Банер
10421136_10203031138486948_6274200599784135316_n.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

Проектът Син Лъч
Написано от Маг Селена   
Сряда, 11 Май 2011 11:50

Проектът „Син лъч“: Пъкленият план за поробване на човечеството

„Ние се намираме в зората на глобални промени. На нас ни е необходима добре управлявана мащабна криза и хората ще приемат новия световен ред”, казва Дейвид Рокфелер през 1994 година.

Един от проектите за управлението на човечеството е Blue Beam – Син лъч. Този проект е създаден с цел управление съзнанието на масите по цялата планета. Макар че той може да действа и локално, например за създаване на безредици и вълнения в определен район, град, като предизвиква паника, страх в армията.

Той е в състояние да предизвика чувство на еуфория у тълпата, особено – на религиозна еуфория. Възможно да са го изпробвали вече върху хората. Примерно при инагурацията на Барак Обама, когато хора, които дори не са привърженици на Обама, разказвали за голямата си  радост. Системата е в състояние да предизвика глобална мистификация от типа „нашествие на извънземни”, „второ пришествие на Исус”, в които да повярват повечето земни жители.

Този проект бе разкрит на света през 1994 г. от независимия журналист Серж Монаст  (Serge Monast) от Квебек в своя доклад, който той огласил в квебекския Център на свободната преса. Монаст съобщил, че съществува заговор, зад които стоят правителството на САЩ и НАСА. Целта им е да заставят човечеството да повярва / като се отчита постоянното оглупяване на хората през последните десетилетия, това става все по-проста задача/  в небесните знаци и чудеса, които да подкопаят техните вярвания.

Към настоящия момент европейците и американците практически са изгубили християнските идеали. Европа и САЩ вече са почти пост християнски свят със силно размити морални критерии. И да се установи единна вяра, Ню Ейдж  религия  Нова ера. След това ще бъде провъзгласен новият Месия и окончателно установен Новият световен ред.

Това е същият ред който искал да наложи и Хитлер, но нашите деди не позволили на звяра да победи – световен концлагер на цялата планета. Заради това се планира организирането на второто пришествие на Иисус, като за целта се използват нискочестотни вълни за контрол над разума на хората.

Сериозността на огласената от канадеца информация се потвърждава от факта, че практически веднага Монаст и помагащите му журналисти започнали да получават заплахи. Монаст твърдял, че заплахите идвали от правителството на Канада и Ватикана. Скоро след това двамата загинали. Монаст никога преди не имал проблеми със сърцето, но получил сърдечен пристъп. Същото се случило и с колегата му.

Монаст твърдял, че документите по проекта „Син лъч” му били предадени от хора, участвали в неговото разработване.

„Новата Ера” трябвало да сложи край на остатъците християнски мироглед и на другите религии, окончателно да разруши семейната институция, да унищожи научното и художествено творчество, за да може да реализира единен възглед за света. В света трябва да има едно правителство, единна военна сила, единна култура.


Стратегията за реализация на „Син лъч” предвижда  четири стъпки:

ПЪРВА СТЪПКА:
Психологическа подготовка. На този етап световното задкулисие планирало психологически да приготви човечеството към бъдещето, да размие всички
основни религиозни концепции, да подкопае авторитета на религиите, на научните, историческите школи и концепции.

Целта на този етап е да се заставят максимален брой хора да повярват в лъжливостта на своята история и религия, за да изгубят почва под краката си и да изгубят всякакви ориентири. А след това да им се предложи единна религия, която да обяснява всичко, да успокоява всички и да ги утеши. Тя трябва за замени и науката.

Този етап се осъществява в наше време. Хората между другото са опиянени от медиите, телевизията разрушава образователната система, падат нравственото, културното, умственото равнище на човечеството.


ВТОРА СТЪПКА:
Шоу в атмосферата. Ще бъдат създадени триизмерни оптически холограми и звук с помощта на лазерна  проекция на холографски изображения в различни крайчета на Земята. Всеки човек ще получи тази картина, в която вярва в съответствие със своята вяра, на своя език. Проектирането на холограмите ще се извърши от спътници.

Голяма част от НЛО и прочие непонятни явления в атмосферата, които хората виждат сега, са изпитанията на тази система. За християните ще се появи Христос, на будистите Майтрея и тъй нататък според вярата на всеки. Така ще бъдат излъгани дори най-трезво мислещите хора.

Хората ще изпаднат в екстаз, ще бъдат вкарани в транс. Фактически тяхното съзнание ще премине във виртуалната реалност. Гигантските фигури на Йисус, Майтрея, Кришна, Мохамед ще бъдат слети в едно цяло, ще бъдат обяснени тайните на пророчествата, ще предложат нови истини. Фактически – матрицата ще бъде презаредена. В реалността новият Месия ще бъде този, който в Библията се нарича Антихриста. Тази глобална мистификация ще предизвика масови вълнения по цялата планета.


ТРЕТА СТЪПКА:
На хората ще може да се въздейства по телепатия.


ЧЕТВЪРТА СТЪПКА:

С помощта на електронни средства ще бъдат предизвикани свръхестествени „събития”. Нахлуване на извънземни във всички големи градове. За да бъдат спрени пришълците по градовете ще бъдат нанесени ядрени удари с цел да се намали „поголовието” на населението. Когато всички разберат, че извънземни завоеватели не е имало, ООН ще предложи на всички да се разоръжат.

После ще бъде имитирано Възкръсване и среща с Бога, който ще долети на планетата. След това с помощта на електрониката, компютрите, чипове, в хората, телевизията и т.н. хората психически ще бъдат дестабилизирани и у тях ще бъдат предизвикани халюцинации. „Духовете” и „привиденията” ще посещават всички хора, предизвиквайки вълни от психози, самоубийства и убийства.

С това волята за съпротивление на човечеството ще бъде окончателно подкопана. Хората ще бъдат поставени на колене. Новият елит – първосвещениците и технократите ще получат тотален контрол над планетата.

Един от признаците за приближаването на пълната победа на глобализаторите – това е все по-пълният контрол от страна на полицията, администрацията, медицината, данъчните служби, психиатриите.

Заедно с проекта „Син лъч” ще бъдат стартирани реални техногенни и природни катастрофи. Могат да покажат „планетата Нибиру”, която ще предизвика редица катаклизми на Земята, „извънземните” ще ударят няколко големи градове. Светът ще изпадне в паника и ужас. Ще излязат от строя комуникационните системи.

Това ще бъде началото на Главното шоу.

Със съкращения

По материали на:
educate-yourself.org,
binarydissent.com,
ru.wikipedia.org,
ru.wikipedia.org,
tainy.net


Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2021 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .