Банер
rIIV27M8qVc.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

Унищожението на най-голямата рептилианска подводна база - 2 част
Написано от Маг Селена   
Сряда, 28 Декември 2011 16:03

„Алфред, преди да завършим с интервюто, бих искал да се изкажа официално. Ще нарека изказването си „Прочистване на въздуха”. Убеден съм, че трябва да кажа някои неща, за да отстраня някои проблемни точки.”


„Прочистване на въздуха” – отправки към някои коментари и критики

Искам да започна с казаното в коментарите и критиките на определени хора в отговор на информацията от Съвета Андромеда по повод унищожаването на подводните бази на влечугоподобните.

Първо, искам да Ви кажа, че съвсем не искам да Ви убедя да вярвате или не в информацията, която получавам и разпространявам с помощта на петте ми източника от планетата-кораб Съвета Андромеда и помощта на Алфред Уебър през последните година и два месеца. Ако тя е интересна за Вас, значи съотвества на вибрациите Ви и подобрява базата Ви знания, което е чудесно! Напълно съм наясно, че съм оповестил доста неща.

По-важното обаче е, че окуражавам всеки човек сам да проведе независимо разследване и да търси моменти, в които информацията съвпада. Все пак най-важното е да използвате вътрешната си интуиция, когато определяте коя информация е полезна за Вас и коя не.

Второ, аз отнемам от личното си време, за да предавам информацията, която получавам от ключовите си източници в Съвета Андромеда и главнокомандващия на главния планета-кораб, където се провеждат много от срещите на Съвета. За всички, които за първи път попадат на това четиво ще обясня, че членовете на Съвета Андромеда са предимно човешки същества от 4-то и 5-то измерение.
 
Давам най-доброто от себе си, за да съобщавам това, което научавам възможно най-бързо. Обръщам голямо внимание и сверявам точността на получаваната информация от източниците ми в Съвета Андромеда преди  да я запиша и да я оповестя. Трябва да знаете, че проверявам по три пъти това, което научавам, преди да го напиша.

Трето, намирам се в началото на своите 50 години, зает съм изключително много с професионалната си кариера и пълноценен личен живот. Стажът ми в сферата на компютърния софтуер е над 20 години и в работния си ден като старши оперативен ръководител в компанията, в която работя, всекидневно отговарям за точността на това, което разработваме, за да можем с екипа ми да правим непрекъснати подобрения и да внедряваме нови процедури и разработки във фирмата. При това върша работата си добре, така че останалите членове на мениджърския екип да получават необходимите факти, които са им нужни, за да можем да взимаме правилни решения.

Четвърто, съобщаването на информацията, която получавам от Съвета Андромеда, не е по-различно от това, което върша във фирмата, в която работя. Приемам това много на сериозно и в резултат може да се каже, че работя на две места. Предавам Ви много и ценна информация просто, защото смятам, че тя е от важност за нашата еволюция. Нямате представа колко усилия ми коства това, а дори не получавам и стотинка срещу труда си. Затова нямам никакво свободно време да се занимавам с глупости или да си измислям неща. Това не би послужило никому.

Това, което е много по-важно обаче е, че животът ни на Земята днес е прекалено объркан, ценен и кратък и много често хората са използвани от толкова много страни. Това е абсолютно погрешно, животът ни не е планиран да бъде такъв. Добрата новина е, че нещата се променят. Но...
Хората заслужават да знаят истината за това, което се случва в Космоса и как то се отразява на живота ни на Земята или поне това, което прави Съветът Андромеда. Това е моето задължение – да се погрижа, че това, което научавам от източниците си от Съвета, е предадено с точност.

Пето, някой бе коментирал и ще преразкажа думите му: „Толек се фокусира само върху негативното, защо той не се фокусира върху позитивното, върху светлината?”

Публикувах шест подробни интервюта, които се превърнаха в големи новини. Две от тях бяха посветени единствено на това какъв ще стане животът на хората, когато Земята премине в четвърто измерение и необикновените способности, които ще имаме като същества от четвърто измерение – телепатия, телекинеза, телепортация, съчетани с изключително дълъг и просветлен живот.
 
Разказът за унищожението на подводната база край брега на Китай, също като тази в Аденския залив е просто придължение на постоянната работа, която Съветът Андромеда извършва. Както и лидерската роля на народа на Процион в ликвидирането на въпросните бази. Работата, която те вършат е много трудна.

Шесто. Освен това Съветът Андромеда от началото се е посветил и спазва дълга си да помага за освобождението на човечеството. Последната фаза на техните усилия за прочистването на планетата е да прогонят от нея злите влечугоподобни от системите Хидра и Дракон, и техните съюзници – Сивите, манипулирали човечеството от векове. Те изпращаха вълни на тревога, гняв и страх от подземните и подводните си бази прекалено дълго. Тази намеса в развитието на човечеството бе прекалено голяма. Това се е случвало в продължение на хиляди години и не е редно. Толкова лошо, колкото и фактът, че се извършва тихо и подмолно, и цели да контролира, и оказва влияние върху хората по целия свят.

Помислете си за всички онези хора, които са били засегнати от негативните енергии, излъчвани от тези бази. Помислете си за всички започнати войни. Помислете си за всички хора, загинали заради тези войни. Войни, които най-вероятно са изкуствено причинени от котролираните от влечугоподобните маяци, излъчващи тези енергии. Това не е редно!

Както казах и последния път, Земята е нашата планета и ние имаме право като свободни същества да живеем върху нея, без негативната намеса на някои гущери, които искат животът им да продължи да тече нормално, за да продължат да се хранят с нашия страх. Това е тяхната версия на амфетамините, ако щете – нашите собствени страх и гняв. Това трябва да престане.

Унищожаването на подземните и подводните бази е последната прочистваща фаза на войната в Космоса, която се води от планетите в Съвета Андромеда. Война за освобождението на човечеството. За това става въпрос. Съветът не взе леко решението да се намеси. Просто и ясно. Въпреки това те спазват своето задължение. Можете да научите за целта на действията им на четвъртата страница на следния уебсайт:

www.andromedacouncil.com/page04.html  - „Истинската предистория”  - Причини за промяна. Войната в Космоса приключи.

Седмо, колкото до тези определени рептилии, тези подводни бази бяха под командата на влечугоподобните от съзвездията Хидра и Дракон от хиляди години. С времето научих, че те са безмилоистни, коварни, жестоки и в истинския смисъл на думата „студенокръвни”. Без чувство за съвест.

Нямам отрицателно мнение за всички влечугоподобни раси. В интерес на истината изпитвам голямо удоволствие да уча за културното многообразие на различните раси. Освен това знам лично за една много интелигентна, мила и благородна влечугоподобна раса. Те са вегетарианци и не ядат месо. И най-важното, не се хранят с хората и с техните негативни емоции.

Информацията в този разказ се отнася само и единствено за влечугоподобните от Хидра и Дракон и техните подводни и подземни бази. Те са тези, с които всеки човек на Земята би си имал проблеми.
 
Това е всичко засега. намасте на всички. Нека пътят ви бъде светъл, радостен и изпълнен с любов и надежда, тъй като започваме пътешествието си в един
 нов свят и нов живот.

Толек, Съветът Андромеда

Край на изказването на Толек от 8 ноември 2011 г.
 

*   *   *   *   *   *   *

Как да оценим връзката между труса от 6,9 по Рихтер от 8 ноември 2011 г. и оповестеното унищожение на подводната база на влечугоподобните на същото местоположение?


1. Независими доказателства/Съвпадение

Няма независими доказателства за истинността на съобщеното ликвидиране на предполагаемата подводна база на влечугоподобните от Хидра и Дракон на дъното на Източно Китайско море по времето на труса от 8 ноември. Доказателството, с което разполагаме, са съобщенията на Толек, получени от представителите на Съвета Андромеда.

В случая мястото на базата на дъното на Източно китайско море според информацията на Съвета Андромеда е почти идентично (с разлика от 350 км) с епицентъра на труса, регистриран от Американския геоложки институт. Това съвпадение добавя достоверност на възможността Съветът Андромеда наистина да е източникът на информацията и на съобщеното унищожение на комплекса.
 
Истинността на информацията за унищожаването на подводната база на влечугоподобните може да бъде оценена и чрез сходството на други достоверни открития и твърдения.


2. Действащият в реално време интернет сървър на Американския геоложки институт, който регистрира сеизмичната активност по света, е отчел силна пулсация по време на земетресението от 8 ноември, която е била усетена по цялата планета.

Сървърът регистрира енергийна пулсация по време на труса, която обхваща цялата Земя. Според източник, който е наясно с материята, подобни пулсации са изключително редки. Логично е да свържем регистрираната енергийна пулсация с възможната употреба на звукови оръжия от представителите на Процион в Съвета.


 3. Точно предсказване на мястото на земетресенията в Аденския залив и Източно Китайско море.

Представителят на Съвета Андромеда предсказа с точност епицентъра на подводното земетресение от 31 октомври в Аденския залив и мястото на това от 8 ноември на дъното на Източно Китайско море с разминаване от 350 км. Точното предсказване на епицентровете определено не доказва унищожаването на рептилианската база на дъното на Източно китайско море. 

Откриването на съобщената „падина на морското дъно, останала на мястото на базата, с формата на куха паница, която бихте видели, ако можехте да изследвате морското дъно ще осигури допълнителни доказателства, които да подкрепят информацията, че дадена структура наистина е била унищожена, както се съобщава.


4. Сходен независим анализ за употребата на модерни извънземни честотни оръжия за унищожението на подводни и подземни бази на различни места

Независими изследователи са стигнали до сходни заключения, че предишните унищожения на подземните бази на гущерите под Вашингтон, Окръг Колумбия и Денвър, Колорадо, чрез звукови вълни са изършени с модерни честотни извънземни оръжия.

Затова можем да заключим, че използващата звукови оръжия полицейска акция на Съвета Андромеда, е довела до ликвидирането на подземните бази под Вашингтон, Денвър и други места в САЩ на 23 август, 2011 г.

Логично е да стигнем  до извода, че използваните от Съвета Андромеда звукови оръжия са унищожили и базите в Аденския залив на 31 октомври и Източно Китайско море на 8 ноември.


5. Сходство спрямо ефектите

Източникът на Съвета Андромеда твърди, че земетресението във Вирджиния от 23 август е свързано с унищожаването на бази на влечугоподобните и Новия световен ред под Вашингтон, окръг Колумбия, заети с упражняването на контрол над ума и изпълнението на плана за Нов световен ред в сътрудничество с част от американското правителство. Земетресенията от 31 октомври в Аденския залив и 8 ноември в Източно Китайско море пък са свързани с ликвидирането на подводните бази, създаващи конфликти и страх в Близкия изток и Азия.

Разрушаването на тези основни бази, създавали по-рано конфликти и страх в човешкото общество, както и главни платформи за осъществяването на плана за Нов световен ред, би трябвало да доведе до по-положителна и изпълнена с по-малко конфликти реалност.


6. Съветът Андромеда срещу Съвета на Осемте

Междуизмерен и/или междузвезден феномен? В средата на 2010 г. авторът на това интервю се срещна с бивш офицер от Северноамериканската военнновъздушна команда Станли А. Фулам, който 10 години е поддържал контакти със Съвета на Осемте и е получил доста информация от тях. Този съвет е предполагаема регионална галактическа структура, чийто членове включват Плеядианците, Алфа Кентавърците, Сирианците и др. 

Някои от тези системи са и членове на Съвета Андромеда.

В книгата си „Изпитанията на промяната” (Challenges of Change), публикувана през юли 2010 г., Фулъм предсказва появата на флотата на Съвета на Осемте в небето над Ню Йорк на 15 октомври, 2010 г. На тази дата флотата наистина се появява в небето над Ню Йорк. Както е предсказано, кораби се появяват и в небето над Москва и Лондон през януари, 2011 г.


Изниква въпросът каква е връзката, ако изобщо я има, между Съвета на Осемте и Съвета Андромеда?

Едната възможност е:

Първо, Съветът на Осемте и Съветът Андромеда може би са двете свъзрани помежду си прояви на един и същи междуизмерен феномен.

Второ, междуизмерният феномен зад Съвета Андромеда е точно това – междуизмерен, а не междузвезден феномен.

Това е една алтернативна гледна точка. Все още не е напълно установено какво точно има предвид Толек под названието „Съветът Андромеда”. Така стоят наистина нещата в екзополитиката. Ние в третото измерение имаме само бегла представа за връзките и реалностите в по-висшите измерения.  


Интервю на Алфред Лембърмонт Уебър
Източник: andromedacouncil.com
Превод: Петър Чергаров
(край)Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2021 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .