Банер
ЛЕЛ.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

УЧЕНИТЕ: АКО ИСКАТЕ ДА ОТСЛАБНЕТЕ, РОДЕТЕ СЕ ОТНОВО
Написано от Администратор   
Петък, 08 Юни 2007 00:00
Единствената надежда за отслабване се крие в неподправената вяра в реинкарнацията!?!

Търси се изгубено кученцеНай-добрата диета, както и да го въртим, е реинкарнацията. Нито един „гладиатор“ няма да направи от биреното коремче релефна преса, нито едно средство за отслабване няма да върне дебеланката в бикини банския.

В началото на 21 век, дами и господа, трябва да мислим глобално. Страхувате се от напълняване? Ами направете си един два клонинга и се обърнете към личния си генетик. Той ще ви препоръча полезни мутации и току-виж с течение на времето сте се превърнали в холивудски модел. Искате на понаддадете, само щракнете с пръсти и генните инженери ще ви направят възхитителен шишко.

Чакай, чакай! Клонирането у нас не беше разрешено. И да си кажем честно, възможностите на съвременната генетика са направо скромни в сравнение да речем с тези на съвременната стоматология. Така че да загърбим фантазиите и да погледнем истината в очите: единственият начин да отслабнем е ново прераждане. Ама защо? Генетиците ей-сега ще ви обяснят, поне това вече могат.

Те твърдят, че биреното коремче, двойната брадичка, бузите, видими и откъм тила, както и всички останали неконтролируеми обеми, чието притежание ни кара да си стоим у дома – всички те са заложени в човешкия геном, и следователно неизбежно ще се появят . рано или късно...

Извинете, уважаеми генетици, искате да кажете, че още на стадия на малката клетъчна буболечица, наричана ембрион, дебеланката ще си е дебеланка, а фотомоделът – като щека?

„Ние едва сме поставили началото на нашите проучвания – измятат се учените – Има още много неща за изясняване. Засега уверено можем да кажем едно: да, наследственият фактор играе роля в извайването на фигурата“.

Идеята за подобно изследване осенява доктор Илке Гретцингер от центъра BioProfil, когато си задала въпроса защо някои хора затлъстяват, въпреки диетите, постите и т.н., а други остават кльощави като тояги, въпреки че ядат като слонове.

Отговорът интересува не само учените – с трепет го очакват дебеланковците, обезсилени от „калорийни изгаряния“, очакват го фотомоделите, лелките, бременните, бъдещите дебеланковци и фотомодели, а междувременно една колега на фрау доктор Гретцингер само посипва сол в раната с песимизма си.

„Обмяната на веществата – това е един вид химическа симфония, съзвучие от стотици инструменти, дирижирани от генетиката – разяснява Ханелоре Даниел, специалистка по психология на храненето от Мюнхенския университет“ - всяка филийка, всяка кифличка, всяка съставна част на тази кифличка, добавя в симфонията нова нота, която с еднаква вероятност може да внесе и благозвучие и дисонанс. Разбирате ли?“

Дали разбирате или не, това е отговорът засега....

©Л. Живин - преводДобавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2023 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .