Банер
b58016476631f063c076cec6592a4019.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

ПРОБЛЕМИ И САМОЗАЛЪГВАНЕ
Написано от Маг Селена   
Петък, 05 Януари 2007 00:00

Обикновено хората ходят при ясновидци, за да разберат и вникнат в истината.

Нашите нагласи и постъпки винаги и неизбежно диктуват и пораждат собствените ни проблеми. Не е задължително този процес да дава резултат в настоящия ни живот. Проблемите като последствие могат да идват от предишните ни животи, могат да бъдат резултат от неправилно мислене или действие в настоящето, могат да бъдат наследени от близките ни като кармична или наследствена обремененост. Важното е да не бъдат предизвиквани съзнателно основните причини за проблемните ситуации, в които много често изпадат хората. Но за беда това се случва и то нерядко!

Обикновено хората ходят при ясновидци, за да разберат и вникнат в истината. Но нека видим дали винаги са готови да я приемат и как реагират впоследствие на нея?

Първи случай. Така например един ден ми звънна по телефона един много притеснен и разтревожен родител. Помоли ме да направя изключение и да го приема веднага за разговор, за предсказание. Приех го. Ставаше въпрос за малката му дъщеря. Още като влезе през врата, му казах, че го тревожи здравето на детето му. Видях, че детето има нанесени жестоки поражения във вегетативната нервна система, както и хормонално отклонение, които от своя страна бяха довели до тежко и трудно лечимо заболяване.

Обясних най-подробно на бащата, защо и колко много са закъснели с лечението на дъщеря му. Най-лошото беше, че в рода им по негова линия видях, че е имало болна жена, с подобно заболяване като това на дъщеря му. Той потвърди, че става въпрос за майка му, която е имала тежка операция от туморно образувание. Обясних, че това е втория фактор, допринесъл изключително много за заболяването на детето му. Бащата ме гледаше в недоумение. Не можеше да допусне нито за миг, че влошената функция на вегетативната нервна система, тежката наследствена обремененост и хормоналното отклонение в пубертетната възраст на детето, са основната причина за зловещата диагноза на дъщеря му. Стана тревожен, изпълни се с голямо недоверие към мен и реши да ми зададе директния въпрос колко живот остава още на чедото му. Това е един от въпросите, на които не бих желала да отговарям никога.

Повторих, че са закъснели с лечението, и че не виждам момичето да е излекувано. Бащата най-възмутено ме попита дали толкова не мога да видя, че дъщеря му има тежка магия (поне така му били казали други ясновидки)? Бях категорична във виждането си и отговорих, че истината е тази, която чува от мен. Обясних отново принципа на раковото заболяване при дъщеря му и го помолих да не си внушава подобни глупости, тъй като магия върху детето действително нямаше.

Когато е било седем-осем годишно, то е започнало да боледува от неправилна обмяна на веществата, влезнало е в един по-ранен период на пубертета и хормоналната система се е увредила, било е с наследствена обремененост във функцията на вегетативната нервна система, порочната верига се е затворила и в последствие се е появило туморно образувание, за жалост злокачествено. Получили са се разсейки и в някои вътрешни органи, част от тях са били изрязани при операцията, но кръвта разнася раковата клетка и впоследствие неминуемо ще се получи рецидив. Бащата отново не прие моите думи, той искаше да чуе другото, лъжата, че детето му е жертва на тежка магия. Изчиства се и готово.

Ако този човек не живееше в заблудите си, той щеше да чуе думите ми и щеше да направи усилия не да ходи при най-различни мошеници да му развалят магия, а да потърси някаква по-подходяща алтернатива, чрез която да удължи живота на дъщеря си. Макар, че това е само част от изхода в създалата се ситуация! Най-доброто, което можеше да направи този объркан баща беше стоически да приеме удара на съдбата и да се съсредоточи върху нещата, с които реално да подкрепи изтерзания дух на бедното дете, защото не в него е вината, то да страда така. Но за жалост той постъпи иначе!

На излизане от дома ми каза: "Аз съм повече от сигурен, че детето ми има магия и вече дадох доста голяма сума, за да я изчистят. И още ще дам!" Аз пък съм повече от сигурна, че той не отиде при фитотерапевта, когото му препоръчах. Аз видях, че този баща не беше готов нито да чуе истината, нито да я приеме като факт. Подобни постъпки на хората могат не само да въведат в заблуда другите, но и могат много жестоко да им навредят, и в никакъв случай не могат да помогнат на никого.

Втори случай. Звънеше майка, която беше разтревожена за сина си. Приех я извънредно, уважих притеснението й. Взех предварителните данни на сина й, започнах да работя. Попитах я: "Вие искате да кажа какво е и какво ще бъде занапред здравословното състояние на момчето, нали?" Тя потвърди.

"Първото което искам да кажа е, че в рода ви по ваша родствена линия има мъж, който много е пиел. Така ли е? - тя потвърди. Ставаше въпрос за дядото на момчето. - Този мъж е допринесъл за влошеното здраве на сина ви. Момчето е родено с психическа нестабилност, която впоследствие от своя страна е довела до сериозно психическо заболяване. Става въпрос за нарушение на мозъчната функция, нарушени са мозъчните ритми. Има и силен външен отключващ фактор, синът ви е падал и си е удрял главата. Става въпрос за епилепсия. Така ли е?" - тя потвърди.

Обясних й цялата история на заболяването, като й препоръчах да отиде при един от най-добрите психо-невролози в България, дадох й пълни наставления какви допълнителни изследвания да направи на сина си, защото виждах, че ако не се вземеха своевременни мерки, в една малко по-напреднала възраст, момчето щеше да получи сериозно личностно разстройство, което щеше да доведе до съществени промени в поведението и нагласите му, както и в неговата същност като цяло. Несъмнено по този начин майката можеше да му помогне много. Но тя нетактично, грубо и нетърпеливо ме прекъсна и каза: "Как можете да говорите всичко това? Рисувате ми някаква много мрачна картина! Не мога да Ви слушам. Кажете ми какво е бъдещето му?"

Стъписах се от неуважението на тази жена, стъписах се и от факта, че тя пожела да чуе истината за здравословното състояние на детето си, а после вече не желаеше да слуша за "мрачни картини". Но не се отказа да полюбопитства отново, за да разбере какво ще стане по-нататък със сина й!

Аз отново повторих да отиде при психо-невролога, който й препоръчвам, за да даде едно по-правилно лечение за сина й. Така ще се избегнат очакващите се лоши последици за психическото състояние на момчето. Казах й, че предстоящото психическо разстройство може да се предотврати, ако сега се вземат мерки. Майката отново не пожела да чуе истината. Започнах да се чудя за какво все пак беше дошла при мен? Нали я интересуваше здравето на сина й!

Бях съвсем наясно, че тази любеща майка искаше да чуе само хубави неща, но за беда в живота на сина й приятните събития не бяха в особено изобилие. Жената не беше готова да чуе истината. Тя продължи да настоява дори да говоря за по-нататъшното бъдеще на детето й. Т.е., тя настояваше аз да изсмуча от пръстите си нещо успокояващо. За добро или за зло, когато работя в сферата на ясновидството не мога да лъжа дори и за успокоение. Това е просто несъвместимо с окултната етика. Предпочитам винаги да казвам истината, защото знам, че въпреки всичко винаги има някакъв добър изход от проблема, колкото и сериозен да е той. Но за да се стигне до него, трябва да виждаме проблема в неговата цялост и да не отричаме съществуването му, само защото не ни изнася.

Когато оставам неразбрана от моите клиенти, аз страдам, защото искрено и дълбоко съжалявам, че не са готови да чуят истината такава, каквато я виждам. И знам, че те ще страдат още повече заради своето нежелание! Житейският път или така наречената карма, особено тази на другите около нас рядко се съобразява с желанията ни.

Тази жена щадеше повече себе си и поради този факт не желаеше да чуе истината! Волята е нейна.

Трети случай. В кабинета срещу мене стоеше една простовата женица, разтревожена по майчински. В дома й беше станала кражба и жената искаше да е наясно кой краде в дома им. Тя имаше две деца: момче и момиче. Момчето беше на около дванадесет години. Когато проникнах в неговия информационен фонд, аз видях, че крадецът е той. Беше ми много неудобно да го кажа на изтерзаната майка, но нямах никакъв избор.

Все пак събрах куража и обясних по какъв начин са откраднати, в случая парите. Майката остана много изненадана, защото вещите, дните, часовете и други фактори около кражбата, поразително съвпадаха с всичко. Тази простичка женица не прие възторжено моето ясно виждане по въпроса, но въпреки нежеланието си все пак беше убедена, че синът й наистина "пипа". Тя попита има ли начин да го хванем и да предприемем някакви мерки, за да го накараме той да се промени в положителна насока?

Зарадвах се, че тя ме разбра. Обясних й начина, по който могат да го хванат в момента на друга кражба в собствения й дом, като препоръчах и други по-специфични методи за въздействие към положителна промяна на сина й. Тя ме послуша и изпълни всичко, както й бяхме препоръчали със съпруга ми, с когото работим заедно. Майката често прибягваше до помощта и съветите ми до момента, в който нещата с детето й не се промениха в положителна насока. Синът й престана да краде и коригира изцяло поведението си.

Тази жена беше готова да чуе истината, прие я като такава и излезе от затрудненото си положение.
Накрая искам да предупредя хората, които желаят да отидат при ясновидка или ясновидец: нека преди да тръгнат да помислят дали ако чуят истината, са готови да я приемат и съответно дали ще имат силите приемайки я да коригират в живота си негативните прояви в позитивни, благодарение на точното виждане на истинските ясновидци?

© Откъс из "По въглените към Светлината"

Автор: Н.Т.Н.Селена (Волхвиня Ярослава)

Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....

Сходни статии
За сайта
© 2024 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .