Банер
526813_445903392152965_1386684995_n.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

Окуньово и извънземните
Написано от Маг Селена   
Четвъртък, 19 Август 2010 14:56
"В Москва работейки над книгата, се натъкнах на интересната статия на Вадим Илин "Първите хора на Земята:версия на извънземни", публикувана в "НЛО" (1999,№22). В нея се гавари как 4 млади индианци на 13 август 1947 г. откриват в пустинната местност на щата Ню Мексико, САЩ извънземен летателен апарат и спасяват оказалия се в него извънземен.

По-късно той, с помощта на кристала, който има, предава невероятна история за Земята и човечеството. Сред другата полуфантастична информация, пришълецът съобщава и следната страница от историята: "Настъпил момент, когато започнала да управлява Земята друга раса извънземни под формата ...на сиви разумни гущери.

Те, създадени генетично от още по-високоразвита цивилизация, произхождаща от далечна галактика сега скрито ръководят много аспекти на земния живот. Потребяват естествените ресурси на Земята, извличат от нашите тела генетичен материал за продължаване на експериментите, използват държавните ведомства за запазване в тайна на съществуването на технически средства, които определяме най-общо като НЛО. Те имат база на Луната и са ни предупредили да не си пъхаме носа там".

Ето и още едно свидетелство в полза на реалното съществуване на разумни влечуги. "Тази невероятна история при цялата й неправдоподобност многократно е преразказвана и препредавана от уста на уста. Публикува я и австралийското издание на списание "Нексус", а то пък я взима от новата книга на известната американска журналистка Линда Моултън Хоу "Поглед към други реалности".

Тя я чува от Джим Спаркс и прочита неговия непубликуван ръкопис - че бил се срещнал с поразителни същества, възложили му важна задача.
Джим Спаркс е един от хората, твърдящи, че са били похищавани от пришълци. Казва, че се е срещал с най-различни видове представители на други цивилизации. Спаркс се смята за интерпретатор, преводач или най-малкото ученик от малките класове в "Училището" на пришълците.

Линда Хоу - журналистка и изследователка на паранормални явления, с часове записва ва магнетофон разказите на Джим през какво е преминал, намирайки се толкова близо до пришълците, че "усещал миризма на развалени яйца, носеща се от кожата им". Както той самият казва, останали му хиляди пъти повече въпроси, отколкото отговори. Особено го измъчна, че не може да докаже общуването си с извънземните.

Спаркс е роден на 15 ноември 1954 г. Той е щастлив и преуспяващ човек, но през 1988 г. неочаквано среща същества от други светове. Отначало мисли, че се е побъркал, но след като преценява състоянието си, осъзнава, че всичко това се случва в действителност, дори когато посред нощ го измъкват от леглото и го прибират в летателния апарат. Той винаги е похищаван по най-трудния начин, т.е. във физическото (а не в астралното) му тяло, а това е много тежко. Обикновено извънземните го посещават около 3 часа след полунощ.

Джим разказва: "Това е технологията им. Знам, че пришълците разчитат на създаваното от тях енергийно поле, което им осигурява възможността да са невидими, за работят в едно измерение и частично да бъдат в друго, както и да прехвърлят хора през твърди прегради".

В началото на 1995 г. Джим преживява поредното похищение, което завитаги променя неговото усещане за света. Връща се обхванат от твърдото убеждение, че е необходимо с всички сили да опазва околната среда. Съществата, внушили на Спаркс идеята за възможната гибел на Земята, външно напомняли нещо като змията от Книгата на Енох от ръкописите от Мъртво море, или змията изкусителка от библейската Книга "Битие"...

"...Видях очертанията на едри същества, застанали в полукръг. Успях да разгледам силуетите им и ми стана ясно, че са доста големи особи... в мозъка ми високо и ясно прозвучаха думите: "Отдавна бихме ти дали това, но трябва да го постигнеш сам. Само така ще можеш да осъзнаеш част от какво си и
какво трябва да вършиш". Джим казва: "Сега разбрах, че под думата "това" се е подразбирало знанието". Той вижда 12 много високи хуманоида, образуващи почти затворен кръг, в който се оказва и той самият.

Главите на всички са обърнати към един, който се намира до Джим. Създава се впечатлението, че сякаш холограма на човешко лице е наложена върху лицето на пришълеца. То излъчва блещукаща светлина, скриваща истинската същност на извънземния. Холографското лице движи устните си, сякаш
нещо говори, но Джим нищо не чува - думите се предават телепатично и не в синхрон с мърдането на устните.

Оказва се, че влечугоподобните транслират мислите си на съществото, което е отляво на Джим, т.е. като че ли СА ЕДИНЕН ОРГАНИЗЪМ. Ето какво научава той от тях: "Време е да разбереш много повече. Да, истина е, че контактуваме с вашето правителство, че са сключени споразумения, пазени в тайна от вашия народ. Действително, някои хора загинаха или пострадаха в името на опазването на тайната, но вината не е наша.

Влязохме в конфликт с лидерите ви, тъй като планетата ви е в смъртна опастност, и се споразумяхме с тях, че известно време ще подготвят хората за среща с представители на нашата цивилизация. Тази част от споразумението не се изпълнява. Също се споразумяхме, че ще се предприемат определени стъпки за предотвратяване на екологична катострофа на планетата ви, и ви дадохме съответните препоръки, но вашето правителство наруши и този договор".

Джим разказва, че срещите с пришълците преди не му правели толкова силно впечатление, а тогава го обхваща неочаквано такава вселенска самота, такава дълбока печал, че неволно пита: "Нали няма да ни оставите?". Следва дълга пауза. У Джим възниква усещането за някаква страшна загуба и пак пита: "Нали няма?". Пак дълга пауза.

Най-после му отговарят: "Не. Сега насочваме енергията си към редовия човек. Имайте впредвид, че въздухът и водата ви са заразени, горите умират, хранителната верига е прекъсната. Имате огромно количество ядрено и биологично оръжие, което погубва Земята. Планетата е пренаселена. Ако не започнат незабавни действия, може да стане късно. Има начини за задоволяване на потребностите ви от енергия и храна, без да причиняване никакви вреди на планетата. Властите ви го знаят, но не жилаят за предприемат нещо.

Те смятат, че технологиите за екологично чисто получаване на енергия и изобилна храна застрашават сигурността им".

От мисълта, че правителството знае как да спаси живота на планетата, но не го прави поради параноя или егоизъм, Джим изпада в ярост - "Нима това е истина? Какво да се прави?". Пришълцште отговарят, че вече ще работят с хората индивидуално и обещават да му дадат повече информация при следващ контакт".

В края на контакта по молба на Спаркс влечугоподобните показват истинския си облик. Те "по нещо напомнят на гущер или змия едновременно... Очите им са малки, разположени като при нас, само че ромбоидни, а зениците им са червени. Главата им е значително по-голяма от човешката. Мозъкът им сякаш излиза над челото и изглежда, че трудно е обвит в кожата...". "Вникнах в тяхната природа и в намеренията им - казва Спаркс на Линда Хоу. - Те не са добро и не са зло, живеят сред нас вече хиляди години. Защо ли?

Мисля, че ни отглеждат като своя суровина. Ние, хората сме възпроизвеждащата се реколта, която не изисква особени грижи и продължава да се репродуцира и до ден днешен, независимо от всички съществуващи проблеми на Земята. Те не ни убиват, а само ни използват. Системата е работила добре за пришълците дълго време, но сега са възникнали някакви усложнения и инвестициите им се оказват застрашени. Загубили са за нас толкова време и сили, а ние сме поели по пътеката на почти необратимото саморазрушение....".

Не само замърсяването на средата, но и последиците от него - неконтролеруемите вируси, новите неизлечими болести, са проблемите, създавани от хората. Дори и да се разрушим окончателно, пришълците могат да започнат всичко отначало. Те вече са събрали семена от растения, семе на животни и хора и могат да засеят пак Земята или да го направят на друга планета. Някои видове пришълци не желаят да прозрем, защото тогава Земята и жителите й не могат да бъдат експлоатирани толкова безпощадно. Според тях е по-добре хората и занапред да останат в неведение - така те по-лесно могат да бъдат манипулирани.

Една от похищаваните, Ана Хейс твърди, че и доброжелателни, и враждебни пришълци произвеждат хибриди и андроиди. Като подчертават необходимостта от опазване на околната следа, те не се тгрижат за нас, а за себе си. Едните се опитват да лекуват планетата, други ни дават все по-съвършени технологии, за да се унищожим по-бързо и да освободим място за нов посев.

Джим Старкс не търси никакви влиятелни организации. С какво ще отиде при тях и какво ще им каже? Да съобщи за предупреждението на пришълците? Не е трудно да се подсетим как ще реагират на думите му.

Тогава защо пришълците изведнъж решават да влязат в контакт с някой си Джим Спаркс? той предполага, че такива като него са милиони. Подготвят ги, за да имат в решителния момент мощна армия от единомишленици. Старкс помни, че през 1995 г. пришълците казват, че ни остават приблизително 10 г. (Дали имат впредвид календара на маите и 2012 г.).

Няма да има край на света, но отрицателните промени в нашето съществуване ще станат необратими. Тогава пришълците ще имат правото да се намесят и ще им бъде потребна съвсем малко енергия, за да направят всичко, което сметнат за необходимо" ("Мир зазеркалья", 2002, №14).

Не бих повярвал на казаното, ако не съм чел книгите на руския учен В. Шемшук, в които той непрекъснато спомена разумните влечуги, контролиращи нашата цивилизация.


Източник: "Феноменът Окуньово",
Михаил Речкин


Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2024 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .