Банер
11034258_1632561560288668_1818958233398285330_n.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

Здраве и щастие
Написано от Маг Селена   
Петък, 23 Юли 2010 20:20

От незапомнени времена болният човек е заложник заради парите си.

Докторите и дори примитивните знахари и лечители се обграждат с тайнственост, използвайки различни билки или химически вещества и заклинания или „прогнози", за да му помогнат да оздравее. Днес медицинската индустрия (докторите и техните снабдители и застрахователи) заемат съществено място на пазара на труда.

Няма ли да бъде добре, ако всички те се върнат към градинарството или някое друго просто и полезно занимание? Няма ли да е чудесно болните да се присъединят към тях?

Най-обещаващото откритие, описано в тази книга, е способността на електричеството да унищожава вируси, бактерии и паразити. Значи ли това, че можете да отмените посещението си при вашия лекар? Не. Унищожаването на всички „нашественици" няма да ви накара да се почувствате добре веднага. Но при следващото ви посещение при вашия лекар той ще намали, а няма да увеличи лекарствата ви.

Може би мислите, че такова откритие трябва бързо да се патентова. Всички ме съветват така, но аз реших да не го правя. Ако вие сте добре, това помага на мен, на моите деца и внуци. Целият свят трябва да излезе от мрачните времена на медицината и болестите и да разбере кои са истинските причини за инфекцията и болестта. Ние можем и трябва да възвестим новата ера на живота без болести. Без диабет, без високо кръвно налягане, без рак, без ХИВ/СПИН, без мигрени, без лупус и т.н.


Нито една болест не е непобедима благодарение на това ново разбиране.

Затворът няма стени. Има само линии. Линии, които маркират земята около вас. Навътре от линиите са вашите стари идеи. Навън от тях са новите идеи, които ви подканят да ги прескочите и да избягате от своя затвор. Осмелете се да пробвате тези нови идеи и Вашето заболяване ще отстъпи. За няколко седмици то може да си отиде.

Ако сте много болен или имате сериозно хронично заболяване, трябва да сте се питал не веднъж: „Защо точно на мен се случи? Нима никога няма да мога да се оправя?"

Вероятно знаете обяснението на Вашия лекар за заболяването Ви или заболяването на Вашето дете. Вирус Coxsack-ie е проникнал в мозъка на Вашето дете и е причинил възпалението му (енцефалит). Молите се имунната система на детето да го преодолее. Знаете как е станало, но сте безсилни пред този микроскопичен нашественик.

Ако можеха да Ви се изпълнят три желания, те биха били:

1) Моля те, не отнемай живота на детето ми;

2) Моля те, направи така, че да не му остане трайно увреждане;

3) Моля те, благослови и ръководи чудесните доктори и сестри, които поддържат работата на кислородната палатка и следят жизнените показатели и температурата на детето ми.

Какво би станало, ако можехте просто да завъртите едно копче и за 3 минути да унищожите вируса Coxsackie в тялото на детето си, при това без никакви странични действия и с осигурена за цял живот защита срещу този вирус?

В тази книга ще научите как да правите това. Ще научите защо детето Ви е заболяло от енцефалит или някоя друга болест и как да предотвратите това завинаги. Няма да Ви се струва толкова сложно, ако се придвижвате стъпка по стъпка. Първо се запознайте с радиовълните, излъчвани от всички животни. После открийте точната честота, на която предава конкретният нашественик. Трето, научете как да заглушите тази честота до нейното пълно изчезване. Това става само за няколко минути!

И накрая, научете се как да си направите собствени диагностични и терапевтични уреди. Инструкциите са разбираеми за всички. Само с тази сила в своите ръце ще бъдете в безопасност.


Две злини са в основата на болестите

Независимо от това, колко дълъг и объркващ е списъкът с оплаквания на даден човек, започвайки например от хронична умора до безплодие или психически проблеми, аз съм сигурна, че ще намеря само две причини — наличие на замърсители и/или паразити. Никога не съм считала липсата на физически упражнения, недостига на витамини, хормоналните нива или каквото и да е друго за първичен причинен фактор на болестите. Така че очевидният път към доброто здраве е:

Проблем: Най-просто решение
Паразити: Лечение с електроника и билки
Замърсяване: Избягването му

С оптимизъм и решителност вие можете да постигнете чудесата, достигнати от моите клиенти и описани в книгата. Добрата новина е, че това не струва скъпо. Цената ще е от няколко стотин до няколко хиляди долара и за елиминиране на проблемите, и за излекуване на хроничните болести.


Бъди здравен детектив

След оздравяването си научете приятелите и семейството си как става това. Водете си бележки, които да станат част от семейните ценности, както са снимките, например. Ако вашите леля, баща, брат и самите вие сте имали диабет и всички сте се излекували посредством новите концепция и технология, не си ли струва вашите бележки да останат в семейната история?

Наследствеността не е свързана само с общи гени, но и с общ покрив, маса, супермаркет и зъболекар!


Наследствеността при много проблеми може да бъде прекъсната. Излекувайте се от ретинитис пигментоза, мускулна дистрофия и променете съдбата на семейството, заложена в концепцията за генетичното предаване на тези болести. Дайте надежда на семейството си, разяснявайки истинската етиология на болестите. Вярвайте, че вашите гени са ви донесли само добри неща от предшествениците ви, а всичко лошо идва от паразитите и замърсяването.

Унищожаването на нашествениците е само първата крачка, но тя е животоспасяваща. Следващата крачка, за да запазите здравето си, е по-трудна. Трябва да откриете източника на нашествениците. Откъде са дошли? Защо са се заселили във вас така масово? Защо са нападнали точно вас?

Историята на замърсяването ви се разгръща като на книга. Погледнете я по-отблизо и ще видите цялата панорама от мънички нашественици, отблъсквани от храбрата ви имунна система и белите кръвни телца. Те се сражават не само с нашествениците, но и с неправилното хранене и вредните навици.

Сърцето ви се устремява към малките
малките бели кръвни клетки.. Казвате им, че никога повече няма да им давате арсен, живак и олово, никога повече кобалт, азбест и фреон.

Вашето тяло, изпълнено с разум, същото онова, което изслуша трите Ви желания, ще Ви изпълни не 3, а 30 желания, изглеждащи толкова невъзможни,
колкото изкачването на връх Еверест:

♦ Ще изчезнат хроничните гъбични инфекции.
♦ Ще спре да ви пада косата, а може да ви поникне и нова.
♦ Можете да забременеете, когато вече сте спряла да се надявате.
♦ Ще изчезне постоянната умора.
♦ Ще изчезне безсънието.
♦ Ще паднат брадавиците.
♦ Ще се изострят зрението и слухът ви.
♦ Ще изчезне постоянният ви глад.

Да си здрав не означава просто да не си болен. Да си здрав, значи да се чувстваш великолепно, да можеш да се смееш на смешните неща, да си изпълнен с благодарност, че си жив, да си щастлив, когато гледаш небето и наблюдаваш растежа на нещата и да вярваш в прогреса на човешкото общество. Здравето е да си спомняш най-хубавите моменти от детството си и да вярваш, че все още имаш много от тях.

През 1988 г. аз открих нов начин за сканиране на телесните органи — електронния. Ние „виждаме" органите с помощта на сонограмите, рентгеновите лъчи, компютърното томографско сканиране и магаитно-резонансното изображение. Тези методи могат да разпознаят нарушенията в образа на даден орган, но не могат това, което прави моят метод. Моята нова електронна техника може да проверява за наличие на вируси, бактерии, гъбички, паразити, разтворители и токсини, като при това е проста за изпълнение, евтина, бърза и безпогрешна.


В основата на метода лежат принципите на радиоелектрониката.

Ако подберете прецизно капацитета и индукционните способности на една външна верига по такъв начин, че нейната честота на резониране да съвпада с честотата на излъчване на някакъв друг източник, то веригата ще започне да осцилира (вибрира). Това означава, че във веригата на усилвателя ще получим позитивна обратна връзка. Можете да чуете това. Ефектът е подобен на микрофонията.

Външната верига, която аз използвам се нарича звуков осцилатор и е лесно да се направи или купи. Вашето тяло доставя честотите на излъчване. Когато свържете звуковия осцилатор с вашето тяло и чуете резонанса, вие сте открили съответствие! Нещо във вашето тяло съответства на нещо във веригата.

Ако поставим на тест-пластинката лабораторна проба, съдържаща някой вирус и чуем резонанс, това означава, че този вирус се намира във вашето тяло. Чуването на резонанса не е трудна задача за радиотехника или музиканта, но останалите хора трябва да потренират. Подробности за това са дадени в главата „Биоелектроника".

Не е необходимо да си експерт по каквото и да е, за да усвоиш метода за електронно откриване, но острият слух е от полза.

През 1988г. аз изнамерих начин да идентифицирам по електронен път за няколко минути всякакви неща, поставени върху кожата ми. Системата работеше безотказно за неща, поставени върху езика и кожата ми, но дали щеше да работи и за неща във вътрешните органи?

Един цял свят на открития се разстилаше пред мен. Аз исках да зная какво в моето вътрешно ухо предизвиква бучене, какво предизвиква болка в очите ми, какво нарушава храносмилането ми и хиляди други неща.

Но зад възбудата от новите открития ме измъчваше един въпрос. Как е възможно без наличието на някакъв високо честотен източник на енергия по моята верига да протичат радио-вълни? Моят звуков осцилатор произвеждаше само 1000 Hz (херца, или цикли в секунда), а радиочестотата (РЧ) е стотици хиляди херца.

При това феноменът бе демонстриран с един остарял уред, наречен дерматрон, който е способен единствено да произвежда прав ток, без да има някакво честотно излъчване. (Дерматронът бе изобретен преди десетилетия и популяризиран от Д-р Вол, но официалната наука го пренебрегва.)

Високочестотната енергия трябваше да идва отнякъде. Дали пък не от мен? Нелепо!

дерматронИмаше начин да проверя това. Ако моето собствено тяло произвеждаше високочестотна енергия, тя би могла да бъде източена и отведена в земята чрез подходящ по размери кондензатор. Това би спряло обратните осцилации. Оказа се вярно.

Осцилациите изчезнаха. Но думата „нелепо" продължаваше да кънти в ушите ми и аз предприех друг тест. Ако радиочестота наистина протичаше през моята верига, би трябвало да мога да я блокирам чрез включване във веригата на подходящ заглушител на постъпващия сигнал, което и стана.

Направих и трети тест. Ако това наистина бе резонансен феномен, трябваше да мога да добавя кондензатор към веригата и да унищожа резонанса. После да добавя индуктивност и да я възстановя. Начертах графика на взаимоотношението между капацитет и индуктивност. Опитите бяха направени многократно и резултатът винаги бе един и същ.

Тогава защо не можех да видя радиочестотата на моя РЧ осцилоскоп? Може би защото това бе високочестотна енергия, а не високо енергийна честота и аз не знаех как да я усиля над фоновото ниво на шума. Резултатите не бяха убедителни, но усещах, че не мога да прекратя опитите, въпреки големите трудности.

Помислих и за четвърти тест. Ако аз в действителност продуцирах радиочестотно излъчване, което да бъде прокарано през веригата, аз бих могла да прекъсна процеса на ре-зониране като добавя друго РЧ излъчване от някакъв външен източник. Отначало добавих 1000 Hz от моя честотен генератор. Вече нямаше резонанс — процесът на резониране беше прекъснат.

Значеше ли това, че моето тяло не произвежда излъчване при честота 1000 Hz? Дали пък моето 1000 херцово излъчване бе неутрализирано? Започнах да повишавам честотата постепенно — от 1000 на 10 000 и после до 100 000 и 1 000 000 Hz. He се появи никакъв резонанс и аз не можах да дойда до никакво заключение. Беше 5 часа в неделя следобед.

Време да спра, но един последен поглед на моя генератор ми напомни, че мога да стигна до 2 000 000 Hz. Още един бърз експеримент нямаше да отнеме много време. Завъртях до 1 800 000 Hz. Чу се пищене! Дали „чувах нещата"? Тялото ми вече не пречеше на процеса на резониране. Направих го отново и отново. Защо преди това нямаше резонанс? Бях ли достигнала до честотата на излъчване на моето собствено тяло и поради това то вече не пречеше?

Открих, че най-ниската честота, при която моето тяло резонира, беше 1 562 000 Hz. Всички честоти, които проверих (около 2000 на брой) между тази и 2 000 000 Hz (моят генератор не можеше да отиде по-нагоре) резонираха.

Една година по-късно, искайки да открия горната граница на честотата на излъчване на моето тяло, си купих по-добър честотен генератор. Оказа се, че всяка честота между 1 562 000 и 9 457 000 Hz, добавена към веригата, продуцира резонанс. Изглеждаше очевидно, че човешкото тяло, подобно на радиостанция, предава радиовълни под формата на електрически сигнали, но в по-широк спектър от честоти, като при това тези сигнали са с много нисък волтаж. Ето защо наличието на тези излъчвания не е било открито и измерено досега.


Всичко има своя уникална честота

1989 година бе изпълнена със събития. Аз определих спектъра на честотно излъчване на други живи същества: мухи, бръмбари, паяци, бълхи, мравки. Той се оказа между 1 000 000 и 1 500 000 Hz, като най-висок бе този на хлебарките.

После дойдоха поразителни открития. Оказа се, че мъртвите насекоми също имат спектър на честотно излъчване, макар и значително стеснен, близко разположен до горната граница на спектъра им приживе. Така че явлението не е привилегия само на живите същества.

Но, ако мъртвите твари имаха резониращ спектър на честотно излъчване, може би беше възможно да се микроскопира мъртва тъкан и нямаше да е необходимо повече да бродя по градините и да телефонирам на кланниците да питам за паразити. Това беше добра идея. Моят първи слайд от мъртъв организъм беше човешки чревен трематод (наричан по-често „метил" — бел.пр.) — огромен паразит, истинско бедствие за човечеството.

По това време бях току-що открила, че този паразит се намира в черния дроб (не в червата) на всеки, обърнал се към мен болен от рак. Мъртвият възрастен паразит имаше резонансна честота около 434 000 Hz. Слайдове от този паразит в стадий редия резонираха при около 432 000 Hz, както слайдовете с останалите стадии.

Все пак мъртвите тъкани резонираха! Целият каталог на биологичните компании-снабдители, стотици проби, съдържащи вируси, бактерии, паразити, плесени и дори токсини бяха на разположение за изследване с новата техника! Изведнъж ме осени идея. Какво ли ще стане с възрастния трематод, ако човекът, който го носи, се е хванал за генератор, произвеждащ в този момент 434 000 Hz?

Същата седмица аз проверих върху себе си това. Не с трематод, а със Salmonella, Giardia и Herpes, на които бях хроничен носител. След три минутно третиране се изследвах отново.

Вече не можех да ги открия в органите си. Нямаше никакви емисии със специфичните честоти на тези организми. Повторих тестирането няколко пъти. Наистина ли бяха загинали? Може би просто бяха „онемели" или се криеха. Скоро обаче изчезнаха и симптомите. Спряха да се появяват херпесните лезии. Всичко това бе твърде просто и трудно за вярване.

Но беше ли безопасно? За три седмици аз събрах данни за лечебните стойности на електричеството. Оказа се, че за три минутно лечебно въздействие са необходими пет волта на определена честота. Не е като да използваш електрическия ток у дома, който заедно с паразита ще убие и теб.


Избирателно електролечение

За някакви си двадесет минути (три минути с шест различни честоти) цялото семейство може да се избави от този паразит. При раково болните универсалният маркер на рака — ортофосфотирозин, може да изчезне от организма им само след няколко часа благодарение на унищожаването на паразита.

При „неизлечимите" ХИВ инфекции вирусът също изчезва за няколко часа. Лабораторният тест за ХИВ се негативира! При повечето хора болката се облекчава веднага, ако мога да открия точния причинител и до следващото им посещение успея да намеря честотата му. Това е абсолютно доказателство, че живите организми имат специфично високочестотно излъчване на някакъв вид енергия.

Какво става в действителност с бактериите и паразитите? Ако мога с моя метод да унищожа нещо с размерите на аскариса или чревния метил, възможно е да убия и нещо по-голямо от рода на земния червей или бълхата вместо само да си представям как паразитите загиват в организма ми.

Десет минутното въздействие върху тях с честоти, близки до горната граница на техния спектър на честотно излъчване, изглежда, че ги упоява, но не ги убива. След това отново проверих спектъра на честотното им излъчване — земните червеи бяха изгубили значителни части от спектъра си — честотите в близост до горната и долната му граница.

Бълхите изглеждаха по-устойчиви. Те загубиха малка част от спектъра си, но не можаха да се възстановят в продължение на седмици след това.

Може ли третиране с радиовълнови честоти от собственият спектър на честотно излъчване на човека да има вредно въздействие върху него? Много вероятно, ако волтажът е достатъчно висок. Няма нужда да се провеждат такива експерименти, тъй като характерните честоти на паразитите, които искаме да убием не се припокриват с честотите на човека. В действителност те са твърде отдалечени.

Така бе създаден моят електронен метод за настъпление срещу болестите. Същността му е в това, да се намери резонантната честота на бактериите, вирусите и паразитите като се използват слайдове или късчета мъртва тъкан. Въздействието върху живите „нашественици" на тяхната собствена честота в продължение на няколко минути води до прекъсване на тяхното излъчване.Те са мъртви или необратимо увредени и ще бъдат отделени от организма с помощта на белите кръвни клетки.


Това е една страховита възможност.

Министерството на отбраната в някоя част на света би могло да използва тази информация и да създаде уреди с високо напрежение, за да убива хора („врагове").

Въпреки това, аз не можех да оставя болните хора да страдат. Освен това, вероятно ще е необходимо напрежение със силата на мълния, за да може да бъде убит човек от разстояние. Човек би могъл да се защити, ако притежава устройство за ограничаване на излъчените към него честоти. Нека се има предвид, че при моите експериментални животни нямаше възстановяване. Те бавно умираха. Това не трябва да става с хора!

Хората обаче трябва да знаят, че могат безопасно за самите тях да унищожат нашествениците и да излекуват хроничните болести, от които страдат.
Нарушеният имунитет през последните няколко десетилетия доведе до експоненциално увеличение на нашествениците.

Възможно е това да се отнася до всички биологични видове на нашата планета. Замърсяването на цялата биосфера се увеличава и с това нараства перспективата на синдрома на придобитата имунна недостатъчност.

Запомнете, че нашата главна задача е не да убием нашествениците, а да възстановим здравето и имунитета си.

Разболяват ни не само паразитите! Влияе ни и замърсяването. Избирателното електролечение рядко води до пълно излекуване. На всеки болен влияе някой фактор на външната среда, който също трябва да се корегира.

Как правим това? Корабът на „прогреса", натоварен с нарастващ брой храни и продукти със сложна обработка, трябва да смени курса си и простотата трябва да стане наша цел. Оцеляването е в простотата на приеманата храна и в простия начин на живот. Дали са предсказание думите на Ралф Уалдо Емерсон:

„Величието е в простотата"?

Дали ежедневното електролечение срещу паразити и патогенни микроорганизми ще се превърне в още една патерица, помагаща ни да се подобрим дотолкова, че да продължаваме нездравословния си начин на живот? Дали това ще е още едно Лечение тип „Бърза помощ" за нашата отровена планета?


Източник: "Лечение на всички болести",
д-р Хилда Регер Кларк


Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2024 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .