Банер
Svarog-2006.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

ЗА САМОУБИЙСТВОТО
Написано от Маг Селена   
Петък, 05 Януари 2007 00:00

Програмата за самоубийство действа много тихо

Ще ви разкажа за една от най-могъщите кармични програми за самоунищожение, която е свързана със самоубийството.

Мислите за самоубийство при човека формират в полевата му структура на живот програма за самоунищожение вследствие на нанесена обида, унижение, изоставеност, отхвърленост или пък изразено пренебрежение. До формиране на същата програма може да доведе и мисълта за нежеланието да имаш деца. “Утаявайки се” в подсъзнанието, тази мисъл подкопава здравето и съдбата на много поколения. А подсъзнателната програма за самоунищожение, която пък човекът е наследил от своите предци, се проявява и външно при провокиращи ситуации, като води до немотивирани

престъпления, убийства, или самоубийства


Тази програма се запазва не само в полето на рода, но и натрупва сили, като се подхранва с енергия чрез мислите и емоциите за самоубийство на предстоящите да се родят деца и внуци. С течение на времето тя става толкова силна, че направо физически подтиква човека да посегне на живота си. Често се случва в рода един след друг хората по аналогичен начин да се самоубиват заради проблем, който може лесно да бъде решен.

Най-страшни са опитите за самоубийство!

Това означава, че програмата вече е натрупала доста сили и подтиква човека към нейната реализация. Ако човекът преодолее проблема, който го е споходил, но не го реши изцяло, то проблема ще се прояви чрез безплодие в семейството или рода му.


Мислите за самоубийство

най-често възникват в младежката възраст предимно заради обиди, свързани с любовта. Подрастващите момичета и млади жени, като по-чувствителни и емоционални натури, най-често страдат от това. Те се “палят”, формират програма за унищожение, а след това обидата и гнева им минават и живота продължава. Но ... програмата остава и деформира полевите структури в областта на главата или долната част на корема им. Така жената сама формира в себе си бъдещо главоболие и гинекологични заболявания. Програмата за самоунищожение ще продължава да “тлее”, докато жената отново я подхрани чрез нов аналогичен процес. Това може да се прояви в нормално семейство след обида от страна на съпруга или пък прекъсване на случайна бременност. Дори понякога е нужно само жената или съответно съпруга да проявят “тихо” недоволство един към друг, или пък безпокойство, за да бъде задействана “спящата” програма за самоунищожение! Опитите за самоубийство се предават по линия на рода. Програмата за самоубийство, дори и неосъзната, намирайки се в подсъзнанието, нарушава нормалното включване на децата от потока за прераждане към животодаващите потоци. Дори още по време на бременността те


могат да развият подсъзнателна агресия,

която се отразява върху следните три линии: здраве, общуване и съдба. Тогава организмът, защитавайки се от разпадането на духовните му структури, които са отговорни за съдбата му, започва да се защитава чрез боледуване (на главата, в гинекологично отношение както и други разстройства, и болести). Болестта кара човека да страда, за да търси причините за нещастието, да преосмисли своя начин живот и да започне да живее така, както трябва. Програмите за подсъзнателно унищожение и самоунищожение са доста разпространени. Те изискват информационно-енергийните им структури да бъдат подхранвани постоянно чрез енергия, което при човека се проявява във вид на апатия, депресия, изблици на агресивност, гняв, ярост, злоба, ненавист, омраза, ехидно предизвикателство и др.подобни. Всичко това води до възникване на множество психосоматични болести като тези негативни проявления образуват именно и лошите черти в характера на човека, като влияят отрицателно върху съдбата му.

© Откъс из "По въглените към Светлината"
Автор: Н.Т.Н.Селена (Вещая Ярослава)Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2024 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .