Банер
full1285617342.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

Лошите знаци на любовта
Написано от Румяна Алексиева   
Сряда, 27 Юни 2007 00:00
Ако този, когото смятате за ваш любим, се държи по някой от описаните по-долу начини, това не вещае нищо добро.

Ето една ситуация, която подлудява всяка жена, като я кара да се пита какво става: мъжът, с който се среща, не се е обаждал от два дни и половина. Или, когато тя му се обади, той е все зает. И тъкмо когато сте решила да скъсате с него, той е на вратата ви, извинявайки се като луд (и не напълно трезвен), след като сте си легнала.
Може ли подобни действия да доказват без капка съмнение, че той не се интересува от връзката ви, толкова колкото вие? Или има някакво разумно обяснение за поведението му?

Колкото и да ни се иска отговорът да е друг, тъжната истина е, че ако един мъж се държи двусмислено, най-вероятно той не ви обича достатъчно. Твърде много, иначе интелигентни и чувствителни жени, изхабяват страшно много енергия в извинения, обяснения и изясняване на едно почти напълно прозрачно и ясно мъжко държание - държание, което ако се разгледа обективно и честно, означава само едно: това не е любовта, която мечтаете да получите.

Ако все още имате някакви колебания по отношение на чувствата на даден мъж, ето един кратък наръчник за това, какво правят мъжете, когато не са заинтересувани, както и някои наистина “измъчени” обяснения, с които жените ги оправдават.

Лош знак № 1: Отнема му повече от 24 часа, за да ви се обади
Липсата на обаждане е най-очевидния сигнал, че става въпрос за безразличен мъж. Жените са склонни да измислят извинения, за да оневинят държанието на мъжа, в когото са влюбени. Например: “Сигурно е много зает. Откраднали са му телефона, където е записан номера ми. Иска да види, дали аз ще издържа...”
Справка с действителността: Ако всичко между вас е “цветя и рози”, ако е доказал любовта си пред вас, иска да се запознае с близките и приятелите ви и ви говори колко ще се радва да се разходите заедно по Сена следващата пролет, може да приемете закъснялото му обаждане като проблеми в работата или спешен случай. Но в повечето случаи, като този с не-обаждането от 2 дни, не става въпрос за цветя и разговори за разходки до Париж, нали? Не, истината е, че той не е толкова заинтересуван от вас. Няколкото часа са едно. Продължителността на работния ден е приемлива. Но повече от 24 часа и той още не се обадил? Освен, ако не е ченге под прикритие, всичко останало означава само едно - не му пука.

Лош знак № 2: Никога няма възможност да се срещне с приятелите или семейството ви - и вие никога не сте виждала неговите.
Извиненията, които жените използват, за да обяснят такова поведение: “Срамежлив е. Иска да прекарва времето си само с мен. Притеснява се, че може да се разочаровам от приятелите му или че няма да може да отговори на високите изисквания на родителите ми.”
Справка с действителността: Колкото и да не ви се иска, този мъж не желае да ви направи част от живота си. Е, ако се познавате само от няколко дни или дори седмици, е нормално човек да иска да бъде сигурен, че този, когото представя пред най-близките си хора, е наистина единствения/единствената. Но ако става въпрос за роман от месеци вече и нещата са все “в процес на развитие”, май не всичко се развива както трябва.

Лош знак №3: Не може да планира нищо предварително
Извинения, които жените използват, за да обяснят държанието му: “Той има много напрегната работа. Бонусът/ повишението му зависи от това, доколко е фокусиран върху работата си през следващите…добре де, за в бъдеще.”
Справка с действителността: Истината е, че има мъже, които не могат да планират времето си за повече от 24 часа. Те са хирурзи на повикване по спешност или пък пожарникари на дежурство. Това са мъже, които не могат да правят планове дори за 2 предварително. Ако се срещате с такъв мъж, сигурно проявявате разбиране. Но нека признаем, че случаят не е такъв. Срещате се с някой, който може да планира дори не само тази, а всички съботни вечери до края на годината, ако пожелае. Сигурно често ви казва:’Ще измислим нещо’. Диагнозата: той ви възприема като възможно забавление, но не е сигурен кога точно ще му се прииска да се забавлява с вас.

Лош знак №4: Често ви се обажда или ви навестява късно вечер, когато е пийнал.
Извинения, които жените използват, за да обяснят държанието му: “Вярно, че е късно, малко след времето ми за лягане и той заваля думите, но пък ме нарича “мила”, “любима” и “сладко котенце”. Донесъл е и цветя. Това все пак е нещо.”
Справка с действителността: Да, мъж, който действа по този начин има някакъв интерес и това е... секса. Ако желаете това – значи няма проблем. Но трябва да бъдете честна със себе си. Защото истината е, че той сигурно нарича “мила”, “сладка” и “хубавице” и сервитьорката, която харесва. И асистентката си. И...още много други.

Лош знак №5: Оставя ви да се съмнявате във…всичко
Извинения, които жените използват, за да обяснят държанието му: “Може би не е разбрал, че исках да се видим този уикенд. Или може би е срамежлив, или може би съм го поуплашила, или…” Оттук нататък вече става ясно, нали?
Справка с действителността: Една от най- големите истини за мъжете е, че те обикновено не усложняват нещата. Ако някой мъж желае една жена, тя бързо разбира това. Няма никакви тайни и мистерии. Той я търси по телефона. Изпраща й e-mail-и и sms-и. Съвсем недвусмислено й показва желанието си за по-голяма близост.
Така че, ако забележите някой от горните признаци в поведението на мъжа, който ви е запленил, по-добре спрете, докато не сте изразходила твърде много чувства, време и енергия в нещо, от което няма да получите нищо в замяна.



Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2024 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .