Банер
IMGP2847-copy.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

КЛОНИРАНЕ, ВЛЕЧУГОПОДОБНИ И ... ДУХОВЕН МЪРЗЕЛ
Написано от Маг Селена   
Сряда, 16 Януари 2008 00:00
Влечугоподобните опитват това от хилядолетия – още от преди създаването на хората. За тях вечен живот означава физическо безсмъртие.

ВЛИЯНИЕ НА ВЛЕЧУГОПОДОБНИТЕ НА ЗЕМЯТА

Много жени си рисуват черти около очите, оцветяват ги и т.н. с грим. Гримът, боите и др. ни връщат към храмовите проститутки в древността – те били организирани от онези, които имали контакт с влечугоподобните.

Влечугоподобните от Орион винаги искали хората да ги гледат в очите – използвали хипнотичното взиране, за да ги контролират. За да привлекат вниманието към очите използвали различни видове подчертаване. Това е типично за женските влечугоподобни.

Женското доминиране в империята Орион непрекъснато изисква мъжете да се кланят/коленичат пред жените. Например в средните векове мъжът трябвало да коленичи пред жената, когато й предлага женитба. Това е традиция при влечугоподобните – раболепие от страна на мъжа.

Европейските кралски семейства са влечугоподобни и стриктно се придържали към традициите. Обикновените хора бавно се адаптирали към това. Има ли вариант жената да предлага и да коленичи – не, защото това не е част от Империята.

ХАРИ ПОТЪР

Произведението е предначначено за деца, но се чете от всички възрасти – ПЪЛНО е с образи на влечугоподобни. Целта е да бъде повлиян читателя и да свикне с тях.

Гледах Стаята на тайните. Много добре направен филм. Бях изненадан да чуя Орионски влечугоподобен език, използван в този филм.

Думите, които Хари говори на змията да отвори порталите на хранилището са изречени от ИСТИНСКО влечугоподобно от Орион. Този език те използват на Земята, когато си говорят помежду си на своя “майчин език” – това е кралския език и тези звуци се използват, за да контролират и упражняват власт.

Хари използва тези звуци към змията, за да я контролира, а останалите ученици си мислят, че я кара да се бие. Това е част от загадката за онези, които не са влечугоподобни, когато чуят влечугоподобна реч.

Фениксът в този филм символизира способността на кралицата от Орион да умира и да се ражда отново – това е клониране. Духът й се отделя и влива в клонираната версия.


КЛОНИРАНЕТО

През 2002 беше обявено, че е създаден човешки клонинг. Хора се клонират от много отдавна, но това е друг въпрос. Твърдеше се, че искали да създадат клонинги, за да създадат вечен живот.

Влечугоподобните опитват това от хилядолетия – още от преди създаването на хората. За тях вечен живот означава физическо безсмъртие.

Все още не са открили нищо освен клонирането, защото няма какво да се открива – те търсят нещо, което съществува в безсмъртните вас като ваши Висши азове. Цели се и внушението, че важното е физическото тяло, а не духът.

Някои вярват, че извънземните са клонирали хората на Земята – вярно е, че клонирането е било част от тяхната програма, но това не е начинът, по който хората са станали днешните хора. Търсенето на физическо безсмъртие произхожда от извънземни.

Нещо подобно е постоянното тичане при лекари при най-малкото физическо неразположение. Вземайте лекарства за всичко – “Те ще удължат живота ви.” НЯМА да го удължат. Начинът и времето за вашата смърт са избрани предварително от вас и това не може да се промени.

Една от задачите на последователно инкарниращите се е да забавят и попречат на едновременно инкарниращите се Висши аз да открият кои са – за целта се използват технологиите и засега те им вършат много добра работа в това отношение, защото ниските нива обожават извънземните технологии, средните нива копнеят за тях и са склонни да ги поставят на пиедестал като “космически братя”.

Воалът се разкъсва при Напредналите инкарнации, а истинската картина се вижда при Събудената Финална Инкарнация.
“Вие не сте достатъчно развити” е глупост – те го знаят, но разчитат, че вие няма да го знаете.

Скоро ние ще се преместим на други по-вълнуващи места, а те ще си стоят с техните технологии на бавната писта на развитието.


ЗАВИСИМОСТТА ОТ ТЕХНОЛОГИИТЕ НА ПОСЛЕДОВАТЕЛНО ИНКАРНИРАЩИ
ТЕ СЕ И ДУХОВНИЯ МЪРЗЕЛ

От години наблюдавам как хората стават зависими от технологиите и как тази зависимост предизвиква в повечето случаи нарастващ мързел. В курса по астрология никой не си направи труда да научи основната астрология – не защото не можеха, а заради мързела си.

Един от основните проблеми в Играта с въвеждането на технологиите е съпътстващото желание да имаш повече външни обекти да ти вършат работата вместо теб. Когато става дума за ръчна работа това е разбираемо, но това е първата стъпка по пътя на заблудата.

Следваща е менталния мързел.

Калкулаторите направиха мнозина неспособни да решат даже проста математическа задача.

Компютрите – използват се за редица спестяващи време неща, но запитайте се доколко ги използвате като извинение, за да оправдаете това, че сте спрели да се развивате ментално.

Хората рядко четат – оправдават се с това, че “нямат време” или че не обичат да четат. Това си е чист мързел. Те са отдали силата си на външни неща – в този случай – на технологиите.

Мнозина не искат да четат, но биха гледали филм или видео – така се стига до духовна стагнация. Това е една от целите на някои извънземни.

БАВНИЯТ напредък на високо технологичните извънземни се е превърнал в цел на владетелите на Земята. Това е погрешно насочен опит да се спре Играта. Напредъкът на последователно инкарниращите се изисква зависимост от технологията.

Опитах се да накарам хората от моите класове да четат – дадох им списък от книги, които щяха да помогнат много за тяхното духовно израстване, да ги накарат да мислят и да открият кои са. НО “нямам време”, “не ми се чете... няма ли го на видео” беше реакцията.

Инкарнациите, с изключение на тези на любимци, които са уловени в този капан, не могат да напреднат по-нататък от ниско напредналото ниво.

Средно напредналите, Много напредналите и нагоре изпитват подтик да четат и да знаят. Това не значи, че те не използват компютри, но знаят, че основните източници на познанието идват от четенето. Ако не ви се занимава с четене, значи не сте готови за познанието.

По-висшето знание е предназначено за тези, които искат да запазят своята сила.

Липсата на интерес към четенето или желание да се четат книжки с картинки прави такива хора зависими от малцината, които искат да четат – става дума за четене не само на Матрицата 5. Те очакват авторът да ги хване за ръка и да им свърши работата вместо тях, защото те са или твърде мързеливи или твърде некомпетентни.

Аз НЯМА да имам зависими от мен хора. Има достатъчно учители от ниските до средните нива, които искат да имат такива – ако ви трябва такъв, намерете си някой, който е по-близо до вашето ниво.

Хората продължават да идват при мен с въпроси, отговорите на които биха намерили АКО ги бяха потърсили.

Много хора могат да изучат астлорогията, но ги мързи и искат друг да прави това вместо тях – аз рядко казвам “направи ми това”, защото си го правя сам.

Същевременно, в една инкарнация не можете да правите всичко за себе си. Тук на помощ идва бартера – какво сте готови да направите в замяна? Някои използват чувството за вина, за да ви накарат да се подчинявате – не се хващайте на тези въдици.

Когато искате някой да се отклони от пътя си, за да направи нещо за вас, трябва да му предложите вие да се отклоните от вашия, за да направите нещо за него – иначе сте привърженик на полярностите – светлата (това е твое задължение) или тъмната (всичко е за мен).

Като им го кажеш, някои се оправдават с “не исках да кажа това, нямах това предвид” – ами тогава пораснете и се научете да казвате това, което искате – аз не съм длъжен да ви чета мислите и да гадая какво искате да кажете така, че отговорността е ВАША – вие трябва да изразите онова, което искате.

Коренът на мързела е в технологиите – преди обменът на услуги се е очаквал и е бил почитан. Днес това рядко става. Компютърът върши това вместо мен, или ти.

Аз НЯМАМ време за мързеливите, за онези, които не обичат или не искат да четат и очакват да им “пусна нещо”. Тези материали са за Много Напреднали и онези, които са отвъд тях.

Когато учите нещо или усвоявате техники, приспособявайте нещата към самия себе си – така, че при вас да работят.

Осъзнавайте своята индивидуалност, вместо да следвате догмите.

Сега задачата ви е да откриете колко индивидуални можете да станете. Разрушавайки ограниченията, вие се разширявате.

Посредством груповото одобрение/неодобрение ви пречат да откриете своя Висш аз и да се свържете с него – този механизъм е нещо, което трябва и ще преодолеете.

Моите роднини не искаха да напускам католическата църква и ме притискаха да се върна в нея, което не стана. Оттогава не ми говорят. Болезнен урок, но когато избереш правилната пътека следват награди. Когато ме питат имам ли семейство, казвам, че нямам.

Това не значи, че трябва да си зарежеш семейството – означава, че по някое време трябва да направиш съзнателен избор да развиеш индивидуалността си за сметка на изискванията от страна на тялото, групата, обществото и религията. Когато си на ниските нива, правиш грешен, но “удобен” избор и следваш изискванията на групата.

Отделянето от групата е напредък – онези, които изостават (една крачка напред две назад) въпреки това се учат и това научаване се регистрира. То дава възможност на останалите напреднали инкарнации да продължат. Правете онова, което настоящата ви инкарнация трябва да направи, но помнете и това, което ви казах тук.

Някои извънземни се опитват да дублират чрез технологии широкия емоционален обсег, който имаме. Така искат да копират преживяванията от едновременните инкарнации без да трябва да се инкарнират едновременно. Те вярват, че технологиите решават всичко. Това е да се отдадеш на външна сила. Обаче няма технологичен заместител на духовния растеж.

Такива опити се правят отдавна и бихте си помислили, че вече трябва да са разбрали, че няма смисъл да го правят и че нищо няма да постигнат. Да, така щяхте да си помислите, ако бяхте достатъчно напреднали. Те, обаче не са. Затова продължават да търсят технологично решение на духовен проблем.

Ако извънземните решат да направят на отвлечения от тях нещо повече, отколкото Висшия му аз е склонен да позволи, Висшия аз на лицето се намесва по един или друг начин, за да не допусне това. Виждал съм извънземни да се оттеглят уплашено при появата на Висшия аз.

Имайте предвид, обаче, че Висшия аз позволява някои неща заради самото преживяване, но в граници, които определи. Ако някой е умрял в резултат от отвличане от извънземни, значи неговия Висш аз е бил избрал този начин за смърт.

Нищо сериозно не може да се случи на инкарнацията, ако не е предвидено от Висшия й аз, включително при отвличанията от извънземни.

Висши аз от едновременния път не се свързват с Висши аз от последователния – докато трае Играта трябва да гледате на тях като на отделни отбори. Отборът на едновременните е сравнително малък в сравнение с този на последователните.

"МАТРИЦАТА V"
изд. Вал Валериан


Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2024 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .