Банер
10421136_10203031138486948_6274200599784135316_n.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

ЧЕТВЪРТОТО ИЗМЕРЕНИЕ
Написано от Маг Селена   
Вторник, 02 Януари 2007 00:00

В Четвъртото измерение всичко ще бъде взаимосвързано!!!

Земята ще смени своите полюси чрез промяната в магнитните й полета. Най-вероятно през 2012 г., те окончателно ще сменят своето местонахождение. Именно по този начин ние ще преминем в така нареченото Четвърто измерение, за което по-долу ще дам пояснение какво представлява то и с какво е свързано.


Всички нива на измеренията в този свят присъстват тук, в този момент и са взаимосвързани. Единствената разлика между световете с различни измерения е в тяхната дължина на вълната. Дължината на вълната е ключът към цялата Вселена. Ние живеем в реалност, която се създава единствено от дължината на вълната. Дължината на човешката вълната на нашия триизмирен свят е от 7.23 херца. Образите, които виждаме с очите си в нашето измерение, ще се променят в съответствие с дължината на вълната в света, в който сме влезли.

На нашата планета има много различни светове; те всички са тук, но нашето съзнание е на една определена дължина на вълната, която не ни позволява да ги виждаме всичките заедно. Междувременно ние съществуваме буквално на нивата на много измерения като ги възприемаме напълно различно. Например, ако се издигнем с едно ниво нагоре, което и извършваме в момента, ще установим, че каквото и да си помислим, каквото и да е желание да проблесне в нашите мисли, то мигновено ще се проявява. За разлика от това по-високо ниво, което е Четвъртото измерение, тук, на триизмерното ниво има закъснение във времето. Макар, че и тук мислите ни неизменно създават нашата реалност, тяхната физическа проява очевидно не е мигновена.
Ключът към разбирането на начина на преминаване от едно измерение в друго започва от намирането на мястото на електромагнитното поле, което има формата на звезден тетраедър (т.е. триъгълна пирамида). Именно това поле е около нашето тяло.

То се нарича МЕРКАБА.. Меркабата се създава от енергийни полета, въртящи се в протовоположни посоки. Меркабата се състои от два тетраедъра, които влизат един в друг и приличат на Звездата на Давид, но с тази разлика, че са триизмерни. Двата сключени тетраедъра представляват мъжката и женската енергия в идеално равновесие. Обърнатият нагоре е мъжки, а обърнатият надолу е женски. Такова звездно тетраедърно поле има не само около нашите тела, а около всичко останало. Знаем, че ние имаме физическо тяло, емоционално и ментално тяло.От тук изхождаме: менталното звездно тетраедърно поле има електрическа природа, то е мъжко и се върти наляво. Емоционалното звездно тетраедърно поле има магнитна природа, то е женско и се върти надясно. Свързването на ума, сърцето и физическото тяло в специфично геометрично съотношение при критична скорост създава Меркабата. Думата «Мер» означава светлинни полета, въртящи се в противоположни посоки. «Ка» е Дух, а «Ба» - тяло или реалност. Следователно Меркаба са светлинните полета, въртящи се в противоположни посоки, които обхващат едновременно тялото и духа, и представляват машина – МАШИНА ЗА ПЪТУВАНЕ В ПРОСТРАНСТВО-ВРЕМЕТО.

Именно чрез тази машина ще стане прехвърлянето на всеки един от нас в Четвъртото измерение. Меркабата е образът, по който са създадени всички неща, геометрична съвкупност от модели, обгръщащи нашите тела. Този образ започва в основата на гръбначния стълб и е с размера на осемте клетки, от които тръгва изграждането на тялото ни. При повечето земни хора Меркабата не функционира. На нашата планета има около 2000 души, чиято Меркаба функционира и около 8000 Издигнати Учители, които съществуват на друго ниво на земно съзнание, от които единия е Исус.


Значи от казаното до тук правим извода, че за да преминем безопасно в Четвъртото измерение, ние трябва да сме овладели полето на личната си Меркаба до съвършенство, защото именно тя е онази тайнствена машина на времето, за която говорят всички фантасти и окултисти. Но когато тръгнем да правим това, ще започне «играта» с магнитните полета, които ту ще се качват по интензитет, ту ще слизат. Колебанията им ще са огромни. Когато започне прехвърлянето ни в Четвъртото измерение, Меркабата трябва да бъде изключително устойчива, защото магнитното поле около Земята тогава ще е паднало и нашето съзнание ще изгуби паметта си, ако не умее да командва правилно личната си Меркаба. Не забравяйте нито за минута, че емоционалната ни стабилност, също както и паметта ни, е свързана със земното магнитно поле. А честотата на електромагнитното поле на Земята или както го наричаме «пулса на планетата» е винаги определена. Тя е 7.8 херца, т.е малко по-високо от вълната на човека, което е един изключителен приоритет за него, защото така се запазва нашата памет.

През последните няколко години обаче тази честота на земната вълна започнала да се увеличава и към 1994 г. достигнала 8.6 херца. А изместването на полюсите ще настъпи, когато честотата достигне до 13 херца. Честотата в момента може би вече е стигнала до 11.2 херца!!!


С наближаването на изместването на полюсите, матнитното поле започва да се колебае силно в продължение на три до шест месеца. И отново искам да припомня, че паметта ни е свързана с магнитното поле. По време на действителната промяна на измерението, един период от три и половина дни, през който магнитното поле пада на нула, е необходимо да имаме някаква форма на защита, т.е. Меркабата, за да можем да извършим съзнателно прехода в Четвъртото измерение. Ако такова защитно поле липсва, най-вероятно ще стигнем само до третото ниво на Четвъртото измерение, а спомените ни ще бъдат изтрити, точно както става, когато умрем. Нужна ни е защита, за да продължим да се движим нагоре в нивата съзнателно, с непокътната памет, докато стигнем в последното от нивата на Четвъртото измерение – дванадесетото ниво.


Какво всъщност представлява Четвъртото измерение?! То, разбира се, е съвършенно различно от третото. А всяко едно ниво от самото измерение пък е съвършенно различно от другите. В четвъртото измерение всеки път, когато правим една крачка напред, също има разлика във всяко едно отношение. В четириизмерното пространство нашите тела ще бъдат абсолютно безплътни и ще могат да се движат като летят. На тях няма да им е нужна храна! Цветовете там ще са абсолютно различни от тези в триизмерното пространство. Там ще взаимодействаме помежду си не като индивиди, а като едно цяло устройство, като клетка в един цял организъм! Затова в Четвъртото измерение всичко, което правим, ще се осъществява в режим на синхронност с друг живот. Затова е необходима буквално пълна чистота и изрядност на мислите, защото ако има негативна мисъл, то тя ще се изпълни на секундата и ще разруши хармоничността на Висшите нива!!!

В Четвъртото измерение всичко ще бъде взаимосвързано!!! Някои от низшите царства на четириизмерното пространство ще бъдат нездрави, неразвити. Но те по-скоро ще са изопачени така, както и нашето триизмерно пространство на нисшето царство е изпълнено с най-различни причудливи нисши мислеформи. Но висшите царства там ще са и са безкрайно много развити. В седмото, осмото и деветото ниво на Четвъртото измерение са разположени Ангеличните сфери. Тук, наред с деветото, единадесетото и дванадесетото ниво пребивават всички степени на човешко съзнание!!! Но успоредно с тях пребивават и други степени на съзнания, не само човешки!!!

Пребиваването ни в Четвъртото измерение ще ни даде възможността да преминаваме от едно измерение в друго, без каквито и да е усилия, като успоредно с това продължаваме да еволюираме. Всеки път, когато по принцип влизаме в друго измерение нашето «осъзнаване» ще се изкачва на все по-висока степен. Така, то непрекъснато ще се променя и развива!


В Четвъртото измерение времето ще се ускорява, то обхваща и сега всичко живо и е навсякъде около нас. Човека безсъзнателно отправя своите мислеобрази в него, но не получава обратно сведения за това, какво става там, как действат неговите сили, защото не владее своята лична Меркаба.
Ето, това е което мога да Ви кажа накратко за предстоящите промени с нас на Земята и в Четвъртото измерение, за което трябва да се подготвим много, много старателно и целенасочено в мислите, действията, чувствата, емоциите , желанията и представите си! Скока ще бъде грандиозен!



Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2024 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .