Банер
f29071aa74c52eed0f21f9cfa755b4af.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОСНОВНИТЕ ПРАВИЛА НА ИГРАТА
Написано от Маг Селена   
Вторник, 08 Януари 2008 00:00
При едновременните инкарнации се трупа информация едновременно от всички инкарнации – спомените от преди Играта са скрити – не изгубени. Това, което може да заработи против напредъка ви е желанието за физическо безсмъртие – страстта на империята Орион. Но когато гледате влечугоподобните кралски величия, които са фанатици на тема клониране и удължаване на живота, те не напредват духовно. Влечугоподобните от Орион са в духовен застой, което обаче служи на своята цел в Играта. Няма да говоря повече за тях – нас ни интересува едновременния път.

Освен това, те се стремят към инкарнация в същата звездна група. Сред тях има и  по-редки случаи на преминаване в тела с различен пол. Те свикват с дадено тяло и пол и се придържат към него. След приключване на Играта Висшите аз с едновременни инкарнации продължават на нови нива, а другите остават и продължават своя път МИНУС земната фракция.ИГРАТА И УЧАСТИЕТО ВИ В НЕЯ

Не можете да победите Играта. Въпреки това, вашият Висш аз може да поиска да преживее какво е да конфронтира Играта, за да се научи. Може да имате такива преживявания – да сте немски или римски боец, участник в Китайската културна революция или Зулу боец. Това се прави заради ПРЕЖИВЯВАНИЯТА. Висшият Аз е наясно с всичко за Играта и нейните правила, докато инкарнацията не знае дори, че Играта съществува.  

Играта наистина съществува.

Стигнете ли до Много напреднала инкарнация, не е много вероятно да се ангажирате с физическа съпротива, но се ангажирате с мисловни наблюдения въз основа на инкарнациите от другите ви животи. Постепенно разбирате стойността да си Наблюдaтел и целта на Играта.

Целта ви не е да победите играта, а да изкласите от нея, да научите законите на вселената и да инкорпорирате тези закони в своя живот. Оставяте Играта да продължи, защото тя ТРЯБВА да продължи макар, че вашата роля свършва.

Щом осъзнаете това, можете да се отстраните от Играта и вече да нямате желание да участвате в нея, бивате насочени към някой от изходите за излизане и към своето следващо ниво отвъд трета или четвърта плътност.

Въз основа на материалите от Матрицата вие не трябва да се насилвате да правите нещо, за което още не сте готови. Може да станете готови след месеци или изобщо да не станете в текущата си инкарнация – не трябва да се лишавате от желаните от вас преживявания в желанието си да бъдете Финална инкарнация.

Така отричате мястото си и преживяванията, от които се нуждаете. Ако искате да отидете в Китай и да протестирате там и да ви арестуват – направете го. Това е ваше преживяване. Само защото аз не бих отишъл, не означава, че и вие не трябва да го правите. Не бъдете ПОСЛЕДОВАТЕЛ.

Адаптирайте постъпките си към собствения си път. Не се безпокойте за останалите. Вярвайте във Висшия си аз, че ще ви насочи към онова, което трябва да научите, да знаете и да преживеете. Днешните времена са най-трудните след Атлантида по ред причини. Разнообразието от преживявания на Земята е несравнимо. Тези времена са Краят на Играта.

Участвайте, където чувствате, че трябва. Не се страхувайте от мнението на другите за вас. Не позволявайте да ви контролират, освен ако не желаете точно това преживяване. Друго е да вървите с другите и да споделяте, а не да ги следвате. Можете да получите всякакви съвети, но РЕШЕНИЕТО трябва да е лично ваше.


СВЕТЛИНАТА ЗАХРАНВАЩА МРАКА

Ето какво прочетох: “вярвам, че всеки от нас като индивид може да помогне за предотвратяването на тероризма чрез молитви, енергия на любов и светлина, изпратени по света. Като осъзнаем.”

Да осъзнаеш е едно, но да предизвикваш тъмната полярност, като я атакуваш с “любов и светлина” е вярата на светлата полярност в превъзходството. Тъмната полярност иска да бъде обсипана с любов и светлина, защото това ги насърчава да правят още по-мрачни дела.

Ако любовта и светлината е толкова ефективно средство, защото изобщо някой си играе да поддържа армии?

Представете си подобно противопоставяне – щеше ли да помогне през войната? Да бе! В областта на физическото,  привържениците на тъмната страна щяха само да им се изсмеят и да ги повалят. Ако им се противопоставиш така, ще ти изпържат задника. ТОВА ще стане ако се опиташ да се противопоставиш на Мрака по този начин.

Това просто захранва привържениците на тъмните сили, които би трябвало да накарат хората да се чудят в какво тези Тъмни сили (минаващи за светли) карат хората да повярват. По този начин тъмните карат светлите да ги захранват с енергия – все едно им дават тениски с око на бик, за да ги уцелят по-лесно.

Законът на толерантността казва, че светлите трябва да бъдат свободни да правят каквото искат така, както и тъмните. Това е част от Играта. Нито светлите следват този закон, нито тъмните. Причината за това е в Баланса, който не харесва и на двете страни. Имайте предвид това, когато решавате какво искате да направите. Когато стигнете до много напредналите етапи, всичко ще ви стане много по-ясно.

В предишните сегменти стана дума, че ВСИЧКИ земни едновременни инкарнации стават по СЪЩОТО време във всички времеви периоди, от които съответния Висш аз иска да получи впечатления. Съответно вашите атлантска, египетска, гръцка, китайска, африканска и др. инкарнации са СЕГА в различните фази на Играта, които наричаме “време”.

Затова не можете да промените бъдещето в земните сегменти на Играта в трета плътност. Затова ви казвам, че в глобален мащаб Играта не може да бъде променена.  Важни са обаче преживяванията, които можете да получите, а не сценария на Играта. Докато се интересувате за външната страна на Играта, вашият прогрес се забавя. Той ще се ускори, когато осъзнаете какво казвам и го приложите на практика  така, че да отговаря на вашия път.

Не можете да промените правилата и сценария на Играта. Можете обаче да промените продължителността на своето участие в нея.  Тя ще продължи докато ВСИЧКИ завършат своите роли в нея. Висшите Аз с едновременни инкарнации обаче ще завършат първи и много преди другите.

Когато осъзнаете, че централната фигура сте ВИЕ и успеете да се отделите от Играта (доколкото това е практично) посредством своята Финална инкарнация, вие наистина започвате да излизате по спиралата на Играта, НО самата Игра ще продължи. Щом съберете всички преживявания, от които се нуждаете, останалото няма значение.

Финалната инкарнация взема лъвския пай от преживяванията – така се свързват преживяванията на останалите ви инкарнации. Всички глупости да спасите другите са само отклонение от това да откриете кои сте и насилие над Закона за толерантността.  Налагането на вашата воля над другите (даже и да сте прави) е типично за Тъмната страна.

Научавайки за Играта, тези от ниските или средните нива негодуват от Играта, защото не разбират нейния механизъм.  Оставете ги да продължат със скоростта подходяща за тях.  “Спасяването” на другите е за ниските до средни нива – не за Много напредналите.

Възмущението винаги е белег за ниско до средно ниво. Определено МОЖЕТЕ да се възмутите, обаче, от тяхната намеса във вашите неща. Това е различно от това да се възмущаваш от мястото, на което си.


ИГРАТА И ИГРАЧИТЕ

Играчите играят Играта в рамките й – двата отбора са едновременно инкарниращи се и последователно инкарниращи се Висши аз. Вътре в тях има допълнителни подразделения – Сириус, Андромеда и т.н. Те напредват като планета или група – напредват бавно.

Земните напредват всеки със собствена скорост. Понякога Висш Аз от едната група може да премине към другата – от последователно да премине в едновременно инкарниращ се. Това не се случва много често.

Последователните са много ограничени откъм раса и преживявания, за сметка на което запазват спомените си. Общото за всички тях е страхът. В нашия случай страхът се ражда във всяка инкарнация без спомени. Да поемеш пътя на едновременните инкарнации значи да си много храбър Висш Аз.

Едновременните инкарнации избират всички различни раси на Земята и могат да преживяват сегменти от различни извънземни култури посредством различните раси, които извънземните култури са инженирали тук на Земята, след като империята Орион извършила своето “нещо” над Земните.

Всичко е част от играта.  Всяка различна земна култура е правена подобно на извънземните раси, които се смесили със земните преди еони. Това е огромно предимство за нас с оглед разнообразието.

Основната трудност за едновременно инкарниращите се е, да си възвърнат духовната идентичност. Щом откриете СВОЯТА духовна идентичност и  започнете да я живеете, започвате да завършвате. Ако знаете това интелектуално, но изберете да не го живеете, значи имате още да се развивате.

Последователно инкарниращите се, макар и по-бавно, също ще завършат Играта и тя ще свърши.

Едновременно инкарниращите се не си спомнят кои са, но трябва да намерят начин да узнаят отново кои са.

Последователните се опитват да пречат на едновременните – те знаят какво носи периода 2012  и искат да го развалят, но след завършването на земните, Земята ще бъде недостъпна за извънземните, тъй като Планетарния Дух ще достигне своя пълен потенциал.


ОТКЪДЕ ИДВА ИДЕЯТА:ВСИЧКИ СМЕ ЕДНАКВИ И ТИ НЕ СИ ПО-ДОБЪР ОТ ОСТАНАЛИТЕ?

Тези фрази се използват, когато лицето се чувства несигурно в своята позиция в живота. Макар да е вярно, че всички сме във физическо тяло, ние сме всичко освен еднакви духовно.

Всичко друго е натиск за съобразяване с това, което дадена група смята, че трябва да бъде.

Ревността е команда заложена от влечугоподобните и на нея се хващат ниските и средните нива.

Ако светът беше населен само с Много напреднали, нямаше да е в тази бъркотия – Червеният кръст нямаше да моли за кръв (която не е за това, за което твърдят, че е) и същевременно да отблъскват всеки мъж, който е имал секс с друг след 1977, католическите училища нямаше да забраняват Хари Потър.

Ние далеч не сме еднакви и съществуват инкарнации по-добри от други, защото са си го заслужили. След като Финални, Доминантни и Много напреднали инкарнации са разпръснати по всички времеви фази, значи ИМА различни.

Тук не включвам любимците и извънземните, които живеят сред нас – те се опитват да пречат на земните Висши аз. Но колкото по-трудни правят нещата за нас, толкова повече ние научаваме.

Информацията в Матрицата V е уникална и на индивидуално ниво е като Жокер, който може да доведе до бързия ви напредък, АКО изберете да приложите тази информация на практика така, че да пасва на индивидуалното ви ниво.

В един филм на въпросите Кои сме ние и Защо сме тук отговорът беше – отговорът е там в космоса и те приеха да търсят отговорите там. Никоя от земните инкарнации не може да получи отговорите на тези въпроси ТАМ НАВЪН. Да търсиш подобни отговори навън е ниско или ниско до средно ниво.

Религиите ни говорят за външни божества и разчитат на вярващите. Това е необходимо на ТЕЗИ НИВА от вашето развитие, за да ви накара да се чувствате неспокойни при празните отговори, които откривате. Това е част от Играта и от усилията на някои извънземни да попречат на земните Висши аз да открият истината.

Роберт Монро лично ми каза, че единственият начин да стигнеш до истината е да влезеш навътре в себе си и това е точно така.

Пак ще повторя, че щом получите достъп и познания в резултат от навлизането ви навътре, Играта е изгубила своя контрол над вас, защото вие вече не можете да бъдете манипулирани от нея.  Простите отговори биват отхвърляни от по-малко напредналите, защото те искат нещо сложно, ВЪНШНО и контролирано от божествата.

Синдромът “някой да се погрижи за мен”.  Щом открият, че става въпрос за тях и техния път, те променят начина си на мислене и Висшият им Аз е доволен от запълването на тази празнина в Играта и започва да излиза от процеса.

“Досиетата Х” използват положението “отговорът е ей там” от години. Те искат зрителите да гледат външно на своя път. Щом станете готови да чуете отговорите на въпросите за чудесата на живота, ще ги получите от своя Висш Аз, който може да ви потвърди написаното тук.

Матрицата V трябва да се използва като мост между вас и вашия Висш аз, а не като “омегата на всичко”.  Това са моите преживявания и моят опит – вие вярвайте на ВАШИЯ Висш аз.

Различните човешки подкатегории на Земята са резултат от огромна извънземна генетична намеса и експерименти.

Наистина, първо са били разделени двата пола. Глупаво е да се мисли за расите като за нюанс в цвета на кожата – става дума за много повече. Останки от земната синя раса все още са скрити в южна Азия.

Впоследствие били добавени гени на влечугоподобните от Орион, Сириус и др. Смесвани са и човешки с животински гени. Това се прави и днес в генетичните лаборатории на базата в Дулси (САЩ). Забраната да се яде свинско  от някои религиозни групи се крие във факта, че в свинското има човешки гени и то има вкус на човешко месо.

Друго генетично създадено животно е котката. Тя е от атлантските генетични експерименти. Котките имат кръвни групи А, В и АB, подобно на хората.

Първата расова подкатегория е била създадена за работа в мините за извънземните господари. Империята получила генетично първата робска раса, която днес са африканците. Те били роби в Египет, на арабите и на европейските християни. КОРЕНЪТ на всичко идва от извънземните генни специалисти. За извънземните тази робска раса имала специфично предназначение, но не с всички раси е така. Други са създавани просто от генно любопитство.

Тъмната коса и кафявите очи са местни за земните хора – очи и коси с различен цвят показват извънземен произход. Ако резус факторът ви е отрицателен – В или О, значи има извънземен фактор във вашата кръв.

Днешният земен човек е изкуствено творение. Съществуват множество прекрасни извънземни, както и множество зли такива, а също и мнозина, които са по средата. Помнете, че вие не сте своето тяло, и че за да бъдете събудени трябва да отстраните идентифицирането със своето тяло/раса/ пол и да откриете кои наистина сте.

С предстоящото завръщане на империята Орион често дават филми с извънземна тематика по телевизията.
Висшият Аз ще се намеси във всяка ситуация, която заплашва пътя/преживяванията, които той е избрал за съответната инкарнация.

Намесата на Висшия Аз може да се извърши по отношение на всяка негова инкарнация, защото той/тя има  план за цялата игра и знае ролята на всяка инкарнация в този план.

Често извънземни се намесват и се опитват да попречат на плановете на Висшите Аз – в повечето случаи на това се гледа като на предизвикателство и като на нещо, което трябва да бъде преодоляно и към което трябва да се адаптираш.  

Но ако те се опитат да направят нещо, което не може да се преодолее без пряка намеса на Висшия Аз, (ако става въпрос за преждевременна смърт, например), Висшият Аз предприема ПРЯКА намеса.

Във филма “Taken” е показан астероиден пояс – това е онова, което останало след взривяването на планета от империята Орион преди епохи. Слeдваше луната на Земята и самата Земя. Намекът за онези, които знаят е, че астероидният пояс служи като напомняне на земните, че това може да стане и тяхна съдба. Защото във филма не беше показано придвижване от планетата Минтака директно към Земята, а придвижване в горната последователност.

Макар, че империята Орион не предпочита да създаде друг астероиден пояс там, където е Земята, те няма да се поколебаят да направят това, ако то е единствената им възможност. От това, което зная мога да кажа, обаче, че земята, независимо от плановете на някои извънземни, няма да свърши като астероиден пояс. Тук съществено е другото послание – че империята Орион се завръща.

Извънземните сиви са част от империята Орион и правителството иска да се съсредоточите върху тях.

Дават и Груум Лейк през 1958 – там ври и кипи от дейности и то извършвани под земята. Има тонове с информация за Груум Лейк, която можете да прегледате.

Един важен урок е този: че НИКОГА не трябва да вярвате на правителството. Военните полагат клетва да пазят страната от врагове “чужди и местни”. Това е фарс. Те се интересуват единствено от пазенето на собствените си интереси (и още повече, на онези над тях), а не на хората.

По времето на Розуел хората все още вярваха, че правителството е за да ги пази. При все това, очевидците на събитието били заплашвани именно от правителството, което е потънало в лъжи в името на своите интереси. Повече по този въпрос има в материалите на Дейвид Айк.

Непрекъснато виждате как правителството убива, затваря всеки, който се намесва в неговите планове. Твърденията им, че никога не биха навредили на хората са направо смешни. Правителството ЩЕ направи всичко на когото и да било, ако поиска. Правителството НЕ е ваш приятел, нито се грижи за вашите интереси.

Ако си мислите обратното, значи не сте готови даже да прочетете съдържанието на тази книга. Правителството е с Тъмен характер и изпълнено с измама. Когато започнете да разбирате това, вие започвате да виждате нещата такива, каквито наистина са.

В някои филми показват промяна на формата и външния вид на извънземните (”Те са сред нас”) - това е много вярно и се обсъжда както тук, така и в материалите на Дейвид Айк на адрес www.davidicke.com. Вашият Висш Аз добре знае това, но Играта трябва да продължи. За своите ритуали влечугоподобните извънземни предпочитат червенокосите.

Често се внушава идеята, че при смесването на сиво извънземно с човек ще се получи свръхсъщество. Това НЕ е вярно. Те не само искат да вярваме в това, а и в друго – че извънземните гени са по-висши от човешките – вярно е точно обратното.

Често се намеква, че правителството не знае толкова, колкото хората си мислят – всъщност, правителството знае МНОГО повече, отколкото хората допускат.

Нашите мисли се материализират непрекъснато в астрала – в долния астрал.

Висшият Аз притежава способността за преместване във времето, което извънземните могат да правят само посредством технологии. Нашият Висш Аз се движи през времето както ние влизаме от една стая в друга – това няма нищо общо с физическите тела или технологиите, както често искат да ни убедят.

Извънземните се опитват да извлекат облагите от пътя на едновременно инкарниращите се Висши Аз посредством технологии. Те имат само основни чувства – страх, омраза, гняв – не нюансите, които имаме ние. Извънземните сиви имат кошерния манталитет – това е върхът на съобразяването.

В много филми се говори за звездни деца – деца между човек и извънземно. Част от целта на тези експерименти по създаването на хибриди е да създадат заместител на човека, след като се отърват от него. Сивите работят за влечугоподобните.

Целта на отвличанията на хора е да се вземат проби, за да се открият подходящи – твърдят, че целта им е спасяването на умиращата им раса и т.н. Забравете. Хибридите, които те създават не са крайната им цел – те продължават да бъдат манипулирани впоследствие, но земните не виждат това.

Друга цел е да извлекат ползата от едновременните инкарнации без да трябва да се инкарнират едновременно.

Те не са достатъчно израснали духовно, за да разберат, че това е невъзможно и продължават да се опитват.

Сивите служат на империята, а от вас се очаква да служите на сивите. Те изпълняват заповедите на своята Орионска господарка за създаване на хибрид, който да насели Земята, след като земните инкарнации на едновременно инкарниращите се Висши Аз я напуснат.


"Матрицата 5" - изд. Вал Валериан


Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2023 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .