Банер
360089-e1328879401623.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

Грижите за косата влияят пряко върху човешкото биополе
Написано от Румяна Алексиева   
Понеделник, 21 Април 2008 00:00
Според една легенда до грехопадението човекът бил без коса - главата му украсявал блестящ ореол. Но щом нашите прародители съгрешили, космическите лъчи около главата им натежали и се превърнали в... косми. Този нов ореол бил предназначен да пази човека от тъмните вибрации на Космоса и да го свързва с по-фините. Косата е ценна част от нас не само защото ни прави по-красиви или ни предпазва от студ и пек - с нея е свързана хилядолетна магическа култура. Девойките сплитали от своите коси гривни и ги подарявали на любимите си като защитен талисман. Той пазел възлюбения им не само от случайна смърт, но и от съблазни и изневяра. По-късно започнали да скриват къдриците си в медальони, които подарявали на избраниците си, за да ги носят близо до сърцето си. Във всички предметни магии, които се правят за зло, се слагат човешки косми, по възможност от мъртвец.

Фризьорът влияе върху аурата на човека, подбирайте го внимателно

Днешните жени, които ходят с пуснати дълги гриви, не подозират колко близо са до омагьосването - те по-лесно урочасват или се поддават на "зли очи". Неслучайно нашите баби и прабаби са ходели със сплетени коси, а в арабския свят и до днес жените се забраждат. Разпуснатата женска коса се е считала за знак на разюзданост, на поквара и прекалена чувственост, с една дума - на неприлична покана за секс. В правилата за служене в ашрам (будистки манастир) е и жените, и мъжете да се подстрижат нула номер, за да калят волята си и да преодолеят суетата си.

От друга страна, предните ни вярвали, че чрез косата душите на мъртвите, на демоните и вампирите могат да проникнат в аурата на човека и да го обсебят. Защото косата е антена към Отвъдното -тя улавя сигнали от света на невидимото, а те могат да бъдат както позитивни (от ангелите пазители), така и негативни (от демоните).
Според парапсихолози-те човек трябва много да внимава, когато реши да се подстригва, за да опази светла аурата си (ореола около главата). Ето и няколко съвета в тази връзка.

■ Не забравяйте, че фризьорът променя биополето ви. Избирайте жизнерадостен майстор, със самочувствие - тогава животът ви ще се промени към по-добро. Ако е мрачен и сърдит, то във вашето биополе ще влезе неговата енергия и ще ви "зарази" с негативизъм. Колкото по-възрастен е майсторът на ножиците, толкова по-силно ще е неговото влияние върху вашата аура. Ако сте щастливи и не желаете да променяте сегашното си положение, по-добре седнете при по-млад фризьор или на вашата възраст. Но ако на душата ви е неспокойно и унило, изберете стар професионалист.

■ Ако не искате мъжът ви да започне ни в клин, ни в ръкав да ви ревнува, желателно е да се подстрижете при жена. Харесвате ли мъжа, който ви прави прическата, флиртувате ли с него, ще започнат проблеми в личния ви живот. Защото косата "запечатва" силно вашите емоции и вътрешни нагласи и няма да можете да ги скриете от половинката си.

■ За да расте по-бързо косата ви, подстригвайте се при пълна или растяща Луна. Когато Луната намалява, посетете фризьор, ако искате да заздравите корените на коса-си, да се предпазите от косопад или пък да под-късите фризурата си. Не се подстригвайте в т. нар. сатанински лунни дни (9-ия, 15-ия, 23-ия и 29-ия ден според лунния календар), а също в дните на слънчево и лунно затъмнение.

■ Никога не си режете косата сами - така позволявате на завистниците и недоброжелателите си да пробият аурата ви и да ви прчинят куп проблеми, а фризьор не се ходи, когато човек се чувства зле физически и душевно. В противен случай това състояние ще продължи по-дълго, а може и да влоши още атмосферата около вас.

Повечето хора посещават фризьорския салон, именно когато не се чувстват добре и искат да променят нещо в живота си. Ето как дните от седмицата влияят върху магическия ритуал, наречен оформяне на прическа.

ПОНЕДЕЛНИК

Благоприятен ден за подстригване и боядисване. Освобождава от отрицателни емоции и тежестта на нерешените проблеми. Ако сте родени в понеделник, освен тогава посещавайте фризьорския салон и в четвъртък. Неблагоприятен за вас ден е неделя.

ВТОРНИК

Много подходящ ден да сложат в ред косите си за тези, които се чувстват физически отпаднали, на които не им стига воля да решат проблемите си или ги тормози монотонният ритъм на живота. Родените във вторник са в съзвучие с енергията на съботата и неделята. Забранен за тях е петък.

СРЯДА

Подстригването в този ден спомага за нови познанства, обещава интересни пътувания и придобиване на знания. Независимо кога сте родени, в сряда можете да посетите вашия салон - на добро е.

ЧЕТВЪРТЪК

На тези, които го изберат, ще донесе промяна във взаимоотношенията с най-близките, ще засили интереса на противоположния пол и ще привлече към тях късмета и благополучието. Родените в четвъртък могат да посягат на косата си и в понеделник. Неблагоприятен ден е вторник.

ПЕТЪК

Този ден е за консервативните - тези, които не обичат промените. Ако сте доволни от досегашната си прическа, изберете петъка за посещение на салона.

СЪБОТА

Ден за укрепване на косата, за освобождаване от кармични дългове и родови грехове. Родените в събота могат да използват и петък, но да избягват неделята.

НЕДЕЛЯ

В неделя изобщо не е подходящо да се пипа косата, но пък това може да се окаже положително за абсолютните неудачници. Именно на този ден те имат шанс да преобърнат енергиите си и да сменят гнева с удовлетвореност.


Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2024 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .