Банер
ОЧАКВАНЕ - ОЛГА И СИНЪТ Й.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

Червените боровинки
Написано от Стоян Захариев   
Понеделник, 19 Март 2007 00:00
Червените боровинки са полезни за здравето

Червените боровинки са сред храните с доказан благотворен ефект за здравето, сочат резултатите от изследване на Ейми Хауел от университета Рътгърс, цитирани от Асошиейтед прес.
   

Червените боровинки съдържат антиоксиданти, които защитават клетките от увреждане от нестабилни молекули, наречени свободни радикали. Американските здравни институти са финансирали изследването за ефекта от червените боровинки върху сърдечните болести, гъбичните инфекции и други заболявания.
   

Досега изследването е показало, че пиенето на сок от червени боровинки може да блокира инфекция на пикочните пътища, като пречи на бактериите да прилепнат към клетъчните стени. Съставка,открита от Хауел в червените боровинки и кръстена проантоцианидин, предотвратява образуването на плаки по зъбите. Освежители за уста, съдържащи въпросната съставка, ще бъдат разработени, за да се предотвратят заболявания на венците. Освен това при някои хора редовната консумация на сок от червени боровинки убива бактерията H. pylori, която може да причини рак на стомаха и язва.
   
Предишни изследвания показаха, че ежедневната консумация на сок от червени боровинки увеличава нивото на добрия холестерол и намалява нивото на лошия холестерол. Червените боровинки могат да предотвратят бързото израстване на тумори. Освен това екстракти от химикали в червените боровинки са предотвратили мултиплициране на засегнати от рак клетки на гърдата при лабораторни опити.


Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2021 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .