Банер
ЛЕЛ.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

Предсказания за бъдещето на Европа из "Палмовите Библиотеки"
Написано от Маг Селена   
Понеделник, 04 Ноември 2013 12:40

Предисловие на превода:

"На мен ми се прииска да преведа част от книгата "Предсказания за бъдещето на Европа из Палмовите Библиотеки" и да ви ги изпратя в Русия. Това не касае вашата страна пряко , но ще се отрази на целия свят. Но също така има и предсказания за предстоящите събития в Русия.

Целта на автора - не е паника и самия той не е привърженик на гностицизма, чрез своите книги той се старае да обясни на хората важността на духовните ценности. По неговите думи, предсказанията ще се сбъднат в онази степен, в която хората в настоящето време са  потопени в материалистичното.

Случващото се, ако не се одухотворят и променят своя живот, може да предотврати тези предсказания да не настъпят. Палмовите библиотеки - това са хранилища на различни народи, написани на палмовите листа на санскритски или на чист старотамилски език, идващ от великите мъдреци (ришите) споменати в Махабхарата. Авторът споменава в книгата своите посещения в светилищата, посветени на Асите, Бхрига и Агастияр."

Яду Чандра



И така, ще преведем фрагменти издадени в Германия от книгата на Томас Ритер "Предсказания бъдещего на Европа из "Палмовите Библиотеки"

"До колкото равнището на живота в страните от Евросъюза постоянно ще се влошават, то в обществото ще
ескалират социални конфликти. Хората ще се опитват да издържат срещу предстоящите трудности и предизвикателства. През това време в много страни членки на Евросъюза ще ескалират протести, дори и в онези извън него. Пришествието на имигрантите от другите части на света ще влошат ситуацията. Тези хора ще бягат от глада, войната и засухата, превръщи техните страни в пустини.

Евросъюза и обществото на отделните страни ще започнат да се разпадат из отвътре.
Ще има все повече протести против политическите правителстав и против финансово могъщите, управляващи ситуацията. На пръв поглед ще изглежда, че тези протести влияят на работата на правителствата, но това ще се окаже пълна лъжа. Изискванията и аргументите на протестиращите ще бъдат игнорирани и изложени на посмешище.

Хората изказващи се открито против линията на правителствата ще бъдат унижавани, и техния живот ще е под въпрос, те ще бъдат представени като престъпници и осъдени. (Томас Ритер, който е публикувал тези материали на немски, вече се е сблъскал с големи проблеми от страна на немското правителство - това е забележка на руския преводач).

В началото на 2011 година ще започнат големи трудности в икономиката. Отначало в САЩ, а едва по-късно и в Европа, парите ще започнат да губят все повече своята ценност. Това проявление ще бъде резултат от загубата на икономическата и паричната политика, основана на системата процент от процента, на вярата в безграничните възможности на финансовия ръст. Върхушката на обществата в САЩ и Европа са мислили с десетилетия, че светът се явява като игрална площадка за тяхната кръвожадност и корист, която те могат да променят така, както си желаят.

Преди всичко, те вярвали в това, че винаги ще имат все повече и в повече. Но те самите ще бъдат измамени от илюзията, заслепила техния разум. Земният свят не е безкраен и в него никога няма да има безгранично щастие и израстване. Тяхната система ще излезе извън своите граници. Есента през 2012 год. ще възникне колапс във финансовата им система.

Страните членки на Евросъюза няма да бъдат в състояние да изпълнят своите задължения на държавните си служители. Няма да имат заплати за войниците и държавните чиновници, защото парите им няма да имат никаква стойност. Това положение на нещата ще доведе световното общество до пълен безпорядък. Многочислени фирми, фабрики и банки ще бъдат принудени да се закрият. Много хора ще загубят работата си и дори самата си основа на собствено съществуване. Ще настъпи голям безпорядък и грабежи, особено в големите градове. Ще загинат много хора. Въоръжените граждани ще ограбват селяните от провинциите, в които има храна.

Правителството на САЩ ще се опита да въведе порядък, прилагайки военна сила, задействана от още преданите им военни сили. Но контролът на ситуацията ще бъде само частичен. Разпадът на американската икономика ще доведе до безпорядък, сравнен с гражданска война, която ще продължи до втората половина 2017. Тогава за разрешението на конфликта ще помогне северна съседка, която ефективно ще уругулира ситуацията. Фронтовите линии ще пресекат страната. Но, за разлика от гражданската война между Севера и Юга, ще воюват Запада и Изтока.

Упадъкът на американската икономика и обезценяването на парите ще засегне също така и страните от Европа. Тук парите също ще се обезценят, но не чак толкова, както в САЩ. Всичките последствия на това развитие ще бъдат много сериозни, особенно за обикновените хора. Много от тях няма да имат нужните минимални разходи за живот и ще станат просяци. В големите градове ще има нападения на правителствените учреждения, представители на държавната и богата част от населението. Размерът на насилие в Европа няма да достигне равнището на САЩ, тъй като в Евросъюза няма чак толкова много оръжия в частното население, а също така, тук няма да има разспад на органите за безопасността, полицията и армията.

В Америка - напротив, ще нападат войниците и полицията, на които не са изплатили заплатите, и те веднага ще използват оръжията си. В европейските градове ще има възстания, на първо място, против живущите там чужденци. Особенно кървави сражения ще има в Париж и Рим, но също ще се състоят и значителни такива в Мадрид, Лондон и Прага.

Най-малко от тази криза ще пострадат Русия, Китай и Индия, които взаимно ще поддържат икономиката си една на друга. Безпорядъкът в Европа ще продължи до 2016 год. Времената, подобни на гражданска война, ще бъдат променени само чрез намесата на руските и китайските въоръжени сили, които ще бъдат призовани от управниците на Европа. Тяхното влизане за възстановяване на безпорядъка много хора в Европа ще възприемат не като помощ, а като завоеватели.

До разпада на американската валутна система и икономика управниците на Америка, Европа и техните съюзници ще предприемат всичко възможно за да спрат падението си надолу. Както се е случвало вече два пъти през 20-то столетие, организираните от тях войни и разрушения в другите части по земята ще съживят икономиката на Америка. Така американската армия заедно със съюзниците си от Европа ще се сдобие със средства за да водят войни по целия свят.

Официално правителствата на тези страни ще оправдаят прилагането на оръжие против другите страни желаещи спасението на света и свободата, но в действителнст те ще искат повече власт и територии. Президентът на САЩ ще се чувства като избран от Бога човек с цел разпространието по целия свят на християнската религия. Той многократно ще изказва своите претенции публично.


Но също така в окупираните страни, например в Афганистан и в Ирак, хората ще мислят, че тяхната религия се явява едниствено вярната и достойна за следване. Те също, както и той, ще призоват всички към "свещенна война" - джихад. След превземането на Ирак америнаците ще планират нападение на съседката - Иран, но ще се ужасят пред възможностите за прилагане на опасно оръжие от страна на противника си. Това оръжие ще бъде равно по сила с онова на американците.

Именно поради тази причина САЩ ще изградят военни бази в страните, близки до Иран, и по този начин ще го заплашат от всички страни. Армията на САЩ ще води до 2011 год. многочислени войни в страните от Африка и Азия. Военните операции ще бъдат проведени в Сомалия, Судан, Йемен, Сирия, Либия, Индонезия, Малайзия, Северна Корея и Саудитска Арабия. Тези военни конфликти ще доведат до поляризация на целия свят. Страните от Европа и Азия ще се разделят на два лагера - на поддържащи Америка и на отхвърлящи всичко американско. Американската армия ще принесе войната във всички части по света, но такава война, каквато е имало през 20-то столетие, няма да има.

В много места на Европа ще има локални конфликти, в Европа преди всичко на Балканите (Албания, Сърбия, Босна). Продължителната криза на западното общество ще потопи САЩ във външна политическа несъстоятелност. През 2016 год. войската на САЩ ще напусне всички страни. В централна Африка ще има още кървави войни, които ще принудят милиони хора към бягство и имиграция. А  в централна Азия - в Узбекистан, Киргизия и Таджикистан ще има отложени, предотвратени граждански войни.

През 2009 год. в много части на Африка и Азия ще се водят войни не за земя и богатства, а за питейна вода. В Близкия Изток ще се изострят конфрикти между Палестина и Израел след привидното спокойствие на убийството на високопоставен представител в Палестина. Във войната ще бъдат въвлечени също така Йордания и Сирия, а в малка степен и други съседки. Това ще се случи през 2011 год. В Европа през това време няма да има война, но хората ще се почувстват като на войната в други части на света. Високите данъци и такси, покачването на цената на суровините и храните, а също така и бежанците от горещите точки, особено от Африка, Турция и Близкия Изток, ще бъдат следствия от тези войни.

Централна и Западна Европа ще станат цел на терористите. Числото на техните актове няма да бъде голям, но ще имат големи последици. Правителствата ще използват това за укрепване на своята власт, и това ще им се отдаде по някое време. През 2018 год. ще възникнат нови монархии и диктатури, общности, построени по строга иерахия, в която ще царуват традиции на определена нация.

Евросъюзът ще отслабва и ще се разпада все повече. Ще се създадат нови съюзи...Тези нови сътрудничества като начало ще позволят икономиката на Европа и САЩ да се стабилизират. Хората ще бъдатг готови да се разделят със своята лична свобода заради своето съхранение и безопасност.

Но времето през 2017 год. само ще изглежда спокойно. Ще се появат заплахи за нови опасности. Не от войни, а от стремително променящия се световен климат.
Средните температури се повишават. Гълфстрийм, изпомпвайки милиони кубически метра тропически води на север, ще изгуби своите сили, ще промени посоката си и ще изчезне съвсем. Огромно количество от размразени води на топящите се ледени маси от север ще доведат до загуба на силите на Гълфстрийм в течение само за няколко години.

В следствие на това ще настъпят засухи на юг в САЩ и наводнения в Китай. Скандинавия ще се превърне в ледена пустиня, а гъсто населените страни - преди всичко Холандия и Бангладеш, ще бъдат почни напълно потопени. Милиони гладуващи бежанци ще изоставят родината си и ще се преместят, по тяхно мнение, в богатите страни.

Тези събития ще датират през 2029 год. до 2034 год. Ледени ветрове ще духат в Северна Европа през това време, като унищожителни урагани и наводнения ще опустошавят крайбрежните региони. Горите ще измират, а равнините в Северно и Балтийско море ще замръзнат до състояние на тундра. Драматичните изменения на климата ще доведат хората и правителствата до екстремно положение. Горивата ще станат рядкост, а немногочислените още запазени съюзи и договори ще загубят сила.

Кървавите конфликти ще се учестят, войните за ресурси, вода и храна ще опустошат континетите. В хода на няколко години целия свят го грози анархия. Страните с неустойчиви правителства, такива като Пакистан, ще имат съблазънта да задействат своя атомен арсенал, за да завземат ресурси и плодородни земи. Такава ще бъде войната между Индия и Пакистан през 2029 год. При създалото се положение ще има опасност от прилагане на атомно оръжие, което може да повлече след себе си опустошение на огромни територии в Индия и Пакистан.

Бързото охлаждане на земната атмосфера, и заледяването на големи територии в северните САЩ и Скандинавия ще бъде установено след няколко годишни нормални природни цикъла и климатът отново ще се стабилизира. С това ще бъдат свързани добри добиви и успокоение в напрегната атмосфера на човечеството. През годините на засуха и наводнения ще се появи нова болест, която сега се счита за победена. През тези години ще има големи жертви...

Наред с такива заразни болести като чумата и холерата, появаващи се в годините на гражданските войни поради причината на недостатъчни хигиенни норми, изменението на климата ще повлече със себе се увеличението от риск за здравите хора.В годините на затоплянето на климата, преди всичко, в Африка и Азия, но също така и в някои региони на Европа, хората ще страдат от повишена слънчева активност, която ще се прояви като увеличение числото на кожните, раковите и туморни заболявания. Бежанците от Африка ще принесат със себе си през 2023 год. в Европа смъртоносна болест, която ще се нарича "куну".

При заразените ще протича с висока температура, вътрешните органи ще се разлагат само в течение на няколко дни. Болестта ще протича почти винаги смъртоносно и ще се разпространява подобно на грипа. Две години по-рано ще се появят кръвни червеи. Тези кръвни червеи, се заселват във вътрешните органи на човека - в сърцето и черния дроб. Тези органи ще се разрушават за кратко време. Заразените живеят много рядко повече от една седмица. Този вид червеи ще се предават чрез местните продукти за хранене.

В Италия и Гърция ще се пробудят вулкани. От вулканите ще излязат различни газове, някои от които ще бъдат отровни. В следстве ще се появят дъждове с агресивни разяждащи вещества. Милиони хора ще загинат от земетресения и наводнения. Ще има огромни количиства разрушения. Пикът на катастрофата ще бъде през 2046 год.

След катастрофата ще започнат възстановителни работи, икиномиката ще процъфти благодарение на небивало, невиждано търсене във всички отрасли. След катастрофата климатът в Европа ще се затопли и ще напомня на Средиземноморския климат. Сняг през зимата ще има само по високите части на планините. Селското стопанство ще процъфтява. Тектоничната активност ще промени географията. Много острови и крайбрежни региони от източна Северна Америка, Англия, част от Япония и Калифорния ще бъдат потопени в морето. В Атлантика ще се появат нови острови.

През това време в Европа постепенно ще се образува ново общество. Неговата задача ще бъде създаването на настъпващата Сатья Юга (Златния век - епохата на духовността, бележка на преводача на руски). Това време ще бъде характерно с голяма свобода на личността, съпроводена и подчинена от желанието за обществено благо. Събитията през последните години ще научат много хора на това, че разлагащото еднолично действие и желание, води до печалба за сметка на другите.

Това ново съобщество ще се простира от западното крайбрежие на Европа до източното крайбрежие на Азия, но направлението му за всеки регион ще бъде локално. Хората ще решават важни въпроси на място, веднага, а няма да чакат централизирано решение отдалече. Земята и водата няма да бъдат повече частни владения, защото ще се окаже, че хората осъзнават, че имат правото да присвоят за себе си това, което е съществувало до преди тях и ще съществува, и после. Затова всеки ще разполага с правото да има свой дом, който е построил или купил, както и вода.

С идването на 2049 год. човечеството ще разбере, че не е само във Вселената. По време на възстановителните работи в Европа и в Близкия Изток ще бъдат намерени исторически свидетелства за извънземен произход. Това ще наложи към реформи на някои от религиите и философиите.

Епохата, която ще настъпи след 2048 год. ще положи началото но новото, духовно ориентирано време на "Златната Епоха"



Забалежки на българският преводач: Русия вече е влезнала в тази Епоха, която се нарича Епохата на Белия вълк: http://www.detiperuna.ru/?p=1124. Тя се проявява в Денят на Сварог: http://www.youtube.com/watch?v=QV5IHvnjn6c - ВИДЕО. Тя именно е най-древната култура на Земята свързана с РОДовете на Асите, УРите, Ариите и впоследствие на Славяните. Ще се възроди напълно Славяно-Арийското Ведичиство и отново ще се възроди Асгардското Учение.


Източник:
www.veda.siteedit.ru

Авторски превод: Н.Т.Н.-Селена



Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2024 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .