Банер
МАТЕРЬ СВА..jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

РОГ ИЗРАСНА НА ЧЕЛОТО НА ВЪЗРАСТНА КИТАЙКА
Написано от Администратор   
Вторник, 29 Май 2007 00:00
въпросът кой е „сложил рога“ на 95-годишната старица остава открит

95 годишна китайка на име Чжао от град Чжанцзян хвърли учените в истински смут – на челото й израснал десет сантиметров рог. Всеки видял бабата изпада в недоумение: как при тази най-обикновена стара жена се е появил дотолкова уродлив физически недостатък? Действително, както отбелязва китайската преса, на външност рогът прилича на изсъхнала дръжка от тиква, израстнал е от средата на челото и е завит надолу.

Самата Чжао, явно не се притеснява особено от нововъведенията във външността си. А и не избягва ообщуването с пресата, доколкото й позволява здравето, разбира се. В едно свое интервю за Yangcheng Evening Post, старицата разказва, че рогът й се появил сравнително отскоро. „Първоначално беше просто бенчица, после започна да расте и да се превръща в рог, - споделя китайката. - Такъв, какъвто го виждате в момента, стана само за три години.“ При това жената твърди, че рогът изобщо не я безпокои, нито пък и причинява някакво неудобство. „Изобщо не ми вгорчава живота, - твърди старицата. - Понякога ми пречи да виждам, но това не е особено неудобство.“ Каква е природата на тази аномалията и досега остава загадка. Нито роднините на старицата, нито медиците-експерти, нито специалистите по генетика, засега могат да установят причината, поради която сънародничката им се е сдобила с една по същество напълно нова част на тялото. И така въпросът кой е „сложил рога“ на 95-годишната старица остава открит.


©Л. Живин - превод



Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2022 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .