Банер
rus_drevnost.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

Смехът разкрива характера
Написано от Румяна Алексиева   
Четвъртък, 07 Юни 2007 00:00
Пет минути смях не само удължават живота, но и разкриват много за характера на човек.
Някои черти от характера на вашия събеседник могат да бъдат разкрити именно от маниера, по който се усмихва или смее.
Жените и смехът:
Ако жената, която се смее, докосва леко устните си с кутретата на ръката, значи тя иска да е в центъра на вниманието и има големи претенции към обкръжаващите я.
Ако жената прикрива устата си с ръка, когато се смее, то тя се отличава със скромността си и е доста нерешителна. Този тип жена трудно общува с хората, защото се притеснява и се чувства неловко.
Ако жената отмята главата си назад, докато се смее, то тя е малко лекомислена, доверчива и весела. Този тип жени са способни на импулсивни постъпки под въздействието на чувствата и емоциите и трудно чуват гласа на разума.
Ако докато се смее, жената докосва главата си, то тя е романтична и мечтателна натура. Рационалното начало, по правило, липсва у този тип жени.
Жените, които смръщват нослета, докато се смеят, са малко капризни и емоционални, въпреки че са очарователни. Настроението им се променя всяка минута.
Мъжете и смехът:
Мъжете, които сдържат смеха си, по правило са надеждни, спокойни, уравновесени. Този тип мъже обикновено са верни на партньорките си. Жените, обаче, често скучаят с тях.
Ако мъжът се смее открито и с удоволствие, особено ако се накланя назад и притваря очи, то пред вас е онзи рицар, който вятърът вее на бял кон. Към живота, в който разбира се са включени и жените, този мъж се отнася твърде лекомислено. С такъв човек може да е много забавно и весело, но на него не може да се разчита.
Мъж, който се смее с широко отворена уста, обикновено е душата на компанията. Той е остроумен и непосредствен, но в интелектуално отношение е доста примитивен. От него може да чуете всички нови вицове, но не и мнение за прочетена наскоро книга.
Ако мъжът срещу вас не се усмихва, а се подсмихва, като присвива устни надясно, то пред вас е груб и дебелокож човек. Той е склонен да лъже, а в определени ситуации може да бъде дори жесток. Често този тип мъже изглеждат много обаятелни на пръв поглед.
Ако лявата страна на устата на смеещия се мъж е по-подвижна от дясната, то този човек е порядъчен и честен във висша степен, като същевременно не е педантичен и има добро чувство за хумор. На такъв мъж определено може да се разчита и той е в състояние да направи всяка жена щастлива.


Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2024 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .