Банер
ОДИН.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

ЧУДОТО, НАРЕЧЕНО ЖИВОТ
Написано от Маг Селена   
Сряда, 31 Октомври 2007 00:00
При дълбоко духовните хора аурата е синя, но най-поразителни оттенъци тя придобива при тези, които притежават висша степен на просвещение.

Както знаем, материалното тяло далеч не изчерпва човека като цяло. И всички ние имаме няколко тела – невидимо, ефирно и това вече е признато от науката.

Имаме и меридиани, пренасящи през тялото ни енергийните потоци, благодарение на които се случва чудото на самия живот. С една дума – навсякъде и всичко е енергия: нещо неуловимо за просто, невъоръжено око.

И почти всички ние, когато се лекуваме от някакво заболяване, се доверяваме основно на това, което може да се пипне с ръце, да се усети неговият вкус, цвят и т.н.

Африканците обаче не отхвърлят и се придържат и към нещо друго - например според тях цветът на лекарството, таблетката, отговаря за определена болест, или по-точно всяка болест предпочита съответния цвят.

Това съобщение, направено от африкански лекари, естествено било посрещнато с усмивка. Но напразно.

Защото “неуловимото”, което реално определя състоянието на нашия организъм (т.е. Енергията), не може да не реагира на цветните вълни. И наистина реагира, учените са открили това явление със специална апаратура.

ЦВЕТЪТ НА СТРАХА Е СИН

Всички ние сме чували или изричали израза: “От страх ми спря дишането”, или “От сътресение ми спря дишането, сякаш нещо ме хвана за гърлото”. Значи ударът е нанесен върху петата чакра.

Тя е свързана с дишането и гласа и е оцветена в син цвят. Именно тази чакра определя емоционалността и дълбочината на чувствата. Оттук и цветът на страха – не е черен или кафяв, не е дори червен. Страхът има син цвят.

Така че не си и помисляйте да успокоявате изплашеното дете с помощта на синя топка например. Така истерията му само ще се засили.

А смелите и енергични хора се успокояват със синия цвят, защото ги умиротворява, нормализира налягането и дишането, нормализира и сърцебиенето им. Тях синият цвят просто ги отпуска.

Синият цвят се използва при лечение на възпалителните процеси в черния дроб, при заболяване на гърлото, при възпаление на гласовите връзки. Ако искате да отслабнете, си купете съдове със син цвят и масата покрийте със синя покривка.

Синият цвят помага при всички ревматични заболявания, при жълтеница и изгаряния. Вземете парче син плат и го сложете на болното място. Дръжте го 5-10 минути. Такава апликация се прави четири пъти на ден. Не по-често. Наситеният син цвят предизвиква различни вътрешния възпаления.

“МАСТИЛЕНАТА НОЩ” НЕ ТРЯБВА ДА ВИ ПЛАШИ

Синият цвят е цветът на “мастилената нощ”, която дарява отдих и покой на зрение, което е уморено от ярката слънчева светлина. Може би затова народите от Древния Изток са имали изключително пристрастие именно към синия цвят.

Синият цвят символизира вечността и устойчивостта, тайната и Божествеността. Той е символ на вечното успокоение. От някои икони в момент на Преображение извира синя светлина.

Шестата чакра – аджана, - наречена още “третото око”, е свързана с епифизата. При обикновените хора тази чакра е закрита. Тя също е оцветена в синьо - та нали именно този цвят е носител на информация за умеещите да я разчитат.

Лечебното действие на сините тонове е неоспоримо. Синият цвят е много силен антисептик и помага в борбата с инфекциите и треската. Той лекува главоболие и разстройство на стомаха.

Освен това облекчава състоянието на хора, подвластни на меланхолия, хипохондрия, истерия, епилепсия. Синият цвят е ефективен и при превъзбуждане на сексуална основа.

СЪЗЕРЦАВАНЕТО НА СИНЬОТО ПРОСТРАНСТВО ЛЕКУВА МАНИАКАЛНИ ПСИХОЗИ

Индийски специалисти твърдят, че хора с психични разстройства, в това число с маниакални психози, ако бъдат настанени в стая със сини тапети и пердета, със синя светлина, не само че се успокояват, но може и напълно да оздравеят.

Но и това още не е всичко. Синият цвят регулира функциите на ендокринната система, задържа развитието на старческото слабоумие. Т

Този цвят е подходящ за отслабнали и уморени очи, особено при хора, занимаващи се с умствен труд. Те стават попродуктивни, умората им намалява, ако на прозореца има сини щори, а на бюрото си държат лампа със син абажур.

Ако някой от вашите познати е способен да вижда аурата на човека, той може да диагностицира състоянието на духа му.

Оцветяването на аурата и нейният цвят се основават на два аспекта. Първият - това са нашите мисли, тяхната насоченост и зрялост. Вторият аспект са нашите емоции и страсти, обхванали ни в този момент.

В зависимост от духовното израстване на човека цветът на аурата се променя. При дълбоко духовните хора аурата е синя, но най-поразителни оттенъци тя придобива при тези, които притежават висша степен на просвещение.

ЛЕВИТАЦИЯТА Е ОТДАВНА ИЗВЕСТНО ЯВЛЕНИЕ

Ако си зададем въпроса какво знаем за самите себе си, много от нас биха казали: достатъчно, за да живея спокойно живота си. Други ще кажат: ако пред хората се разкриват все нови и нови възможности, значи на някого това е необходимо. И така се появяват удивителните открития.

Явлението левитация е отдавна известно. В първата половина на ХХ век огромно впечатление направили “полетите” на английския екстрасенс Даниел Юм.

Сред присъстващите на неговите сеанси били известният английски учен Уилям Крук, президент на Английската академия на науките, писателят Марк Твен и други известни хора.

Очевидец на това станал и Александър Толстой, който след това писал на жена си: “Юм се издигна във въздуха. Когато висеше над нас, аз можех да го докосна с ръце”. А ето и описанието, направено от съвременник-журналист:

“Съвършено неочаквано за голяма част от събралите се хора Юм се издигна във въздуха. Аз го държах за ръка през цялото време, усещах и краката му – те висяха на разстояние един фут над пода (30 см - бел.ред.). Цялото му тяло трепереше от чувство на страх и радост и затова говореше с пресипнал глас. На няколко пъти изхвръкваше от пода”.

МОЖЕ ЛИ ЧОВЕК ДА ВИСИ ВЪВ ВЪЗДУХА, БЕЗ ДА ПАДНЕ

Оказва се, че може. Интересни опити по левитация били проведени и в Русия. Московският екстрасенс Ермолаев заставял предметите да висят във въздуха.

Подобни експерименти се провели и в други лаборатории. Съсредоточавайки се по определен начин, екстрасенската Шевчик правела така, че предметите да висят във въздуха.

Тя вземала някакъв предмет с пръсти, повдигала го и чувствала, че той въобще не тежи. Отдалечавала пръстите си и той известно време оставал да виси във въздуха.

Уникални опити по левитация се провели в университета в Грозни в катедрата по психология под ръководството на професор Волков.

Студентът Сулумов седи в кресло, което е поставено на плоски тежести на пода. На таблото свети постоянна цифра, отразяваща теглото на участника в експеримента. Опитът се провежда в присъствието на внушителна и авторитетна комисия от учени.

Започва хипнотизиране. Създава се внушение за загуба на тегло. След това при броене до три теглото изчезва. Стрелката на таблото пада до нула, човекът става безтегловен…

ЙОГИТЕ ОБИЧАТ ДА СЕДЯТ В ПОЗА ЛОТОС

През 1971 година в САЩ, в щата Айова, бил основан университет, чиято цел била да онагледи резултатите от състоялите се през юли 1986 година във Вашингтон съревнования между летящи йоги. Съревновавали се около 20 човека.

В програмата на съревнованията влизали следните “дисциплини” – висок полет (рекорд 60 см), дължина на полета (рекорд – 1,8 м) и полети на дистанция 25 м с препятствия на височина около 20 см.

Обаче заявката в дадения случай, както казват, била няколко пъти завишена в сравнение с възможностите на състезателите. Учените от САЩ, Индия, Австрия и Великобритания провели и провеждат широкомащабни експерименти над йогите.

Засега резултатите не са завидни – те се издигат на височина 1,5-2 м. При това йогите седят в поза “лотос”, скръстили крака, а ние всички знаем, че няма мускули, способни да се издигнат на височина в такава поза.

Вече дори има хора, които са способни да висят във въздуха и дори да сменят височината.

АКО ЖЕЛАЕШ ДА ПОЛЕТИШ, ТРЯБВА МНОГО ДА ГО ИСКАШ

Учените смятат, че това е само началото на стадий, след който ще последват свободните полети. Съвременната техника позволява да се замерват някои физиологични параметри на човек в полет.

Първо, настъпва пълно и продължително спиране на дишането, като при специфична медитация, а впоследствие се променя и самият начин на дишане.

В древни индийски книги се казва, че при такова състояние в белите дробове се образува кухина, която повдига човека.

Значи “ако пожелаеш да полетиш в небето, трябва много да го искаш”. Вероятно е точно така.

Но такова желание ще се появи само когато в процеса на своето развитие човечеството наистина има необходимост от това. Защото е много по-удобно да си летиш в самолета.

от в-к "Врачка"


Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2024 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .