е здрав или го е сполетяла някоя болест. Трябва обаче да се знае как да се разчита закодираната медицинска информация.

    * Силно подпухналите горни клепачи могат да бъдат признак за наличие на камъни в жлъчката. Гастроентерологът може да потвърди или отхвърли подозренията.
   
* Сълзящите очни ябълки и зачервяването на кръвоносните съдове на роговицата може да са симптоми на развиваща се глаукома или на отлепяна на ретината. И едното и другото са опасни болести на очите, затова не бива да се отлага прегледа при офталмолог.
  
  * Белият слузест налеп върху зенизата е първият признак за развитието на катаракта. Това също налага консултация с очен специалист.
    * Малките тъмни петънца под очите говорят за образуване на пясък и камъни в бъбреците. Урологът следва да се произнесе по въпроса.
   
* Така нареченият ечемик на окото се появява, ако се прекалява с мазната храна (особено със свинското месо), тъй като тя затруднява работата на черния дроб и жлъчния мехур. Освен за злоупотреба с мазната храна, ечемикът може и да е показател за инфекция.
  
 * Честото примигване не е само признак на неувереност в себе си, но и подсказва, че е възможно нервната система да се е разтроила или функциите на черния дроб да са нарушени. За какво точно става въпрос, ще стане ясно след съответните прегледи.
   
* Вътрешната повърхност на клепачите при здравия човек има розов цвят. Ако този цвят стане червен, това означава, че е нарушена дейността на някоя от трите системи – кръвообращението, храносмилането или отделително-половата.
   
* За нарушение на кръвообращението сигнализира и белият цвят на вътрешната повърхност на клепачите. Белият цвят на същата тази повърхност говори за понижен хемоглобин, т.е. за анемия (малокръвие). Кръвната картина следва да покаже дали е така.
   
* Червеникаво-жълтеникавият оттенък пък навежда на мисълта, че е нарушена дейността  на някой от следните органи – бъбреци, черен дроб, далак, панкреас, сърце. Специалистите ще уточнят какво точно се случва в организма.
   
* Розовият цвят е мечта за всеки, защото е признак за отлично здраве.


Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2021 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .