Банер
58413_144504342254723_7868234_n.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

21 ЮНИ – АСТРОНОМИТЕ ПРЕДВЕЩАВАТ КРАЯ НА СВЕТА
Написано от Администратор   
Четвъртък, 14 Юни 2007 00:00
Според предсказанията на някои изследователи, на 21 юни може да настъпи сблъсък между нашата планета и 800-метровия астероид HZ51, открит през 2006 година.

Според предсказанията на някои изследователи, на 21 юни може да настъпи сблъсък между нашата планета и 800-метровия астероид HZ51, открит през 2006 година.

Това стълкновение може да доведе до събития, сходни с тези, които преди 65 милиона години са довели до измирането на динозаврите. Всъщност човечеството има още цяла година, за да измисли как да премахне заплахата за планетата, тъй като предполагаемата катастрофа ще се случи не през 2007, а през 2008 година. Вероятността й се оценява като едно на шест милиона, но точната траектория на астероида все още се изчислява, така че тази цифра може да се промени. Най-голяма тревога предизвиква фактът, че до „часа Х“ остава близо година – срок крайно недостатъчен да се организира експедиция в стила на филма „Армагедон“, за унищожаването на астероида, или поне за изменение на траекторията му.

Между другото, тази дата е посочило и предсказанието на Нострадамус – човечеството очакваше края си на 21 юни 2002 година. Ако се вярва на пророка, тогава трябвало да настъпи второто пришествие на Христа. А само година преди това, през 2001 година, пак на 21 юни, анголските власти се бяха видели в чудо в опита си да озаптят религиозните фанатици – някои анголски секти бяха заповядали на последователите си да наблюдават тогавашното слънчево затъмнение без предпазни очила и средства, за да си осигурели „пълна хармония с Бога“. Сред населението била разпространена мълвата, че 21 юни ще е денят, в който ще настъпи краят на света и че хората трябвало да гледат затъмнението без очила, тъй като Месията щял да снизходи от небето.

Но това, разбира се, не е всичко – ако Земята оцелее след злополучния 21 юни, имаме възможно най-отличните шансове в края на 2011 да се „изпечем живи“ на слънчице. Именно през тази година се очаква небивала слънчева активност. Такава, че ще вреди пряко на работата на електрическите и навигационните прибори на Земята... както и на по-чувствителните хора. Препичането на плажа ще е крайно нежелателно, тъй като е голяма вероятността заедно със загара да се сдобием и с рак на кожата. Можем да очакваме два особено опасни периода в слънчевата активност, ориентировъчно през октомври 2011 и август 2012. А след това разгорещеното ни светило може и въобще... да се взриви. Това твърди експертът на Европейската космическа агенция, холандският астрофизик Пирс ван дер Меер. Според него, температурата на слънчевото ядро се е увеличила почти двойно през последните 11 години. И това много му напомняло на измененията, протичащи при звезди, преди да се взривят като свръхнови. Катастрофата, според учения, може да се разрази през 2013 година. Засега подготвящото се за взрив слънце усилено препича планетата ни – именно то, а не парниковият ефект, е виновно за глобалното затопляне.

Между другото, прогнози за гибелта на слънцето се правят от древността та до наши дни, а то упорито отказва да се взриви. Така че не си струва да изпадаме в паника. А с глобалното затопляне нещата не стоят така – то не е теория, а реалност. Няма как да не забележим и усетим климатичните аномалии. Но пък е само в началото си. В близките няколко години температурата на планетата, според различните прогнози, може да се увеличи между 2 и 11 градуса. Тогава вече ще ни се напече наистина...

©Л. Живин - превод


 

 



Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2024 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .