Банер
10997358_927266497298074_3415742001400658462_o.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

ЯСНОВИДЦИТЕ РАБОТЯТ С ХРОНОМАГИЯ
Написано от Маг Селена   
Понеделник, 12 Ноември 2007 00:00

Времето е състояние на веществото, което при своето разпадане образува времеви-пространствения континиум.

Всеки, изучаващ магията, се натъква на един важен фактор, а именно времето. Това е нещо изключително важно за абсолютно всички видове магически действия, тъй като времето е навсякъде.

Съществува теория, че времето е състояние на веществото, което при своето разпадане образува пространство и време. Хрономагията е раздел от висшата магия, занимаващ се с работата с време и пространство.

За да изясним какво е всъщност хрономагията, ще започнем с онзи раздел, който е най-силно свързан с времето, а именно ясновидството.

Смята се, че информацията, която ползват ясновидците, се възприема с помощта на шеста и седма чакра. Но истински любопитният въпрос е, откъде идва тази информация.

Ако се върнем на теорията за времето като състояние на веществото, ще открием че, времето не е еднородно.

Там освен традиционното еднопосочно праволинейно време съществуват безброй други конфигурации, а също така черни дупки, различни измерения и паралелни светове.

Причината за такова разнообразие от хроноструктури се крие в скоростта на разпръскване на веществото.

Тя е обусловена от случайни фактори, подчиняващи се на законите на астрофизиката, и образува доста устойчиви пространствено-времеви потоци, както и от структурата на хроноквантите, частици, аналогични на квантите във веществото.

Някои от тези хронопотоци са само информационни и носят информация за минали събития и за това как даден процес или събитие ще протекат във всичките варианти на бъдещето. Работейки с тези потоци, ясновидецът може да получи информация за интересуващото го събитие.

Друг важен момент в магията, при който магът се сблъсква с материята, е, когато трябва да се извърши корекция на събитие.

За да може да направи промяната, специалистът трябва да може да работи с тези структури, да познава процесите, протичащи там, и да създава алтернативни варианти на събитието.

Освен работа с време друга част от хрономагията е работата с пространството, измеренията и паралелните светове. Поради това, че съществуват конфигурации на времето, съществуват и безброй светове на други равнища на пространството.

Те също може да са триизмерни, но в тях времето има различна скорост и конфигурация. За обитателите си тези светове ще изглеждат напълно нормално.

Под действие на различната конфигурация в тези светове физическите закони ще бъдат различни от нашите.

По тази причина преминаването на нашето тяло е невъзможно, тъй като този свят няма да отговаря на параметрите, заложени в телата ни, и това неминуемо ще доведе до унищожение.

Работата с пространство включва и светове, имащи четири или повече измерения, като там нещата са доста по-трудни понеже физическите закони са доста различни от нашите.

Селена (Волхвиня Ярослава)Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2023 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .