Банер
10997358_927266497298074_3415742001400658462_o.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

Шест причини, които запращат жените в чужди обятия
Написано от Ивайло Иванов-IYI   
Петък, 08 Юни 2007 00:00
За да реши една дама да влезе под завивките на чужд мъж, е необходимо много повече от удобна възможност
Има шест основни причини, които запращат дамите в чужди обятия. Според различни проучвания процентът на жените, които изневеряват на партньора си, е вече близо 50.

Защо? Лесният отговор е, че съвременните, работещи дами имат същите възможности, с каквито мъжете винаги са разполагали, за да го правят.

Въпреки че този отговор е принципно верен, за да реши една жена да влезе под завивките на чужд мъж, е необходимо много повече от удобна възможност. Ето и шестте основни причини, независимо дали те са основателни или не.

1. Близостта поражда безразличие
Най-често срещаното оправдание за изневяра на жените е, че мъжете им са започнали да ги приемат за даденост. Съпружеските разговори се ограничават до оценките на децата в училище, сметките за плащане, ремонта на жилището и други прозаични теми.

Тъжната истина е, че много от съпрузите спират да разговарят. Онези неща - мечтите, надеждите, плановете, които преди са обсъждали с часове, лежащи в обятията си, преди появата на децата и потъването в битовизма на ежедневието, изглеждат неуместни и несериозни в улегналото семейно статукво.

Когато липсва общуване, което е толкова важно за жените, за да се чувстват те удовлетворени емоционално от отношенията с партньора, те започват да търсят навън тази специална връзка, а проявата на внимание от страна на някой мъж става изключително съблазнителна.

2. Живеете паралелно, а не заедно
Може би някога сте вървели заедно, ръка за ръка. Но постепенно интересите ви са започнали да се разминават. Вашият партньор предпочита да прекарва свободното си време с приятели на бира, докато вие отивате на кино.

Когато двама души започнат да правят нещата поотделно, шансовете да потърсите някой, който споделя вашите интереси, нарастват. В един момент идва прозрението, че се чувствате по-близка с онзи мъж, с който за пети (случаен?) път споделяте кутия пуканки в киносалона, отколкото със съпруга си. И някак неусетно той вече станал Иван, а вие - Елена, които слагат рога на Петър.

3. Огънят на страстта се превръща в купчина пепел
Някои жени имат добри бракове - нещата са наред, децата са добре, съпругът не е лош, но те са отегчени и имат нужда от нови предизвикателства. Тази, която изневерява, често пъти търси вълнуващата тръпка да бъде прелъстителка и да провери доколко все още е привлекателна за другия пол и е в състояние да съблазнява.

4. Фактите сменят илюзиите
Когато романтиката отмине и розовите облаци се разсеят, жената осъзнава, че фантастичният мъж, в който се е влюбила, го няма. Вместо рицар, той се оказва досадник с неприятни навици.

Дами, които са имали фалшиви илюзии, са склонни да изневеряват, защото всъщност никога не са познавали истински мъжа до себе си или са се надявали да го променят. Когато приказката се обърне, принцът става жаба, а принцесата му изневерява с надеждата, че ще намери (отново) истинския принц.

5. Егото се нуждае от подхранване
Дори когато една жена има връзка с прекрасен, любящ мъж, тя все още може да се нуждае от подхранване на самочувствието си. Да спи с някой друг е най-лесния начин да си докаже, че е жалана и я "бива".

6. Време за разплата
Малко неща могат да вбесят една жена повече от това, да хване съпруга си в изневяра. Когато се случи, някои дами смятат, че имат право "да си го върнат" и че с изневярата ще излекуват наранените си чувства.IYIДобавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2021 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .