Банер
1536688_876453355711666_3156722124647366143_n.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

МАГИЯ ЗА ЗДРАВЕ
Написано от Маг Живин   
Понеделник, 01 Януари 2007 00:00

ВЪЗМОЖНО ЛИ Е ОЗДРАВЯВАНЕ ЧРЕЗ МАГИЯ

- Маг Живин, може ли чрез магия да се поддържа здравето на даден човек или подпомогне излекуването от някакво тежко заболяване?

- Напълно възможно е, но от практиката си съм се убедил, че е в най-висша степен безсмислено. В началото на магическата си практика изгарях от нетърпение и желание да помогна всекиму с магическите си способности и дарба, включително и за подобряване на здравословното състояние или за излекуване от тежки и хронични заболявания. Имах доста добри постижения. Но с времето установих, че в преобладаващия процент хората, които ме посещаваха за лечение не желаеха да се излекуват, за да получат втори шанс и да започнат един по-умерен и здравословен начин на живот, а просто искаха да са здрави като преди, за да правят нещата, които бяха правили преди. Нека ви дам един пример. Преди години ме посети г-жа Иванова. Синът й беше с относително тежка психоза, която му пречеше да води самостоятелен живот. Дори пред входа на блока не излизаше без придружител. Мъжът си вземаше редовно лекарствата, но състоянието му беше доста тежко. След магическата консултация се захванах за работа – разбирайте окултно лечение. В продължение на няколко задочни сеанса, които проведох в рамките на месец и половина, постигнах значителен напредък и синът на г-жа Иванова започна да се съвзема. След около два месеца намери работа - не нещо особено, но все пак работа. След известно време реши, че може да пропуши отново – нали получаваше заплата. След някоя и друга седмица г-жа Иванова ми се обади, че е започнал да подпийва с приятели. Тогава я предупредих, че надали ще мога да продължа да й помагам толкова ефективно, колкото дотогава, тъй като синът й сам си търсеше белята и работеше против себе си. След около три месеца синът на г-жа Иванова беше отново в изходна позиция – не излизаше от дома, психозата му се беше обострила. Този път дойдоха и двамата му родители да ме молят да помогна отново. Насочих ги към Селена за кармична консултация – това беше единственото, с което все още можеше да се помогне в случая.

- Това означава ли, че вдигате ръце от всички, които ви търсят за окултно лечение?

- Вдигане на ръце не е точният израз. Просто отказвам да се занимавам с лечение. За това си има лекари, които са учили с години, за това си има фитотерапевти, хомеопати и всякакви други къде повече, къде по-малко квалифицирани лечители. Не е работа на магьосника да си играе на човека-оркестър. Магьосникът е магьосник, ясновидецът – ясновидец, лечителят – лечител. Всеки от тях трябва да може и другите неща, но да не се лъжем – най-добър е в своята област. Баничарят може да ти извърти и чеверме, ама баницата по я може. Гледам да се ограничавам в сферата на магическите въздействия. Понякога наистина „лекувам”, но предимно, когато дадено заболяване е предизвикано от негативни въздействия. То изчезва след като се заема да изчистя и защитя дадения клиент. В този смисъл – да провеждам косвено окултно лечение, но да се занимавам директно с лечение – не. Нека ви дам пример. Относително наскоро бях посетен от млад мъж, който без всякаква причина беше започнал да получава припадъци в точно определени часове от деня. При медицинските изследвания не бяха установили никаква причина за състоянието му. Професията на мъжа не предполагаше особен стрес. По време на магическия анализ установих, че му е направена силна магия за смърт – нещо наистина рядко срещано в практиката, каквото и да твърдят колегите ми. Изчистих магията и изградих патентованата от окултния ни център тройна защита на няколко равнища. Припадъците изчезнаха. Мъжът се съвзе. Отново започна да кара автомобила си и се върна към нормалния си начин на живот.

- Да разбирам ли, че помагате само в подобни случаи?

- Помагам предимно в подобни случаи. Много рядко работя пряко за оздравяване на клиента по методите на окултното лечение. Тук е мястото да внеса едно уточнение – под окултно лечение не разбирам народна медицина, биоенерготерапия, рейки, психотерапия в различните й форми, препоръчването на билки, медикаменти и неща от този род. Разбирам лечение по чисто магически начин – със средствата и методите на чистата магия. Но към подобен род въздействия пристъпвам едва след подробен магически анализ, както и след като клиентът ми се консултира със Селена за кармичната си обремененост. В много случаи е достатъчно самият човек да промени нещо наглед незначително в нагласите, възприятията и реакциите си, за да се излекува без моята помощ. Но в други случаи се намесвам. Когато и лекари и лечители са вдигнали ръце, понякога успявам да помогна на човека да се справи с изпитанието, препречило житейския му път. Защото Бог не ни изпраща други житейски изпитания, с които не можем да се справим, освен едно – смъртта. Трудно и нежелателно е да се отменя кармичният момент на смъртта. Но във всички останали случаи, когато има някакъв шанс и когато самият човек има воля и желание да се пребори за живота си, гледам да помогна, с каквото мога. Не са един и двама тези, които съм „извадил на горната земя”.Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2023 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .