Банер
b58016476631f063c076cec6592a4019.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

МЕЖДУГАЛАКТИЧЕСКА ПОЛИТИКА
Написано от Маг Селена   
Понеделник, 10 Март 2008 00:00
Човечеството на Земята е било държано изолирано в космически мрак толкова дълго, че това е довело до интелектуалното му нефункциониране и неспособност да преработва космическа информация.

Вниманието на хората е било съсредоточено върху това дали “да вярват” или “да не вярват” в пришълци, извънземен разум или дори в ултраземен разум. Така че истинският въпрос е: Защо човечеството е държано в това състояние?

Според американската контактьорка Барбара Марчиняк, голям брой телепати от Плеядите (обикновен арийски космически народ, блондини) й съобщили, че те, блондините, са постигнали съгласие с влечугоподобните раси от нашата галактика да спрат еволюционното развитие на човешкия род, за да се осъществи специално генно присаждане, което да позволи на расите блондини от Андромеда да се кръстосат с неарийците от Млечния път, които включват влечугоподобните в частност.

В изпълнение на тази договореност били избрани две планети за този възлов генетичен експеримент по прекратяване на нормалната еволюция, за да се създадат специални развъдни раси. Земята била избрана за целта в галактиката Млечен път, а еднотипната планета Колдас (Koldas) била избрана в галактиката Андромеда.

Нека сега да погледнем в други информационни източници и да видим как всичко това се навързва.

1. От малко познания по астрономия става ясно, че галактика Андромеда от милиони години се движи в пространството по посока към сблъсък и сливане с нашата галактика Млечен път. Според една статия със заглавие “Звездният мост” (The Starbridge), публикувана преди повече от тридесет години от неизвестен контактьор в Австралия, Андромеда е вече толкова близо до Млечния път, че съвместен незначителен ръкав звезди с техните планети вече ги свързва и че раси и от двете галактики мигрират напред-назад през този “звезден мост”.Това би обяснило защо способността за съвместно възпроизводство е станала значима. Това също така би обяснило и защо управляващите старейшини и на двете галактики се налага да намерят начин да си поделят властта и да се научат да управляват съвместно.2. Според американския контактьор Джордж Хънт Уилямсън, е имало съществен опит за сформиране на съвместен управленчески съюз преди приблизително един милион години. Насочеността на андромеданците били технологиите, а на орвонтанците (населението на Млечния път) - психичното усъвършенстване. По този начин бил ознаменуван Пакс Галактика (Pax Galactica), така да се каже, при който орвонтанците щели да получат напредничава технология, а андромеданците - подпомагане в психичното развитие. За съжаление технологията станала вид троянски кон, чрез който галактика Орвонта попаднала под цифровизирана тирания чрез планетно съизмерим величествен компютър на планета, наречена Тирантор (Tyrantor) [оттук е произхода на термини като, например, тиранин (tyrant) и тирания (tyranny)].

Очевидно старейшините на Орвонта се съгласили с тези на Андромеда всички индивиди от галактика Орвонта да приемат физически импланти, които да ги подчинят на Новия Галактически Ред посредством включването им към величествения всеуправляващ компютър на Тирантор. В същото време психичното развитие на андромеданците очевидно било само частично повлияно, тъй като планът на Андромеда включвал те да са висши раси, по-напредналата галактика заради технологиите.3. Преди милионни години Земята е била по-близо до Слънцето, с по-топъл климат, каквато е била и планетата Марс. При тези условия на Земята са протичали два главни еволюционни проекта. В океаните са се появили нови делфини за развитието на нов тип делфинско население. Те наподобявали малките сиви човечета от вече отминалата лунна еволюция, докато сухоземните масиви дали развитие главно на влечугоподобен тип население. Това били проекти за подновяване на расите и от огромно значение както за малките сиви човечета, така и за местните галактически влечугоподобни.

Внезапно, поради споразумението за генно присаждане, проектите по създаване на делфини и влечугоподобни трябвало да се прекратят и не достигнали до етапа на обособяване на човешка индивидуалност. Земята е била предназначена за ускорено развитие на човекоподобните маймуни, защото преобладаващият властващ тип в Андромеда е човекоподобният (основно маймунски). И така, неандерталският човек бил внедрен на Земята преди милиони години с местна присадка от орвонтанските системи в Млечния път.

Тази втора коренна раса била изкуствена и неестествена за планетата Земя. Също така започнало преднамереното изтребване на влечугите, за да се осигури защита за неандерталците. Дотогава еволюцията на бозайниците на Земята трябвало да обслужва изхранването на влечугите, динозаврите. Що се касае за влечугоподобните хуманоиди - майуните и нисшите типове хора - те винаги са били хранителен деликатес. Гладните влечугоподобни разбиват и отварят черепа на маймуната или нисшия тип човек и изяждат живия мозък.

Някои японци били научени на това кулинарно развлечение от влечугоподобните и е известен факт, че изпълняват този жесток ритуал по изяждане на жив маймунски мозък до ден днешен, макар че не вдигат шум около това! Но настъпва подобрение. Можем добре да си представим малките сиви човечета и влечугоподобните напълно обезпокоени и ядосани от това, че техните специални проекти за подновяване на расата били избутани върху леда и изместени от “маймунските момчета”. И така, продължавайки нататък, нека погледнем отблизо миналите и настоящи усилия на влечугоподобните да саботират проекта за генно присаждане на Земята.4. На планетата Баави (Ba’avi) има раса гиганти, или титани, в основата на които е прототипа на коня, понякога ги наричат Яху (Yahoos). Тяхната планета се върти около близката звезда Проксима Кентавър (Proxima Centauri). На един техен земен контактьор било казано, че когато се състояло масовото имплантиране, имало мнозина от тяхната раса, които се разбунтували срещу тази идея. Стигнало се до споразумение, при което всички онези, които не искали да приемат импланти, можели да ги избегнат, ако се съгласели да мигрират на експерименталната планета Земя и встъпели в полово общуване с неандерталските жени, създавайки хибридна усъвършенствана раса на Земята, върху която да се осъществи експериментално присаждане.

Друга група била изпратена на Марс да наблюдава внедряването на зелените и червените раси от Алфа Кентавър (Alpha Centauri) А и Б за възпроизводство с маймунските раси, присадени на Марс, но тази друга група гиганти, конски народ, вероятно били имплантирани членове от групата, която трябвало също и да наглежда неимплантираните гиганти на Земята. Така преди един милион години на Земята се появила раса, наречена Баал (Ba’al) от Баави (Ba’avi), в качеството на богове, старейшини, пътешестващи във време-пространството Ел-ове (El’s) или Ал-ове (Al’s). Те донесли също и своите машини.

В легендите се споменава, че все още има такова оборудване на гигантите дълбоко под земята в Перу и Монголия. Всъщност, терминът Шамбала (Shambhala) е производен на много стария термин Шем-Баал (Shem-Ba’al), който означава “космодрум на Баал”. Също така, теософите твърдят, че Шамбала всъщност е построена от циклопи-гиганти, тъй като сред Баал имало както двуоки, така и еднооки представители, или циклопи. На Великденските острови има забележително правдоподобни статуи на същества от Баал.5. Планетата на Уилямсън, наречена Малдек (Maldek), преди един милион години била непокътната, макар че сега това е точно астероидният пояс в нашата Слънчева система. Тя станала новият планетен дом на раса арийски андромеданци, които се установили там на четвъртата планета от Слънцето, за да наблюдават експеримента по генно присаждане, да поддържат малките сиви човечета и влечугоподобните и да се уверят в това, че гигантите, или Баал, щели да ускорят процесите на Земята и Марс. Това включвало възпроизводството на зелените и червените раси, или хибридизацията, на Марс, и т. н.6. Във филмовата поредица “Междузвездни войни” действително е отразено как родните раси на Орвонта - Млечният път - се вдигнали на общо въстание срещу империята на Тирантор преди половин милион години. Те отстранили своите импланти и повели войни в космоса срещу силите на империята и Андромеда. Влечугоподобните били същинските лидери и подстрекатели на това въстание, а техни основни герои щели да бъдат наричаните в Библията Луцифер и Сатан. Въстанието било почти психично, или в това духовното развитие да преобладава над технологичното обезличаване изобщо. Във всеки случай, преди приблизително 500000 години въстанието навлязло в Звезда на Смъртта и раздробило Малдек, избивайки милиони надзираващи арийци от Андромеда. Това било печална, ужасна загуба за арийците, но по-късно те щели един вид да отмъстят, когато потопили Атлантида на Земята, избивайки милиони, предимно орвонтански, червени хибриди - атланти, - които ние до днес наричаме “червенокожи” (нашите американски индианци).7. Въстанието било сполучливо и новата Космическа Конфедерация демонтирала всеуправляващия компютър на Тирантор и убила Императора и неговите сподвижници там. В същото време, местен компютър от този тип все още продължавал да функционира на шест планети в пространствената област близо до Земята, където шестте колонии на арийските андромеданци все още владеят своите осиновени планети. Една от тях очевидно е изкуствената астероидна луна, наречена Акарт (Acart), която обикаля около Сатурн, заменяйки Малдек и населението й, които били взривени преди 500000 години.

Както изглежда, старейшините и на двете галактики все още хранят някакъв интерес към възможността да се научат да живеят заедно и да накарат Проекта “Земя” да заработи по някакъв начин. Така било постигнато примирие. Нашата червена хибридна раса (американските индианци) била прехвърлена на Земята от Марс, след като земната орбита била разширена до нейното настоящо положение с по-умерен климат. Тя очевидно била заселена в страната на индианците “хопи” в американския югозапад.

Според Уилямсън, грънчарството на хопи имат еднаква изработка с каналите на Марс, скицирани от американския астроном Пърсивал Лоуи. Също така, хопи казват, че, когато те най-напред пристигнали на Земята, имало топла кал навсякъде, а това е правдоподобно за планета, чиято орбита току-що се е отдалечила от Слънцето - планета, която е била на по-гореща орбита.

Зелените хибриди също били пренесени от Марс до Централна Азия в Шем-Ба-ал. Те, разбира се, са нашите азиатски (жълти) раси. И понеже познавали Марс с името Монгол (Molgol), те естествено нарекли своята нова земя със същото име, което за тях означавало “твърда земя, върху която може да се живее”. Следователно, названието “Монголия” се отнася за Марс. Също така, факт е и това, че индусите наричат Марс с името Мангалам (Mangalam) по същата причина, тъй като много древното име, с което те познавали Марс, било “Монгол”.8. Преди около 50000 години арийците довели на Земята две генно проектирани човешки същества - Адам и Ева, които били съвместими за възпроизводство по полов път с лемурийците (негърските раси на усъвършенстваните неандерталци) и червената и жълтата раси на атлантите (хибридите от Алфа Кентавър), които били внедрени на Земята преди половин милион години. Тези две генно проектирани същества били въведени в Едемската градина и били именувани Дон (Dawn, Адонис или Адам) и Eва (Eve). Едемската градина, според Книгата на Урантия (и навярно е така), била там, където сега е остров Кипър, но който бил свързан със сушата преди потопа - като провлак, който гледан от въздуха приличал на еректирал пенис!

Извънземният хумор може да е бил намесен до известна степен в това. Във всеки случай, тази двойка същества била сътворена в състояние на детинска невинност и трябвало да научава всичко отначало. Така те били подготвени да вярват, че основната цел на живота е да правят секс, да учат своите деца да правят секс (както директно, така и индиректно) и да напълнят остров Кипър с хиляди адамови арийски “деца на големите богове”. Първият голям храм бил построен в Йерусалим (основата на небесния “пенис”), където арийците и неарийците (атлантите) можели да се срещат в съвместни общности за обсъждане на Божествения План относно Земята, който евентуално щял да доведе до кръстосването на адамовите арийци с неарийците, след като веднъж адамово-арийските гени бъдели достатъчно широко разпространени.

Добре, всички знаем какво се случило в общи линии. Старият, недоволен влечугоподобен владетел на Земята (Сатан, Сет-Ан, или Санат Кумара) посетил Адам и Ева и ги въвел в йога, повдигайки тяхната кундалини (змийска енергия), просвещавайки съзнанието им и промивайки умовете им с обяснения за истинското състояние, в което те се намирали. По такъв начин той ощетил и тях, и техните деца в Едемската градина, третирайки ги като невинни животни за разплод.

Култът към кундалини йога се разпространил навсякъде в Кипър и имало широко обсъждане сред всички адамови арийци относно тяхната цел в живота. Естествено, плеядианският арийски управител, или бог, наречен Ван (Van), също бил извънредно обиден, когато разбрал какво е сторил стария змийски владетел чрез преждевременното предаване на психични способности на адамовите арийци, които сега вече се явявали действени съзаклятници в старото въстание срещу империята Борг, която искала да принуди всеки индивид да се имплантира.

На адамовите арийци от Едем било дадено право да избират между три възможности. Те можели да приемат да се преселят на друга планета, за да развият своя собствена култура и да привлекат още свои представители от Земята; можели да отидат на специален остров в Северна Европа, който ние познаваме като Ирландия, също известен и като Туле (Thule), който щял да бъде нов Едем за поддържане чистотата на арийската раса и същественото й разрастване в бъдеще; или пък можели да се присъединят към Адам и Ева, пътешествайки по Земята, съвокуплявайки се с местното население и поставяйки наченките на нова хибридна раса между адамовите арийци и атлантите, които хибриди щели да бъдат специални и насърчавани да поддържат своите собствени кръвни линии чисти, които след време щели да образуват новата доминираща шумерска (Sumerian) империя, както знаем.

Шум-арийците (Sum-Arians) са, разбира се, в основата на днешните класи, управляващи Новия Световен Ред, който се стреми към глобална полицейска държава, управлявана от тях след изтребване на болшинството от нас докато не остане нищо друго освен два милиарда имплантирани роби, съхранени за целите на жертвоприношения, както и за робски труд. Естествено, гневната стара влечугоподобна раса иска това споразумение, защото те държат съвременната шум-арийска раса под контрол, точно както се твърди от Дейвид Айк и др., и се подсигуряват в това старата империя Борг да употреби своите собствени оръжия срещу тях.

Влечугоподобните казват: “Бъде щастливи, андромеданци, вие ще имате Земята пълна с имплантирани роби с управляеми умове, както винаги сте искали, и ще можем да ядем купища от тази маймунска храна, точно както винаги сме искали. Вие ще имате каквото искахте и ние ще имаме каквото искахме.”

И, разбира се, човечеството на Земята е невероятно глупаво и с усмивка ще позволи всички тези злоупотреби на двете галактики да ги унищожат.

И така, бялата раса се разпръснала в три направления. Това е значението в тризъбеца на Адам, който той носел навсякъде - било като Шива при индусите или като Посейдон при гърците. Една голяма група адамови арийци наистина заминала на другата планета. По-късно, на някои контактьори от южна Англия било съобщено от тези хора, че те били от планетата Янос (Janos) и първоначално били гърци (от Кипър), които искали да се върнат на Земята. Разбира се, арийците от Ирландия били наричани Tuatha De Danan - народът на Дан (Dan), или Адам. По-късно Туле (Thule) бил завладян от бежанци от Испания, или Мил (Mil), поради ислямското нашествие. Тези синове на Мил постепенно прогонили датчаните (Danes, Dens) извън Ирландия.

Въпросните народи (Dons, Dans, Danes или Dens) трябвало да се преселят в местата на днешна Дания, за да поддържат своята арийска чистота, която била нарушена чрез смесени бракове с пристигащите испанци от Мил. По-късно те се разселили на север в Норвегия и Швеция, а след неуспешния опит като викинги да си върнат Британските острови някой от тях решили да изградят нова арийска колония в Исландия. Освен това те отишли и в Гренландия, все още управлявана от Дания, макар че първата колония загинала, поради променящите се условия и недостатъчната численост.

Онези, които се присъединили към Адам и Ева, най-напред се установили в Месопотамия, основавайки шум-арийската империя, както се спомена по-горе. По-късно Адам и Ева се установили на връх Кайлас в Тибет. “Кайлас” буквално означава “забава”, включваща сексуални оргии и други подобни - връх Забава. Арийските пилигрими щели да пропътуват пътя на коприната, който се простирал от Ирландия през Германия чак в Русия и надолу по Волга, а и през Централна Азия до Такла Макан (Takla Makan) и тибетските райони около Кайлас. Те формирали голяма арийска цивилизация, която се простирала от района на Такла Макан надолу през днешен Пакистан до Хинг Лай (Hing Laj) край морето по протежение на това, което някога било свещената река Сарасвати (Saraswati), а сега е просто Инд (Indus) от името Хинди (Hindus).

Всички тези райони, по които се установили арийските пилигрими към Кайлас, били наречени аг-хара-та (Ag-Hara-Ta), което означава “вътрешната земя на отиващите при Хара, Шива, или Адам” (Inner-Hara-Toward). Тялото на Адам Шива е консервирано в леда във висините на връх Кайлас до ден днешен и много напреднали йоги-адепти в Индия са били там и са го виждали.

 
Неарийските пилигрими основали култура в индийския подконтинент, наречена ба-хара-та (Ba-Hara-Ta), или “външната земя на отиващите при Хара, Шива, или Адам” (Outer-Hara-Ta). Ето защо истинското име на Индия не произлиза от името на река Инд, а от Бхарата (Bharata). Тъй че Агхарата (Agharata) и Бахарата (Baharata) са били култури, изграждани около връх Кайлас над 50000 години. И поради това в древните религиозни текстове “сеид” (Seidhr) на викингите Агхарата се споменава като Асгаард (Asgaard) - град или общност, управлявана от Один (Odin), който отново е Адам.

Освен това, Адам/Один по едно време през ранните дни се установил в Германия, за да се среща със своите деца от колонията Туле. Именно там, в мястото, днес наричано Екстерщайн (Exterstein), той измислил руните, както за писменост, така и за пророкуване. Ето защо там, близо до град Падерборн (Paderborn), съществува място, наречено “Домът на Адам и Ева”. Също така е интересно и това, че келтският език на Ирландия и Шотландия е бил наричан от някои келтски историци “изначалният език на Адам и Ева”, който наистина е западния корен на индо-арийския език, разпространил се навсякъде в шум-арийска империя от Ирландия до Индия, заедно със санскритския, който се явява източния корен на същия език.

Съвместното изучаване на келтски, санскритски и древношумерски езици би довело до интересна реставрация, стига да имаше филолози, които да могат да схванат значимостта на всичко това.

Та защо е трябвало древните викинги от Швеция да слизат по Волга през Русия? Те са се опитвали да скицират още веднъж древния маршрут на пилигримите към Асгаард, Агарта, (Asgaard, Agharta) по пътя на коприната. Те искали да пристигнат физически живи до Асгаард, вместо да стигнат само духом с валкирите (Valkyries), ако ги убиели в битка!9. Понеже на малките сиви човечета - населението от типа на делфините от старата лунна еволюция на Луната - било обещано възраждане на расата им съгласно новото междугалактическо споразумение, или Пакс Галактика, на тях им било позволено да извършват насилствени похищения с цел кръстосване с отбрани американски жени и им била предоставена планета, на която да могат да отгледат тази нова сиво-американска хибридна раса, наречена Есесани (Essesani). Американският телевизионен филм-откровение за извънземните, наречен Нашественици (Intruders), разкрива това твърде буквално.

Очевидно този план фактически е завършен, макар че продължава заключителната програма по извличане на сперма от американски мъже, която може да се използва за по-нататъшно изкуствено оплождане на малки сиви жени. Малките сиви човечета, обаче, не са от Зета Ретикули. Зетите са друга раса и именно те са похитили Бети и Барни Хил. Онези, които не правят разлика между зетите и малките сиви човечета, и обратно, са невежи. Също така, представителите на расите от Ригел не са нито зети, нито малки сиви.

Що се касае за онези, които смятат, че на Земята се води някаква битка между малките сиви и високите блондини, то те също са в неведение относно новото междугалактическо споразумение. Обаче е вярно и това, че влечугоподобните имат естествено, изначално превъзходство над малките сиви човечета и понякога третират дори тях като хранителни продукти, а това е неприятен проблем, с който малките сиви трябва да продължават да се справят. Но едно нещо е съвсем сигурно - куполовидните древни градове на малките сиви човечета на Луната вече не функционират като такива. Също така, техните квадратни летящи чинии вече са антики, макар че земните хора все още ги виждат от време на време.

Предупреждението на андромеданците, че те ще “изтеглят Луната надалеч” (за да избавят Земята от похищенията и програмата за кръстосване на малките сиви човечета) е само по себе си прах в очите, тъй като според други контактьорски източници тази програма фактически е вече завършена.10. Именно арийците от планетата Ера (Erra) в Плеядите се свързали с Хитлер и го подтикнали да продължи програмата си по осигуряване на арийска превъзходна раса, която довела до геноцида, извършен както над евреи, така и над цигани през Втората Световна война. Те също така обещали на Хитлер военна помощ и плеядианска технология за построяването на летящи чинии и лъчеви оръжия. Ето защо американците казват, че немските самолети били съпровождани от “огнени изтребители”, или НЛО. Но галактическите сили не позволили на плеядианците да помогнат на немците в завладяването на света, ето защо те трябвало да се укротят и позволят третия Райх да бъде преустановен.

Обаче нов геноциден четвърти Райх, очевидно унаследил сътрудничеството на влечугоподобни и арийци, сега провежда геноцид на Земята, като Африка се явява първата му цел посредством инжектиране на СПИН сред африканското население по програми на ООН за ваксиниране. Това също така обяснява и защо неоконсерватистите на Буш от Новия Световен Ред искат всички американци и британци да бъдат ваксинирани колкото се може по-скоро, ако не с ваксина против мнима едра шарка, то поне с противогрипна ваксина. Така тяхната последна стъпка е да пуснат на свобода ужасна разработка на свръхгрип в Америка и Европа, който ще накара американци и европейци да приплачат за ваксина против новия убийствен грип. В началото новата ваксина е в “малки доставки”, което подлъгва хората сами да я търсят, вместо да се борят срещу нея, както постъпиха с потенциално смъртоносната ваксинация против разновидност на дребна шарка, която ще премине в грипен бум.

Щом веднъж тези копелета се докопат до телата ни с ваксини и/или микрочипове, с човечеството е свършено. Те ще са постигнали абсолютната власт на Новия Световен Ред и всяка лична свобода, истина и съвест ще престанат да имат значение. С властващите сили на две галактики, поддържащи тази възмутителна жестокост спрямо човечеството на Земята, е трудно да се види откъде би могло да дойде спасението!11. Плеядианците изпратили тук, в Израел, нови генно проектирани мъж и жена - Исус и Мария Магдалена, - които да поемат проарийско духовно ръководство на Земята и поставят началото на нова Едемска колония със свръхарийска синя кръв. След разпъването на кръста, или псевдосмъртта на Исус, той и Мария Магдалена отишли в Андора в Пиринеите и започнали нов Едемски период на възпроизводство, при което се появила нова човешка раса в южна Франция, наречена “катари”. Но шум-арийските властелини не можели да позволят на тези нови арийски разплодни животни да оцелеят, защото това щяло да убие поддържания от тях управляван от влечугоподобни елит и програма по внедряване на синя кръв, и те организирали изколването на катарите.

Само една шепа от внуците на Исус Христос са оцелели до днес в Андора, но с числеността си те не представляват заплаха за шум-арийската програма по внедряване на синя кръв, провеждана в наши дни от такива фамилии като Рокфелер, Ротшилд и кралските семейства на Великобритания и Европа. Всички тези фамилии изпълняват обреди на човешко жертвоприношение към Луцифер, както повелява тяхната илюминатска система от убеждения. Жертвоприношението към “боговете” на влечугоподобните разбира се датира от времето на Атлантида и било провеждано при маите, толтеките и ацтеките в Мексико до съвсем неотдавна.

И разбира се, нито в Мексико, нито в Индия ще признаят, че притежавате психични умения, ако не сте се усъвършенствали достатъчно, за да станете “нагуал” или “нага” - еквивалентът на влечугоподобните йоги. Това не означава, че висшето човешко развитие е предимно зло или повлияно от влечугоподобните, въпреки това то е допълнителна дилема за нас, човешките същества. Ние имаме други възможности за избор отвъд арийския технологичен атеизъм и човекоядството или вампиризмът на влечугоподобните. Някъде между империята Борг и илюминатския вампиризъм е пътят на осъществимата човешка еволюция, даже ако в края на краищата тя не успее да се вмести на тази претърпяла пълно корабокрушение Земя на нееволюцията и антиеволюцията.

Трябва да е ясно, че на човечеството са били подавани еднакво големи количества информация и дезинформация от извънземни източници. Също така трябва да е ясно и това, че само индивид в уединение, или малка група от двама-трима тук-там, могат да обхванат цялата картина така, както е представена в тази статия. Изглежда живеем в незряла вселена, където преобладаващите раси на две цели галактики могат да се държат като заблудени, жестоки и безчовечни съдници. Сякаш броят на местните космически богове се удвоява, в качеството им на местни космически дяволи и от двете страни на междугалактическия политически фронт, когато Андромеда, или Хатон (Haton), влиза в съюз с Млечния път, или Орвонта. Можем само да се надяваме, че човекът-молец (Mothman) или хората-птици - очевидно истинските старши раси на Орвонта - ще постигнат някакво споразумение с арийците от Андромеда, така че по някакъв начин последните да се съгласят да спрат текущото унищожаване на Земята и човечеството.

Някои от вас може да попитат как се вместват умовците (Ummos) във всичко това. Бих казал, че те са местните по-големи богове на съседните планети с раси от Андромеда. Те са по-големите богове, за които се предполага, че са победили титаните, или гигантите, и са ги прогонили от Земята. Това трябва да се е случило преди 50000 години по време на въвеждането на Адам и Ева. Умовците са научна, антидуховна раса, която счита, че превъзхожда земните хора с толкова много, че на практика експлодират с техните големи и претъпкани догоре мозъци. В духовно отношение те отчаяно се нуждаят от кундалини йога и по-благородните, приветливи и духовно зрели влечугоподобни знаят това, но не са в състояние да им помогнат.

Друга раса - ярганците (Iargans) от планетата Ярга (Iarga), които в древен Египет били известни като водните кучета, тъй като имат лица като на кучета и са земноводни плувци, имайки много малко сухоземни области на планета си, - също се е опитвала да оказва помощ чрез установяване на контакт и обучение на някои холандци, защото народът на Холандия живее край океана и има голямо население върху много малка сухоземна територия, по което малко си приличат с Ярга. Ярганците са се опитвали да допринесат за по-хармонични управление и култура в Нидерландия напук на господстващите Илюминати, действащи чрез холандските кралски особи и приятелските им кръгове. Местоположението на планетата Ярга очевидно е до звездата Процион, която не е съвсем арийско владение. Всяко арийско установяване там има за цел да държи под око ярганците, за да не се бъркат в плановете относно Земята.

Друга силно замесена извънземна раса са жълтооките, белокожи “голямоноси сиви” от Сириус, които основали Баба-лион (Baba-Lion), Баща Лъв - или Вавилон в Месопотамия, като развъден център на котешкия народ от Сириус за създаване на своя собствена ускорена хибридна раса, едната половина от която станали евреите, а другата половина - арабите. Арабите имат големи криви носове поради техните сириански предци. Ето защо древна Сирия се наричала Асирия, което значи “Сирия на Земята”.

Сирианците очевидно не възприели бездушно радикалните геноцидни нападки срещу арабските народи от страна на Новия Световен Ред и решили, че са в правото си да извършат космическо нашествие над Америка и Великобритания, за да спрат това, но, както изглежда, андромеданците и влечугоподобните заедно с хората-молци не позволили това по свои собствени съображения, които вече бяха описани. Така някой би допуснал, че Сириус има неопределена позиция по отношение на Земята.

Колкото до жителите на Сириус Б, които очевидно са риби, те самите дълго време са били наблюдатели и генни инженери, които първоначално спомогнали за развитието на делфинските раси на Луната (когато тя заела земната орбита самостоятелно като жива планета), а по-късно за внедряването в океаните на Земята на генно проектираните подобни на сепии същества от Сириус Б, които се явяват прастарците от митовете “ктулу”. Тези първични подводни същества са същите, които в книгата “Дзиян” се наричат “водни хора, ужасни и лоши”.

На тази планета няма човешки раси, които да не са възникнали от имплантирани маймуноподобни хора от някъде другаде, съчетани с кръстоски от съседни звездни системи. Водещите началото си от Земята антропологични т. нар. “научни теории за произхода на човешкия род” са просто израз на невежество с много малко попадения в него. Всеки, който е способен да обработва космическа информация, знае това. Дори нашите Йети и Голяма Стъпка са нисши човешки раси, възникнали в резултат на кръстосване на ранноимплантирани човекоподобни маймуни от другаде с местните горили или човекоподобни маймуни на Земята, изправени на крака, за да бъдат храна на влечугоподобните.

Йети и Голяма Стъпка, следователно, представляват еволюционен спад - срамно потомство на неандерталската раса. Също така факт е и това, че все още има оцеляла колония същински неандерталци в отдалечените райони на Аляска и много тамошни хора знаят това, макар че болшинството други, с които те разговарят, отказват да “повярват”, което вероятно е най-добре за оцеляването на онези нещастни неандерталци. Аз предполагам, че Илюминатите биха искали да ги имплантират, както и да ги използват за жертвоприношения.

Съществуват ли тайни колонии на Земята, с наскорошни преселници в Ориента от планетата Марс, както неотдавна бе съобщено - сигурно. Някой от тях дори се държали като често споменаваните “ориенталски” мъже в черно. Помните ли, когато съобщиха по новините, че НАСА получила телевизионни сигнали от “лицето на Марс”, изобразяващи огромен брой марсианци, измръзнали и изгладнели до смърт след като Марс бил изведен на настоящата си орбита? По онова време се образувала типична илюминатска властваща класа на технологични бюрократи, които били построили подземни градове за собственото си оцеляване, точно от същия тип, каквито има и на Земята - където те са се заровили сега и в които ще се опитат да се уединят, когато започне ужасния геноцид на повърхността за изтребването на всички нас.

По ирония същите тези Илюминати, на Земята построили за себе си видима “алтернатива три” - град за оцеляването си на Марс, с марсианска помощ! Така кръвожадните лоши момчета от Земята си сътрудничат с кръвожадните лоши момчета от Марс. И всички те са истински марионетки на лошите влечугоподобни момчета, обрисувани от Дейвид Айк. Но накрая нещата може и да не се развият така добре за тези илюминатски некрофили. Съществува Закон за кармата, според който всекиму във вселената рано или късно ще се върне всичко онова, което той е сторил на другите, в който случай няма да има “къде да избягаш, нито къде да се скриеш”.

Това, което се случва на Земята в този момент, е заключението на жесток, антиеволюционен генетичен проект - с най-добрите намерения при съставянето му и най-лошите намерения при съвместното му изпълнение.

Целият този фалшив Апокалипсис не е нищо друго освен грозно свидетелство за гнила междугалактическа политика. И що се касае за огромното болшинство хора, които никога няма да се заинтересуват и научат тази космическа информация, те ще измрат в невъобразими количества като жертвени овце, каквито действително са. Пропагандирането на Новия Световен Ред и “тероризма” на полицейската държава ще ги доведат до планирания завършек та дори и ще блейнат в изблик на обидена сдържаност срещу статии като тази, например, които, разбира се, са “манивела за теориите на конспирацията”.

Те ще сграбчат своите кръстове, или компютрите си, заплашвайки с юмруци всеки един, който се опита да им каже какво всъщност се случва на планетата Земя. Колкото до глупавите мюсюлмани, те ще продължат да се оставят да бъдат вербувани от ЦРУ чрез Ал Кайда, за да служат като глупави ударни войски за автотерористичните действия на американци, британци и европейци към ускоряване на военното положение и засилването властта на полицейската държава - точно както Владимир Путин използва чеченските “бунтовници”, за да бомбардира руски жилищни комплекси и театри.

Можем ли да очакваме или се надяваме на помощ от вселената или на добронамерено нашествие, което да изведе лошите влечугоподобни, Илюминатите и андромеданските арийски прохитлеристки манипулатори? Ами, винаги има надежда, разбира се, въпреки че досега тя все е отсъствала трагично. Може би наистина има Добър Бог там някъде, който досега е дремел зад волана, който ще се събуди и ще намести всичко преди да е станало твърде късно. Нека се помолим действеното Добро Всемогъщо Божество да благоволи да се събуди и направи нещо възхитително хубаво за Земята.

Междувременно ние трябва да управляваме самостоятелно хищническата вселена и трябва да усвоим известна опитност в некръвожадно нагуалистично магьосничество и кундалини йога, точно както Адам Шива направил преди хиляди години на връх Кайлас. Вероятно няколко уединени индивида може да се научат да балансират между технологията и йога, точно както Шанкара - миротворецът - някога се научил. Колкото до мен, аз все още се опитвам да намеря заминаващ транспорт от планетата, защото е факт, че досега не съм намерил някой, който да е способен да усвоява космическа информация. Затова ми е трудно да видя с какво действително допринася личното ми присъствие тук. Човешките същества не искат космическа истина. Те искат само да трупат точки от своето малко суетно его относно това, в което вярват и не вярват, своята познавателна лудост, своята неспособност да се учат.

Междувременно, болшинството от онези, които навлязат в тази област на познанието, ще се опитат да минат с непълните и почти безполезни откровения на хора като Дейвид Айк и Джеф Ренс, двамата от които имат големи заслуги, но които все още са твърде невежи и нямат ключ към някои значителни области от космическата информация. И така, всичко се върти в кръг около милостивите милиони от онези, които посещават уебсайтовете на Айк и Ренс. Колкото до Илюминатите, те направо ликуват от това колко е лесно да бъде дискредитиран Айк с неговата теория за влечугоподобните и способността им да променят облика си, която, за съжаление, е наистина твърде реалистична в някои отношения. Лесно е да се държат хипнотизираните и лоботомизирани от телевизията хора далеч от подобни откровения. Не е трудно да се види кралицата на Англия или принц Чарлз да казват на някоя от жертвите на кървавите си ритуали: “Сега вярвате ли на уебсайта на Дейвид Айк? Ха-ха-ха - наистина е твърде късно за вас!”; или пък това: «Трябвало е да обърнете повече внимание на филма “Широко затворени очи” (Eyes Wide Shut), ако не сте искали да стигнете дотук!»

Какво? Някой се е разхленчил нервно затова, че те искат да продължат всичко това? Ами, детенце, почни да медитираш над глобалната картина и търси повече космическа информация, отколкото обикновено търсиш. За Бога, престанете да бъдете безучастни! Търсете Истината и нищо друго освен Абсолютната Истина. Може и да имате незначителен шанс за спасение.

xnetbg.com


Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2021 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .