Банер
post-1361681-1292427983.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

ПРЕДСТАВИТЕЛИТЕ НА ВИСШАТА ДУХОВНА ЙЕРАРХИЯ
Написано от Маг Селена   
Петък, 07 Декември 2007 00:00
Най-високо във Висшата Духовна Йерархия стои ПЛАНЕТАРИНЯ ЛОГОС - най-висшия КУМАРИ ВИВАМУС. Сам по себе си той представлява Душата на Санат Кумара, Богът на планетата Земя.

 Повелителят на планетата ни, САНАТ КУМАРА, получава ръководство от Вивамус, така както високо развитите духовно хора получават ръководство от собствените си души.

Негови сътрудници и съветници са шестте Личности, наречени Пратиека Буди. Тримата от тях са олицетворение на дейната, разумна и изпълнена с любов Воля. Стоящи около Повелителя на Света, но уединени и езотерични, са другите трима Кумари, които са неизвестни - за сега. Единственият Посвещаващ всички по-ниско стоящи в Йерархията, наречен в Библията „Всевишният", е Санат Кумара.


САНАТ КУМАРА - БОГЪТ НА ПЛАНЕТАТА ЗЕМЯ
Повелителят на земния свят Санат Кумара, ръководи всяка една единица в структурите на Земята и насочва цялата планетарна еволюция. Той е отговорен не само за еволюцията на човечеството, но също така и за всички други същности на Земята от минералното, растителното и животинското царства.

Цялата Земя живее в неговата великолепна аура. Физическото тяло на Санат Кумара се проявява изцяло под формата на Земята, като лицето му може да бъде видяно от строго определена височина, очертано от сушата на планетата ни. Основните сензитивни „органи" на Санат Кумара са разположени в Япония, Азия, Русия и Европа.

От своя Трон в Шамбала той ръководи духовната Ложа на всички Възнесени Учителите, Адепти и Архати. Повелителят на планетата ни също така присъства на всичките Посвещения при всеки един човешки индивид, като на първите две положението му е под формата на безмълвен наблюдател.

Едва при третото, четвъртото и пето Посвещение обаче, Санат Кумара заклева Посветения, като му се явява. Този факт е потвърждение за Неговото одобрение. По този начин Повелителят се занимава пряко с „Его-то" на менталното поле.

Упоменато е, че със Санат Кумара от Венера са дошли още сто и четири Кумари на Земята или общо сто и пет, като синтезиращата единица е самият Повелител на Света.

В проявлението на „дълбока сянка" до Санат Кумара се намират Тримата „неизвестни" Кумари, за които още никъде нищо не се споменава. Заедно с останалите трима Кумари или Буди на дейността и Повелителят на планетата ни, Те представляват седморката от основното ядро на ръководството за управление на Духовното развитие на човечеството.

През всеки един от тях преминава жизнената сила на планетарен лъч, съдържащ пълния спектър на цветовата гама на Небесната Дъга. Санат Кумара е синтезиращият фактор и въплъщение на Седмия лъч, отразяващ Бялата Светлина, израз на „Символа на Живота и Любовта".

И ако всеки човек наистина почита Бога, то значи, че почита Санат Кумара. И ако пазим природата, грижейки се за всяка една земна твар, и ако се подчиняваме на всички нейни властващи закономерности, то значи пазим Земята на Бога ни, значи живеем правомерно.



ВЛАДЕТЕЛИТЕ НА КАРМАТА
На това  Божестевно равнище в Шамбала работят още един тип същности -ВЛАДЕТЕЛИТЕ НА КАРМАТА, които директно контролират еволюцията на човешкото царство. Тяхната основна функция е правилното разпределение на Кармата и въздействието им над всеки човешки индивид.

Те също така осъществяват и контрола над Хрониките Акаша, като едновременно съхраняват информационния фонд и разрешават достъпа до него.

Владетелите на Кармата са трима - Великия Божествен Насочващ, Богиня Свобода и Владичица Нада.

Заедно с Владетелите на Кармата се трудят голяма група Ангели и Посветени, които допълнително регулират Кармата на всички равнища. Освен това Те помагат също така на Душите да се въплъщават в нужното време и срок в съответствие с техния лъчев тип.



МАНУ ИЛИ АЛЛАХ ГОБИ
Това са първите титли на преките сътрудници на Санат Кумара. Тяхното духовно издигане е дало голямата възможност на Повелителя на планетата ни да се издигне в настоящото си ниво.

Ману означава отговорник за изпълнението на Волята на Планетарния Логос. Ману е титла подобна на земната титла „президент", но истинското име на съответната Духовна същност, изпълняваща тази функция е АЛЛАХ ГОБИ.

Той е в тясно сътрудничество с Ангелите-строители и с измененията, произтичащи в структурите на земната кора. Именно Ману е този, който заедно със своите сътрудници се опитва да даде правилна насока в развитието на световните държавни структури и позитивно направление в качествата на световната политическа платформа.

Дейността на Ману определено не е леко достъпна функция, тъй като отговорностите, които поема духовната същност са прекомерно големи и почти непостижими за човешкия индивид. И ако работата на Ману е изключително натоварена и темпото на времето е забавено, то това означава, че на неговата вибрация са се настроили прекалено много хора с „политически апетити", което затруднява функцията му.

Върху Сътворението на материята и нейната форма въздействат Седемте космични Лъча, които достигат до безкрая на Вселената. Първите три Лъча отговарят за проявлението на Аспектите: могъществото на Волята, Любовта и Мъдростта, както и Активният Творчески Разум. Именно в Плана на Първия лъч, Могъществото на Волята, действа самият Ману.

Първият Лъч е „изчистващ" от негативните наслоявания в сферите на Живота, като в него освен Волята и Могъществото се включва и Пробуждането. Действието му е с почти моментален ефект, като разрушава старото и дава път на новото.

Енергията му е изключително динамична, а цветът й е червен. Тези, които се намират във вибрацията на този Лъч притежават голяма лична Сила, която може да бъде използвана еднакво и за добро, и за лошо. Първият Лъч е и Лъча на Войната.

Хората, които действат и работят в Плана на Първия Лъч са с водещи функции на лидери във всички сфери от живота на Планетата ни. И ако подобни човешки личности не са допълнително хармонизирани от Лъчението на Втория Лъч, (Любовта и Мъдростта), то те стават безкрайно жестоки и сурови, и са в състояние да извадят Планетата Земя от Галактическият й баланс, като я доведат до неминуема катастрофа, породена от пълното безумие на алчността за Сила, Власт и тотални финансови облаги.

Днес Планетата Земя е подложена на абсолютна разруха, подклаждана от неконтролируеми и напълно безотговорни в могъществото си световни лидери.

И МАНУ - АЛЛАХ ГОБИ действа с пълна мощ за „изчистването" на планетата ни. Затова ще има много тежки и пагубни войни, жестоки епидемии и мор, породени от духовната безпросветност и невежество, в които тъне 90% от човечеството на Планетата Земя.



ДЛЪЖНОСТТА НА ХРИСТА ИЛИ ГОСПОД МАЙТРЕЯ
Вторият лъч в дейността на Йерархията има отношение към аспекта на Любовта и Мъдростта Божия. В него се вмества длъжността на ХРИСТОС, Световния Учител или Бодхисатва.

ХРИСТОС не е име, а титла, която според земните представи можем да оприличим на министър-председател. ХРИСТОС означава още ВЕЛИК ПОСВЕТЕН, в случая отговарящ за дейността във Втория лъч, името на който е ГОСПОД МАЙТРЕЯ. Този ХРИСТОС не е Иисус Христос!!!

Той е Великия Владетел на Любовта и Състраданието. Бил е отговорен за съдбата на човечеството в продължение на 600 год. пр.н.е., като негов предшественик е Гаутама Буда. Чрез МАЙТРЕЯ се проявява енергията на Планетарният Логос, Санат Кумара.

На ХРИСТОС е възложено ръководството за духовното развитие в съдбите на хората. Работата му се състои в това, да им помогне да осъзнаят себе си като носители на Божествения принцип и да разширят личното си съзнание до степента на Христовото.

Майтрея е в тясно сътрудничество с МАНУ и МАХАЧОХАНИТЕ, които се помещават в третия отдел на Йерархията.

Втория отдел е тясно свързан с аспекта на духовното обучение и образование на човешкия индивид. В основни линии това е Великото Единство на въпросната троица, която се явява основен фактор за подготовката на почвата за цялостното екстернализиране на Йерархията.

ХРИСТОС е първият от земното ни човечество, достигнал целта на индивидуализирането на Духовната Личност. Възходът му е бил толкова бърз, че по времето на Атлантида Той се е намирал на Пътеката на Изпитанията. От гледна точка на еволюцията бързото разгръщане на духовното развитие на Христос е абсолютно несравнимо. То никога не е било повторено, макар, че днес на планетата ни живеят хора, кои­то започват да се развиват с подобна скорост.

МАЙТРЕЯ, Световният Учител, насочва вътрешното съзнание в жизнения или духовен аспект. Той се стреми да придаде енергията на формата по такъв начин, че тази форма да се отхвърли и освободеният дух да се върне на мястото, откъдето е дошъл, когато настъпи подходящият момент.

Напускайки Земята, ХРИСТОС въпреки всичко е останал в духовните й планове. Но единствено онези, които познават Пътя на Познанието могат да го открият жив във физическо тяло в Хималаите.

На МАЙТРЕЯ са известни всички „търсещи познанието" и макар, че те могат да не го осъзнават, светлината, която Той им изпраща, стимулира духовните им желания. Насърчава ги в тяхната искрицата борещ се живот и подтиква пробудения човек, докато настъпи онзи изключителен ден, в който те ще застанат един срещу друг очи в очи.

В продължение на две хиляди години Той е бил върховен Ръководител на Невидимата Църква, т.е. Духовната Йерархия, съставена от Последователи от всички вероизповедания.

ХРИСТОС е СВЕТОВЕН УЧИТЕЛ, а не ХРИСТИЯНСКИ УЧИТЕЛ. Самият Той е казал, че има и други паства, и за тях означава същото, както и за правоверния християнин.

ХРИСТОС се явява като Ръководител на Йерархията. Той работи за всички хора, без значение от вярата им. ХРИСТОС не принадлежи на християнския свят повече, отколкото на будисткия, на мюсюлманския или на света на другите вероизповедания.

И с приближаването на Новата Религия ще се набляга на тази истина. Ще се дава израз на живота, а не на смъртта. Ще се преподава постигането на духовност чрез живота, проведен съобразно духовните правила.

ГОСПОД МАЙТРЕЯ, Синът на Бога, е потеглил и не идва сам. МАЙТРЕЯ е този, който спасява хората чрез силата на своя пример. Предният му отряд е вече тук и Планът, който трябва да следват, е изяснен. И нека целта бъде разбирането.



МАХАЧОХАН Е ВЕЛИКИЯТ ВЛАДЕТЕЛ НА ЗЕМНАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ

МАХАЧОХАН е главата на отдела на Духовното управление. Той управлява Третият лъч и има отношение към Качеството на Активният разум. Името на МАХАЧОХАН на този етап от времето все още не се разгласява дори и в най-тесен кръг от Посветени.

Днешният МАХАЧОХАН не е онзи, който е заемал длъжността при създаването на Йерархията преди осемнадесет и половина милиона години. По това време той е бил един от шестте Кумари, и е бил въплътен в ефирно тяло през периода на втората подраса от коренната атлантска раса.

Принципно действието на МАХАЧОХАН е в насока утвърждаването на тържеството на Разума на планетата Земя. То прониква мощния подтик на света към неговата собствена еволюция. В Земният план той осъществява проявлението на Волята на Създателя.МАХАЧОХАН командва природните сили.Той приема енергия от гърления център, т.е. пета чакра, на Планетарният Логос - ВИВАМУС.

Първите два отдела в Третия лъч правят същото, но тяхното действие не се изразява чрез конкретни способи.

Общо трите Велики отдела в Йерархията (МАНУ, ХРИСТОС и МАХАЧОХАН) представляват аспектите на Волята, Любовта и Разума на Планетарният Логос, с който е свързан Богът на Планетата Земя САНАТ КУМАРА. Тяхната дейност може да бъде определена също така и в сферите на религиите на цивилизацията ни.

Резултатната работа и отговорност на МАХАЧОХАН значително са се повишили. Благодарение на това САНАТ КУМАРА и „колегите" му са преустроили Третия отдел.

МАХАЧОХАН е бил приближен до САНАТ КУМАРА, което пък е довело до духовно повишение на всички останали „работници" от отдела. Той ползва директиви от ХРИСТОС, от Будите на действията (Кумарите), и разбира се преди всичко от САНАТ КУМАРА.

МАХАЧОХАН също получава пряко енергийно вливане от Слънчевият Логос и от неговия Махачохан от третия лъч на равнището от Слънчевата Йерархия. А от Земния МАХАЧОХАН тази енергия протича към СЕРАПИС БЕЙ, както и към ХРИСТОС, и МАНУ, а после се разлива във всички останали направления.

Искам да спомена, че МАХАЧОХАН е недостъпен за контакти с представителите на Земята, защото е ангажиран с изключително много задължения.



ЧОХАНИТЕ

ЕЛ МОРИЯ (ЧОХАН)
Помощник на Аллах Гоби е Чохан Ел Мория, който ще заеме впоследствие негото място.

Четвъртият лъч и четвъртият отдел се намират под покровителството на МАХАЧОХАНА от третия отдел. Тук, вече под титлата ЧОХАН, се явява Учителят ЕЛ МОРИЯ, а негов подвластен в същия този лъч е Владетелят ПАВЕЛ ВЕНЕЦИАНЕЦ.

Четвъртият лъч в ниския си аспект поражда конфликтите, а във висшия си аспект създава хармонията.
Кой всъщност е ЕЛ МОРИЯ? Той е висш Учител който действа в Департамента на Първият лъч, съвместно с МАНУ(Аллах Гоби). Департаментът има главно отношение към установяването на Божествената Воля, тук, на Земята.

Ел Мория работи в тясна връзка с КУТХУМИ. Те са двамата от ТРИТЕ МЪДРЕЦИ, които при раждането на ХРИСТОС отиват да намерят мястото му на раждане, за да Му се поклонят. Ел Мория е преживял много животи и опитности от спиралата на живота си в Индия.

Бил е жрец, принц, търговец... Имал е и няколко живота на Запад: преди 5000 год. е живял в Северна Америка, а в Южна Америка е бил индианец от племето инки. Бил е също така Върховен жрец при ацтеките. Преживял е и няколко много плодотворни живота и в Атлантида, бил е и фараон в Египет...

Понастоящем работата му и съответно задълженията му към Земята са да реализира Волята на Санат Кумара и Владетелите на Земята, които изпълняват Плана. Дължа да отбележа, че данните за дейностите на Ел Мория са твърде оскъдни поради причината, че той е един от Висшите Велики Посветени, за които много, много не се дава гласност, поради високия му ранг като функциите му се пазят в тайна.




КУТ ХУМИ (ЧОХАН)
Главен асистент и приемник на ГОСПОД МАЙТРЕЯ е Учителят КУТХУМИ, който ще приеме титлата ХРИСТОС, придвижвайки се напред по скалата на космичната еволюция. КУТХУМИ ръководи Големите Ашрами във физическия свят.

Понастоящем самият той се занимава с процеса на екстернализирането на много други Учители тук, на Земята. А ДЖУАЛ КХУЛ е помощник на КУТХУМИ.

Работата на КУТ ХУМИ като член на Планетарната Йерархия се състои в това: да оказва помощ и поддръжка на Христос, Световния Учител. Основната му дейност е да носи Любов и Мъдрост на света, като Любовта е творческия материал, а Мъдростта организира неговата форма.

КУТ ХУМИ е член на Планетарната Йерархия отпреди около 5000 години. Той е Владетелят на Втория лъч и е подчинен на ГОСПОД МАЙТРЕЯ. Многократно се е прераждал и е съществувал редици животи във физическо тяло.

Един от животите му е бил на строителя на Тадж-Махал, като е показал, че Любовта може да бъде изрезена чрез красотата. А когато е бил Питагор е доказал, че същата може да бъде изразена и под формата  на научна или ма-тематическа структура за съществуването на Земята.

А в облика на един от Тримата мъдреци, тръгнали да се поклонят на Христовото Рождество, се е наричал Балтазар. През средните векове в качеството си на свещеник във Франция като, е написал малък трактат за Любовта.

Когато хората  на Земята започват своите сбирки за молитви и медитации енергията излъчвана от Христос и КУТ ХУМИ ги поддържа и вдъхновява. КУТ ХУМИ работи във Втория Лъч; управляващ  Планетарната Йерархия.

Заедно с него работи и   Учителят   Тибетец  ДЖУАЛ КХУЛ - неговата дейност сес сътои в това да разпространява сред земните ученици духовното познание. Повечето от физическите си животи е прекарал в Тибет като в последния си е бил тамошен монах.

ДЖУАЛ КХУЛ работи също така в тесен контакт с ЕЛ МОРИЯ и СЕН-ЖЕРМЕН. Всеки път, когато тези Учители разберат, че някой пише книга или проявява дарба към разпространяването на информация под каквато и да било форма, Те установяват веднага контакт с него чрез каналите, по които работят.

Точно това е поводът да назовават ДЖУАЛ КХУЛ още и ВЕСТИТЕЛЯ, а другото му име пък е ТИБЕТЕЦА.

А що се отнася до Петия Лъч и Петия отдел, негов Владетел е ВЛАДИКАТА УЧИТЕЛ ИЛАРИОН.

Те имат отношение към конкретните знания в науката. В тази насока Учителят ИЛАРИОН не работи сам, негов помощник е Учителят Марко, за когото мнозина не са и чували.. В тяхната дейност особено внимание се отделя на менталната мощ. Работещите в този лъч притежават способността да разделят съзнанието си едновременно в много направления. Учителят Иларион не взема много ученици защото е извьнредно напрегнат в работата си около Плана за Новата Ера.

Тази функция, както ДЖУАЛ КХУЛ при КУТ ХУМИ, поема с по-голям капацитет и сила Учителят МАРКО. Учителят МАРКО дава достъп и реализация до всички научни достижения, имащи място в света по настоящем. Той укрепва  менталните  и   висши способности, ако някой го  помоли за помощ по име. Друго негово направление за помощ на човечеството е то да се настрои не само към конкретно-научното, но и към интуитивното мислене.

Учителят ИЛАРИОН стимулира и всички изследвания по отношение на психиката и именно благодарение на тази негова дейност е положено и началото на спиритуалистичното движение. Под негово наблюдевие се намират всички, които са завладени от висшия психически ред, като им помага да доразвият силите си за служба на човечеството.


СЕРАПИС БЕЙ (ЧОХАН)
Той се явява като посредник на МАХАЧОХАН за контакти с енергиен поток, който командва той. Но едва когато получи личното одобрение на МАХАЧОХАН, той дава и съответното направление на потока информация за контакт със земен жител.

Третият Лъч е много практичен в своите форми и методи в много по-голяма степен от всички останали лъчи. А СЕРАПИС БЕЙ е този, който оказва голяма помощ на МАХАЧОХАН в ръководството на Четвъртия, Петия, Шестия и Седмия Лъчи, както и на оглавяващите ги Учители.



ПОМОЩНИЦИТЕ НА МАХАЧОХАНИТЕ СА ВЛАДИЦИТЕ

Що се отнася до ВЛАДИКА ПАВЕЛ ВЕНЕЦИАНЕЦ, той е в много тясно сътрудничество и със същност от още по-високо стъпало в Духовната Йерархия. Тук става дума за АРХАНГЕЛ ГАВРАИЛ, който преди всичко е свързан с изкуството, но вече в ЦАРСТВОТО НА АНГЕЛИТЕ.

Павел Венецианец е под непосредствена опека на Господ Майтрея, а в същото време и на Серапис-Бей.
Четвъртият лъч и отдел на равнището на Възнесените Учители винаги е изпълнен с невероятна хармония.

Единствено тогава, когато проявлението му стигне до Земята и в него започнат да се въвличат вибрациите от човешките личности, той става конфликтен.

Четвъртият отдел е познат и с това, че дава на хората чрез техните свръхсетивни органи да възприемат определен вид информация за структурите, функциите, както и знанията за и от Висшата Духовна Йерархия на планетата ни.

Но държа да отбележа, че хората, които получават информация по сензорен път, не се чувстват щастливи докато не внесат духовната красота в обкръжаващото ги пространство, обществена и приятелска среда и на преден план в личният аспект от живота си, във всички негови сфери.

 Учителят ИЛАРИОН не работи сам, негов помощник е УЧИТЕЛЯТ МАРКО, за когото мнозина не са и чували. В тяхната дейност особено внимание се отделя на менталната мощ. Работещите в този лъч притежават способността да разделят съзнанието си едновременно в много направления. Учителят Иларион не взема много ученици защото е извьнредно напрегнат в работата си около Плана за Новата Ера.

Тази функция, както ДЖУАЛ КХУЛ при КУТ ХУМИ, поема с по-голям капацитет и сила Учителят МАРКО. Учителят МАРКО дава достъп и реализация до всички научни достижения, имащи място в света по настоящем. Той укрепва  менталните  и   висши способности, ако някой го  помоли за помощ по име. Друго негово направление за помощ на човечеството е то да се настрои не само към конкретно-научното, но и към интуитивното мислене.

Учителят ИЛАРИОН стимулира и всички изследвания по отношение на психиката и именно благодарение на тази негова дейност е положено и началото на спиритуалистичното движение. Под негово наблюдение се намират всички, които са завладени от висшия психически ред, като им помага да доразвият силите си за служба на човечеството.



ВЛАДИКАТА ИИСУС
Учителят ИИСУС е Чохан в отдела на шестия лъч и се явява негов владетел. Иисус е войнствена фигура с преобладаваща огромна сила, воля, любов и е привърженик на извънредно строгата дисциплина.

В този лъч се ръководи развитието на християнската религия още от самото й създаване.

ИИСУС има особен подход към тази работа, благодарение на престоя си в Палестина и на това, че е обучаван на Изток, в Тибет, в продължение на осемнадесет години, които в Библията се водят като "изгубени". Именно той е разпнатия на Земята Иисус Христос!

Учителят ИИСУС в момента не работи с голямо количество ученици, защото ГОСПОД МАЙТРЕЯ го е натоварил със задачите по много , други проекти, които в момента се реализират в земните планове. По този начин ИИСУС подготвя почвата за появата на ГОСПОД МАЙТРЕЯ на Земята.

Той работи още и за извеждането на човечеството от дълбоко загнездените в него страх и съмнения, с цел да се пробуди Христовото съзнание във всеки един индивид.



ВЛАДИКАТА СЕН ЖЕРМЕН
Седмият лъч заедно с отдела му се намира под покровителството на МАХАЧОХАНА и третият отдел. Той е свързан с церемониалната магия и ритуали, ръководени от Учителя СЕН ЖЕРМЕН, известен още като Учителя РАКОЦИ.

СЕН-ЖЕРМЕН е този, който се готви да заеме поста на МАХАЧОХАН и да напусне поста си на глава на Седмият Лъч. Трябва да отбележа дори, че на СЕН-ЖЕРМЕН вече са му предлагани и други постове, различни от тези в нашата Слънчева система, тъй като съществува подобно правило.

Но той е отказал тези постове и с високата си отговорност да поема големи рискове в сферите на нашата слънчева система е останал да работи като изключително вещ Учител в Седмия Лъч на Висшата Духовна Йерархия.

Предишните животи на СЕН-ЖЕРМЕН са оказали невероятно въздействие на планетата Земя и сега той най-отговорно продължава да налива жизнени енергийни сокове в Седмият Лъч.

Така подсилва изключително много въздействието на МАХАЧОХАН за благотворното му влияние като Велик Владетел на Земната ни цивилизация.

Неговата основна задача като член на Земната Йерархия се състои в това, да осигурява светлината на Виолетовия лъч, фокусирайки го върху Земята така, че всички човешки индивиди да могат да го използват за извисяване в духовното си развитие.

Седмият лъч е свързан също така с петте висши лъча, които са започнали да се проявяват едва през 1970 година. Те са осми, девети, десети, единадесети и дванадесети лъч. Енергийните им субстанции са насочени към Земята от същността на САНАТ КУМАРА чрез Шамбала, като впоследствие се предават на седмия лъч.

СЕН ЖЕРМЕН често използва и ангеличните структури на Великите Ангели. Той се явява като "изпълнителен секретар" на Ложата на Висшите Учители. Неговата работа се състои в това да помогне за материализацията на същностите в Новата ера.

Накрая държа да спомена, че много от учениците на Земята биват обучавани още от двама неизвестни засега на широката публика Учители.

 

МАГ(Мъдрец) СЕЛЕНА 



Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2024 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .