Банер
10616142_10203031146567150_5063189959696038187_n.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

ПРЕДМЕТИТЕ МОГАТ ДА ГОВОРЯТ
Написано от Маг Селена   
Вторник, 03 Април 2007 00:00
„Говоренето на предметите“ в окултната наука се нарича психометрия. Всички явления, наречени паранормални - левитация, телепортация, биолокация, външни гласове, транс, появата на духове на починали хора или пък Ангели, Архангели, знаменателни съновидения или сънища, излъчвания от най-различно естество, предсказания, далновидни пророчества, господства над животните, природните сили и материята, телепатия, материализация, видима аура и чакри, са описани в Библията. Но там никъде не се среща нищо, напомнящо психометрията.

„Говоренето на предметите“ в окултната наука се нарича психометрия. Психометрията е особен вид ясновидство, свръхестествено познание чрез докосване. Това е способност, която позволява на една ясновидка/ясновидец, като държи даден предмет в ръка, да достигне до притежателя му, да опише характера му, физическия му облик и дори заобикалящите го хора и природна среда.

Психометрията е най-прагматичната, най-съвременната и най-лесно приеманата от науката форма на ясновидство. Тя намира широко практическо приложения в най-различни области: сътрудничество с лекари, за да се открият някои болести, които са трудно доказуеми; сътрудничество с археолози и антиквари, за да се установи автентичността на картини, скулптори или различни други предмети; сътрудничество с архитекти, за да се определят местата за строеж на църкви, къщи или други сгради с цел да се избегнат по този начин неблагоприятните геопатогенни места. Изключително ценно е сътрудничеството с полицията за издирване на престъпници с надеждата, че задържането им ще предотврати други насилия, шантажи, мъчения на жертви и убийства; за издирване на изчезнали лица, защото ако те бъдат открити навреме може да бъде спасен живота им. Не на последно място е сътрудничеството с учените за стимулиране на нови изобретения, както и с философите и теолозите, за да се опитаме да прозрем проблемите на времето и продължителността на живота, на детерминизма и свободния избор, на фатализма и провидението.

Много е писано за ясновидството и за чуването на гласове и почти нищо за възприятието чрез докосване, т.е. „яснопипане“, дума, която би означила точно действието, което се извършва от психометрията. Този, който възприема чрез докосване, задейства небесните и земните енергии. Той се съсредоточава, концентрира вътрешното си внимание и тогава се задействат чакрите, които стигат чрез дадения предмет до необходимата информация. Не на последно място си казва думата също така и специфичната функция на мозъка в дадения момент.

Чрез психометрията всеки истински феномен може да надникне с хилядолетия и хилядолетия назад във времето. Чрез това гадателско изкуство докато ясновидеца опипва някакъв предмет може да опише неговия произход, състав, както и цялата му история. Той долавя излъчваните от него флуиди или вибрации, тъй като всеки предмет, особено ако е стар, е надарен с чувствителност, подобно на живо същество. Именно чрез самия допир ясновидеца прочита записа, който се съдържа в предмета, реални или символични сцени, чува гласове и шумове, усеща миризми и дори понякога чувства осезаеми въздействия. Този феномен на съсредоточаване предизвиква у него процес на свръхчувствителност и го свързва с космическите архиви, наречени Акашови хроники, в които се пази всичко, свързано с нещата в настоящето и миналото.

Психометрикът има чувството, че влиза в обекта и долавя всичко във визуален, слухов и осезателен план. Той вижда най-различни сцени, като преминава постепенно от близкото към далечното минало. Понякога собствените му мисли са пречка и видението е толкова по-ценно, колкото по-изострени са критичните му способности. Психометрикът „разчита“ по-добре и точно следи от насилие, които се запечатват много по-дълбоко в материята, отколкото щастливите и ведрите неща.

Тук искам да ви разкажа една малка случка свързана с мен и психометрията. През октомври месец, 1991 год. аз бях изправена пред една огромна аудитория в НДК, за да демонстрирам своите ясновидски умения и способности. Тогава си спомням, че до мен се приближи един мъж и ми подаде една монета. Помоли ме да му кажа нещо за нея. Аз дори не успях да я разгледам, само я притиснах с ръката си в дланта и започнах да говоря. Монетата беше от римско време. Казах кое време и къде точно е била тя, казах кой я е притежавал – а това бяха доста известни хора от тогавашния управленчески елит, но нещото, което ме потресе беше това, когато ми замириса на прясно човешка кръв. Тогава „видях“ един гладиатор, който е носил монетата като талисман близо до сърцето си, но явно не го е опазила, защото е бил убит и тя цялата е била обляна с кръвта му. Бързо върнах монетата на човека с думите: „Та тя цялата е обляна в човешка кръв!!!“ След това беше направено проучване според дадената от мен информация. Един ден по телефона ми се обади същият мъж и каза, че всичко, което съм „видяла“ е изследвано, и всичко било вярно, включително и това, че по монетата наистина имало кръв. Този факт бил установен в лаборатория!!!




Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2024 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .