Банер
img_185893_2114043_l.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

ЧУДОТВОРНАТА ВОДА
Написано от Маг Селена   
Вторник, 02 Октомври 2007 00:00
Магнитната сила, придадена на живата материя, способна да я абсорбира, има действие върху целия организъм.

Évian-les-BainsДоктор Балакини от Бомбай пише в своята книга „Тайните на магнитотерапията", че многобройни лечители отиват в Евиан, за да лекуват заболявания като затлъстяване, смущения в уринирането, ревматизъм, подагра, преждевременно остаряване.

Руснаците наричат водата от Евиан „чудотворна". Тя идва от източници, Които вероятно минават през магнитни полета. Както водата от Евиан, така и водите на Вител и Контрекс са „чудотворни" за същите заболявания.

При обясняване действието на тези води аз държа на теорията на професор Ив Рокар. В процеса на филтрирането водите въвеждат електромагнитни потенциали (ефект на Куик) и предизвикват движение на електрически ток в почвата. Той, както всички видове токове, довежда до появата на магнитни полета, които променят формата на околното земно магнитно поле. Това обяснява способността на някои хора да откриват вода (с пръчка). Когато подземните води текат през области, където почвата съдържа желязо, манган, кобалт, те се намагнитват; стават благотворни за всичко живо (растения, животни и хора).

В една клиника в Ленинград с помощта на магнитолечението разтварят жлъчни и бъбречни камъни. Намагнитената вода въздейства върху хората, ако се приема редовно продължително време (два или три месеца).

Магнитната сила, придадена на живата материя, способна да я абсорбира, има действие върху целия организъм. При тъканите, които представляват колоиден разтвор, магнитните полета влияят благоприятно върху биологичните процеси.

ПОКАЗАНИЯ, НАЧИН НА УПОТРЕБА И ДОЗИРАНЕ
Намагнитената вода, използвана в терапията, може да действува и сама. Но съчетана с други видове лечения, тя има синергичен ефект. Тъй като е естествен метод на лечение, тя може да бъде комбинирана с всички други начини на лечение, наречени „щадящи".

Намагнитената вода има много качества. Диуретична, лека, усвояема, минерализирана, тя няма недостатъка да формира макрокристали, вредни за организма. Тя има учудващата способност да пречиства.


ПОКАЗАНИЯ
Действие върху черния дроб: констатираме бързо намаляване на обема на черния дроб. Жлъчната област става безболезнена и могат да се открият малки жлъчни камъни в изпражненията. За два или три месеца те изчезват напълно.

Действие върху бъбреците: увеличава се количеството на отделяната урина, както и на органичните и минералните отпадъци. Камъните в бъбреците се разтварят относително бързо в зависимост от тяхната големина. Когато отделянето на камъни от жлъчката или бъбреците предизвиква болки, от полза ще бъде да се приложи хомеопатия или акупунктура, .за да се възстанови балансът на енергията и за да се подпомогне движението им.

Действие върху обмяната (урея, холестерол, захар): нивото на холестерола и уреята често се връща към нормалното.

Действие върху кожата: настъпва подобряване на състоянието при редица кожни заболявания.

Действие върху храносмилателната система: констатира се стимулиране на перисталтиката на червата, което е във връзва с действието на намагнитената бода върху жлъчката. При храносмилателните смущения (гадене, повръщане, подуване на корема, образуване на газове, запек и други) тя има забележителни резултати.

Действие върху неврохормоналната регулация: подобрява се тонусът на симпатикусовия дял на вегетативната нервна система. Констатира се също регулиране или прогресивно и трайно спадане на повишеното кръвно налягане, както и ефект при нарушения в хормоналната система.

Действие върху телесните течности (кръв и лимфа): намагнитената вода помага за ликвидиране на затлъстяването. Действието се наблюдава обикновено в продължение на два или три месеца. Диуретичното действие на намагнитената вода е главната причина за изчезването на отоците.

Под действието на намагнитената вода настъпва общо пречистване на организма. Той става по-устойчив на заразни заболявания и по-податлив на другите щадящи терапевтични методи.



ДОЗИРАНЕ
Дозирането на намагнитената вода не е сложно. Приемането на 2—3 литра намагнитена вода дневно разгражда камъните в жлъчния мехур и бъбреците за в—10 седмици.

При задържането на урината трябва да се дават 50—100 мл намагнитена вода на всеки половин час.

При затлъстяване към индивидуалното лечение се прибавя пиенето на 2—3 литра намагнитена вода дневно.

Намагнитената вода, съчетана с прилагането на магнити, позволява ефикасното лечение на всички психосоматични смущения.

Един билков чай с намагнитена вода или чаша намагнитено прясно мляко може да бъде много по-ефикасно при безсъние, отколкото едно силно сънотворно лекарство. Билковият чай с намагнитена вода трябва да се приготвя в емайлиран съд.



Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2024 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .