Банер
10369601_723667421039571_6902133006729156366_n.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

Няколко истински причини за липсата на сексуално желание у мъжете
Написано от Стоян Захариев   
Понеделник, 25 Юни 2007 00:00
Мъжките сексуални проблеми нямат нищо общо с размерите на сутиена или талията у нежните им половинки

На практика, много жени, още от времето, когато са били малки момиченца с плитки, знаят, че мъжете винаги го искат – сексът. Че биха направили всичко, за да го получат и че ще се втурнат след всичко, което мърда, което се появи на пътя им и носи пола. Затова, когато една (вече пораснала) жена е в настроение за секс-закачки, едва ли има нещо по-шокиращо от това, да чуе извинение от сорта на: “Не сега скъпа, боли ме глава”. Моменталната реакция - самообвинение: “Защото съм дебела” или “Защото са ми малки гърдите”. Но, ето и голата истина: мъжките сексуални проблеми нямат нищо общо с размерите на сутиена или талията ви. Нещо повече – по-често те нямат нищо общо с вас изобщо. Вижте кои са истинските причини за липсата на сексуално желание при мъжете – дори при перфектна възможност.

1. Остарялото момче
Въпреки че това е нормална част от остаряването, за 40-50 годишните мъже ерекциите не са (вече) автоматични реакции. На тях им трябва специална, еротична настройка. Ако в момента един мъж не си мисли за секс и вие изведнъж му кажете: “Хайде да отидем в спалнята сега” би трябвало реакцията му да бъда: “О, това звучи супер”, но на тази възраст той всъщност си мисли:”Дали ще “стане“?”.

2. Твърде големите очаквания
Обвинявайте Виагра и братовчедите й. Броят на мъжете с проблеми в секса, които инстинктивно се насочват към медикаменти с очакването, че те ще решат проблемите, е вече огромен. Но нещата всъщност не стават така. Парадоксът, според специалисти е, че тези продукти са причинили повече асексуални отношения, отколкото каквото и да било друго нещо в историята. И не защото не са добри медикаменти. При 65% до 85% от случаите те помагат за осъществяването на сексуален акт. Но когато един мъж няма 100% “КПД”, той се отчайва, смятайки, че е единствения, провалил се и то - след Виагра! Пълно фиаско, което често напълно ги отказва от сексуални опити.
Освен това трябва да се отбележи, че често проблемите при мъжете са повече психологически, колкото физиологични Затова, когато един мъж реши да посегне към Виагра, е необходимо да потърси и консултация с психолог/ сексолог. Когато има насложени и нерешени емоционални проблеми, лекарството няма да постигне оптималния си ефект.

3. Цигарите
Тютюнопушенето стеснява съдовете и намалява кръвопотока – не само в кръвоносните клетки, които водят към сърцето. Клетките на пениса са всъщност по-уязвими, защото са по-малки. А по-малко приток на кръв = увиснал член. След толкова ясно и недвусмислено изразяване, има ли смисъл да казваме повече?

4. Шкембето на Дядо Коледа
Закръгленият корем в стил Дядо Коледа може и да придава благ вид на любимия ви, но със сигурност не му помага в секса. Това е така, защото мазнините на корема са различни от мазнините в останалата част на тялото. Коремната мазнина съдържа ензима ароматаза, който превръща тестостерона – хормонът, отговорен за либидото – в женския хормон естроген. По-малко тестостерон означава намалено либидо.

5. Не всички системи са в изправност
Специалистите казват, че за една ерекция е необходимо много системи в тялото на мъжа да функционират правилно. Кръвоносната система трябва да е в изрядност, за да доставя кръв до пениса, нервната система трябва да предава сигнали, хормоналната система трябва да доставя тестостерон, за да се получи правилната химична формула... Това означава, че сексуалната дисфункция е своевременно предупреждение за възможен сериозен медицински проблем. Наистина сериозен: заболяване на коронарната артерия обикновено се развива за три години на еректилна дисфункция; диабет – осем години еректилна дисфункция, а при мъжете с високо кръвно, еректилната дисфункция предупреждава също за инфаркт и инсулт. В този случай еректилната дисфункция е симптом, индикатор за това, доколко опасно е високото артериално налягане. Тя показва, че вероятността от инфаркт или инсулт е по-голяма, отколкото при мъжете с високо кръвно, но без сексуални проблеми.

6. Емоционален багаж
Някои мъже не просто носят “емоционален багаж” със себе си, а просто са затиснати под психо-остатъците от минали връзки. Ако един мъж е минал през сложна раздяла, а партньорката му е била много критична към него като към любовник, той - много вероятно - иска връзка, но не е уверен, че ще бъде способен да се справи като мъж.

7. Съзнанието му е прекалено затормозено
В повечето случаи мъжът търси секс като отдушник от напрежението, но някои ситуации могат да накарат либидото му да “заспи зимен сън”. Понякога човек може да е толкова затормозен с решаването на даден проблем, че сексуалността му остава последното нещо, за което изобщо се сеща. Стресът, също така, може да е причина за силна умора, която в края на деня напълно смазва. В допълнение, определен тип поведение, свързано със стреса – пушене, пиене, преяждане, употреба на лекарства, също влияят негативно върху либидото.Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2024 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .