Банер
202030255321[1].jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

ГОСПОД ДА ТИ ВЗЕМЕ АКЪЛА И ПО ВРАЧКИ И БАЯЧКИ ДА ТРЪГНЕШ...
Написано от Маг Живин   
Събота, 17 Ноември 2007 00:00

Клетви и Проклятия

- Маг Живин в предишното интервю обещахте да поговорим за проклятията. Какво бихте ни казали за този магически начин да навредим някому?

МАГ ЖИВИН: Проклятието не е точно магически подход, макар магьосниците често да го включват в репертоара си. Има и магически проклятия, но те са по-скоро част от заклинателната магия и е по-правилно да ги съотнасяме към чистите заклинания. Подобен род въздействия се прилагат в сферата на чистата черна магия. Не са рядкост и случаите на подобно поразяване в практиката ми са многобройни. В този случай обикновено не е необходимо жертвата да е пред очите на магьосника, достатъчно е той да разполага с вещ, снимка или нещо друго, което да го свързва с жертвата му. Прави се специален ритуал, по време на който се произнася проклинащото заклинание, след което на човека започват да се случват странни и най-вече неприятни събития. Нека ви дам конкретен пример от практиката ми.

Преди време, помощта ми потърси г-н В. След скандал с комшийка животът му станал ад. Скандалът не бил кой знае какво – сдърпали се за това, че комшийката, която наскоро била закупила съседния имот, го притиснала да отсече петдесетгодишното орехово дърво в двора си, защо само „събирало гаргите“ и й пречело на гледката. Клиентът ми отказал с думите, че е посадено още от баща му и си е плодно и никому не пречи. Комшийката се опитала да го сплаши със съд и едно друго, но г-н В. останал непоклатим. Тогава тя казала: „Ще те накарам аз да презимуваш при раците“. По време на магическия анализ му обясних, че над него е произнесено магическо проклятие, като магьосникът е използвал негова дреха. Тогава г-н В. си припомни, че наскоро от верандата му изчезнала ватенката, с която работел из двора. Бяха му се случили куп неприятности – беше си посякъл прасеца с брадвата, докато си цепел дърва. Спукал се водопроводът и наводнил първия етаж от къщата. Купил си от ръка малък трактор, който на четвъртия ден отказал да работи и се оказало, че двигателят е така блокирал, че трябвало да купува нов.

Предложих на г-н В. да му помогна, като изчистя направиите, защото подобни проклятия имат склонността да се „самозасилват“ - колкото по-дълго време действат, толкова повече затягат примката около врата на жертвата. С помощта на специален пречистващ ритуал прекратих веригата на нещастията. След около месец комшийката му обявила имота си за продажба. Била споделила с продавачката от селския магазин, че нещо не се чувствала комфортно в селцето, не можела да спи, чувала някакви шумове из къщата нощем, чувствала силен страх почти през цялото време и щяла да си търси вила другаде. Обикновено ответният удар, когато бъде изчистено подобно въздействие е много силен. По добре е хората да го знаят, ако рекат дори да си помислят да прибягват до услугите на черни магьосници. Разновидност на този вид въздействия е много широко разпространеното „проклятие в църква“, което се прави или от „вещ в занаята“ или от самия човек, желаещ да причини зло. Резултатите са потресаващи – както за жертвата, така и за проклинателя. Това е нещо като да хвърлиш бомба между теб и опонента ти и да се надяваш тя да порази само него – обикновено удря с равна сила във всички посоки и нанася жестоки поражения и върху жертва, и върху нападател. Тук спада и ритуалното родово проклятие, което има за цел изличаването на дадена родова линия в рамките на няколко поколения...


- Щом проклятието според вас не е чисто магически подход, тогава какъв е?

МАГ ЖИВИН: В повечето случаи това е нещо като самоделна черна магия, нещо като „направи си сам“ в сферата на вредителските въздействия. Много хора са склонни да кълнат. Това наричам пряко проклятие, за разлика от магическото, което е опосредствано. Правят го, защото се чувстват уязвени, физически беззащитни и поради още сто други причини. Но според мен причината е една единствена – желанието им да навредят, да причинят болка и неприятности, да си отмъстят и всичко което можете да се сетите в спектъра на човешката злост и злонамереност. За да възстановят някаква си тяхна си справедливост и прочие. Ще си позволя да спомена, че завистта и злобата далеч не са рядкост в наши дни. Хората живеят в общество с доста очебийно материално разслоение. За духовното разслоение и разрухата в сферата на духовните ценности изобщо няма да отварям дума. Или казано накратко е по-лесно да ви прокълнат, отколкото да не го направят. Това не е точно като да ви напсуват. Нещата са много по-различни.

Когато някой ви напсува, той цели да се разтовари емоционално, като ви обижда. Когато ви прокълнат имат за цел да ви навредят в чисто психически и събитиен план. Прякото проклятието е по-скоро в диапазона на псивъздействията. Проклинателят е в пряк контакт с жертвата - лице в лице срещу нея или относително опосредстван контакт - по телефон, чрез писмо, чрез някои от формите на интернет общуване. Той използва всички достъпни средства на въздействието върху съзнанието или върху подсъзнателните равнища на жертвата – изражение, мимика, жестове, интонация, словоред, подбор на звукове, графични зависимости и т.н. Ако човек го прави професионално е необходимо доста внимание, упражнения и обучение. Целта е една – да се вреди.

Подходите са няколко: внушение на негативни събития: общи (например „бял ден да не видиш“) или частни (например „без ръце да останеш“); внушение на самоненавист; внушение на негативни халюцинации и т.н. Принципът е един: произнася се проклинателна формула, която „програмира“ жертвата и живота й по посока на нещастието. Правилата, по които се изгражда професионално проклятието ще спестя, тъй като целта ми е не да уча хората как да проклинат, а да ги предпазвам от проклятия и от склонност към проклинане. Има и „положителни“ проклятия – всеки има поне един случай в живота си, когато е отказал милостиня на човек от ромски произход и е чул думите „Бог да те благослови!“, съпроводени с зъл поглед и ледена усмивка. След което се започва верига от къде по-малки, къде по-съществени сакатлъци. В тези случаи проклятието и урочасването вървят ръка за ръка. Както и например в случаите, когато някой неискрено се възхищава от да речем новия ви телевизор, и след ден-два някоя платка в него „изпушва“.


- Тогава как човек може да разпознае проклятието?

МАГ ЖИВИН: Не е трудно. Всеки човек има едно много силно оръжие в битката за оцеляване – интуицията. Тя безпогрешно ни подсказва кой какво ни мисли. Проблемът е, че рядко се вслушваме в нея. Нека ви дам пример. Преди известно време ме беше потърсила за помощ г-ца М. Имала някои несполуки на любовния фронт и решила да звънне по телефона на някаква широко рекламирана мошеврачка, която уж оправяла всичко до два-три дни. Ето какво ми разказа г-ца М: „Още като ми вдигна онази слушалката и каза две три изречения, усетих, че е по-добре да затворя, но не зная защо не го направих... Уж й се обадих да я попитам дали приятелят ми ми изневерява, а се оказа, че съм имала страшна магия и съм щяла да умра, а той да отиде при друга. Трябвало да отида при нея и щяло да ми струва еди колко си стотин лева. Отказах й защото не разполагам с подобни суми, след което тя започна – „още утре ще се почувстваш много зле и ще изглеждаш грозна като смъртта, след още ден няма да знаеш коя си, след още максимум два - три дни ще легнеш на легло и никой няма да може да те излекува, тогава пак ще дойдеш при мен, но ще ти взема тройно.“ Попитах я как може да плаши така хората, а тя ми отговори: „Казаното – казано. Никой не може да го отмени“. Още на следващия ден жената се почувствала зле и според нея започнала да изглежда зле, на втория ден я заболяла глава, на третия беше при мен. С малко по-екстремни мерки – специално ритуално изчистване и защити бързо възвърнахме г-ца М във форма. Сега е щастлива с приятеля си и обмислят дата за сватба.


- Значи за разпознаване на проклятието можем да се осланяме единствено на интуицията си?

МАГ ЖИВИН: Желателно е, но както казах, често я пренебрегваме. Онова, което наричаме „гласа на разума“ също не е за пренебрегване като индикатор. Ако да речем някой човек се е държал като наш враг и изведнъж започне да ни хвали, превъзнася и да се умилква около нас без всякаква причина, и всичко това е съпроводено с внезапен тежък карък или осезателни негативни събития при нас, какво би следвало да си помислим? „Гласът на разума“ ни подсказва, че нещо не е наред. Това е моментът да потърсим изход от създалата се ситуация. Дали ще е при професионален маг или в лоното на личното вероизповедание или по някакъв друг начин зависи от избора на самия човек.


- А какво бихме могли да направим, за да се защитим?

МАГ ЖИВИН: Магическите проклятия изискват намесата на магьосник, за да бъдат отстранени – да си говорим друго би било глупост. Има няколко вида пряка защита от преки проклятия, но използването им е нож с две остриета. Понякога увереността ни в това, че сме отблъснали проклятието може да ни изиграе лоша шега. Методът на огледалното връщане, подходящ при пряко заплашително или зложелателно проклятие (например „От твоята уста в твоята пазва!“). Метод на допълнителното самоунижение, който е подходящ при „положително“ проклятие, съпроводено с урочасване (например „Точно аз да съм красавицата на красавиците? Хайде холан!“). Важното е да сме сигурни, че не сме допуснали думите на проклинателя да действат като наша собствена житейска програма. Ако са ни засегнали пряко, дори да е несъществено, най-вероятно мозъкът ни вече ги обработва и изгражда желаната от злодея програма за самоунищожение в нас. Очаквай злото и с това го предизвикай, и покани в живота си. Това е принципът на действие на прякото проклятие.


- А ако установим, че въпреки мерките, все пак сме достигнали до етапа на „очакване на злото“?

МАГ ЖИВИН: Тогава е вече малко по-трудно човек да се справи без странична помощ. Няма неразрешими проблеми. Винаги можем да намерим решение на трудна, затегната или направо безнадеждна ситуация. Просто, ефикасно и без да ви пърля със свещи, и кадя със зловония, без да ви капя с восък или да ви мътя главата с великомъдри глупости, символики и прочие абстракции. Не ми е работата да ви обучавам в тънкостите на моя занаят и призвание, а да ви помагам чрез познанието и опита си, и най-вече чрез дарбата и силата си.



Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2024 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .