Банер
Makosh.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

Древен град на девет хиляди години бе открит в Индийския океан
Написано от Стоян Захариев   
Вторник, 06 Март 2007 00:00

Би Би Си съобщи, че археолози открили археологическа находка от древна цивилизация в залива на Камбахат, отвъд брега на Гуярат, близко до индийските брегове. Смята се, че там има история на над девет хиляди години и че отрития град е няколко хиляди години по-стар от смятаните досега за най-стари археологически доказателства.

Находката била открита случайно миналата година, когато учени океанографи от националния институт по океанографски технологии изследвали степента на замърсяване на водата в тази област. Тяхната изследователска техника отчела страни сигнали, заради които те поставили два сонорни уреда с висока чувствителност, за да засекат източника на сигналите. За голямо учудване те открили мястото на древния град в размер от 9 km2 на морското дъно.

Археологическите находки съдържат непълен брой човешки зъби, кости на животни, изделия от дърво и керамика. Определянето на датата чрез използването на въглероден метод, разкрива, че находките съществуват от девет хиляди години насам. Снимки разкриват съществуването на стълби, бани и храмове.

Хората смятали, че най-старият човешки град се намирал в долината на две реки в Месопотамия, между 4000 и 3500 години пр.Хр., докато цивилизация в долината на реката Индус, се появява преди около 2500 години пр.Хр. Новото индийско откритие отрича предишното схващане на хората. Археолозите смятат, че това най-вероятно е предисторическа цивилизация, за която хората все още не знаят нищо.

* * *

Поглеждайки към археологическите открития от последните години, ние със сигурност ще забележим, че разбирането на хората за произхода на човечеството и човешката култура, и история, отново и отново се опровергават. Някои теории, които даже и до ден днешен са широко приети, като теорията за еволюцията, всъщност въобще не са неспособни да дадат обяснение на тези нови открития. Хората постоянно използват старите теории по инерция. Все повече и повече открития ни напомнят, че е дошло време да отворим очите си, за да разберем себе си и света по нов начин.Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2021 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .